Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 aprilie 2024. Axa karmică chinuie o zodie. Dualitățile vă pot da de furcă. Ele vizează fie dragostea, fie cariera, aici este vorba de finanțe, bani, facturi restante

Săptămâna poate să anticipeze chestiuni care țin de singurătate, pentru cei care au trecut prin diverse evenimente. Anumite sincope care țin de carieră, iar la unii pot fi chiar cumpene greu de depășit.
Alina Costache
21 apr. 2024, 22:18
Horoscop Mariana Cojocaru 22 - 28 aprilie 2024. Axa karmică chinuie o zodie. Dualitățile vă pot da de furcă. Ele vizează fie dragostea, fie cariera, aici este vorba de finanțe, bani, facturi restante
Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care va fi lovită din plin de karma

Mariana Cojocaru a făcut noi previziuni zodiacale pentru această săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Axa karmică este activă, vie. Prin urmare unii pot avea acum noroc și beneficii, trag linie la ceva, iar alții pot constata că ceva se întâmplă și că este un blocaj, o cumpănă, o lipsă de noroc. Asta trebuie să vă pună pe gânduri. De ce se întâmplă așa ceva? E bine de știut că există cicluri existențiale și ele au niște semnificații aparte pentru fiecare Berbec. Cei care au înțeles de ce au venit pe pământ și își fac treaba pot primi bonusuri acum, ceva parcă li se împlinește, ca destin. Alții pot avea momente grele, care ascund subtil un mesaj pe care trebuie să îl înțeleagă foarte bine. Dacă nu îl va înțelege, atunci nu îl va debloca și nu va putea să înainteze. Va înainte cu sincope. Este o săptămână de cotitură și este important ca Berbecii să înțeleagă cu ce misiunea karmică au venit pe pământ sau ce misiune karmică au primit la naștere.

Taur

Primiți vizita Soarelui în constelația dumneavoastră, iar asta este un lucru bun, vine un plus de energie pozitivă de la Soare și nu e de ici, de colo. Destinul vă ia la întrebări aspectele care țin de karma personală cu care ați venit. Karma este o chestiune esențială pentru că poate anunța schimbări care țin de carieră, de loc de muncă, iar la alții pot anticipa chestiuni care țin de sănătate. Atenția trebuie să se mute mult în partea unde sănătatea este un punct esențial. Organismul va trage semnale de alarmă, încearcă să vă transmită ceva. Dacă îi veți înțelege nevoile, atunci lucrurile se vor așeza frumos și vor intra într-o normalitate. Dacă nu, e o problemă și va trebui să găsiți căi de a înțelege blocajele karmice legate de sănătate, care pot anticipa anumite afecțiuni pe care să se cronicizeze.

Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 aprilie 2024 Gemeni

Săptămâna poate să anticipeze chestiuni care țin de singurătate, pentru cei care au trecut prin diverse evenimente. Anumite sincope care țin de carieră, iar la unii pot fi chiar cumpene greu de depășit. Pentru cei mai mulți, pot fi greu de descifrat în sensul karmic. E importantă săptămâna pentru că, partea care ține de demararea unor acțiuni vrea și anticipează o presiune care nu e de ici, de colo. Atenție la riscurile care țin de accidente de muncă pentru cei care lucrează în anumite zone. Atenție la persoanele bârfitoare și invidioase, care vă pot face zile fripte. Cu cât sunteți mai diplomați, cu atât va fi mai bine.

Rac

Datorită progresiilor solare și anumitor conflicte marțiene de pe astrograma generală a perioadei următoare, trebuie să rămâneți în expectativă. Vigilență maximă! Voi aveți un soi de intuiție nativă care vă ajută să dibuiți anumite chestiuni, dar nu puteți să studiați tot mecanismul, în ansamblu. Intuiția este bună în momentele cheie.

Horoscop Mihai Voropchievici 22-28 aprilie 2024. Zodia care numără firele de nisip din clepsidră până la marele câştig. Cine va avea noroc triplu înainte de Paşte

Leu

Pentru Lei sunt niște pasiuni ascunse de ceva vreme, care acum pot să își arate beneficiile sau colții. Reversul medaliei arată altfel și nu e tocmai simplu. Pentru alții se pot anunța trădări în zona carierei, în așa fel încât faptul că știți cum să faceți și să desfaceți lucrurile în așa fel încât să picați ca motanii, în picioare. Dacă vă agitați mai mult decât este cazul pentru cauze care sunt fără perspectivă, atunci este numai problema dumneavoastră.

Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 aprilie 2024 Fecioară

Dualitățile vă pot da de furcă. Ele vizează fie dragostea, fie cariera, aici este vorba de finanțe, bani, facturi restante și de beneficii. Mercur are tendința să revină la sentimente mai bune și, ușor, ușor, rezolvați ce aveți de rezolvat. Nu amânați pentru că, dacă nu, veți avea tinichele de coadă până la următoarea mișcare retrogradă a lui Mercur.

Balanță

Se văd nori negri pe destin. Avertizările sunt pentru cei care au anumite probleme. Celui care îi merge bine nu mai stă să se gândească ce face, cum face. Va urma o perioadă și mai grea. Pot apărea repede și raze de speranțe, dar și Soarele senin din Taur. Deci se mai pot regla anumite mecanisme. Pe viitor, se spune că va fi o acumulare și mai mare.

Previziuni rune 22-28 aprilie 2024. Sowelu, runa energiei şi a revelaţiei, ajută o zodie. Uruz anunţă necazuri, iar Perth îţi deschide ochii

Scorpion

Se întoarce roata! La unii pot apărea cutremure existențiale, ce țin de trecut. Pot fi chestiuni care nu au fost rezolvate, amânate sau unde ați bruscat destinul în așa fel încât să dați un tun, cum spun și cum visează mulți români.

Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 aprilie 2024 Săgetător

Problemele sau, mai bine spun, întrebările sau testele de destin țin de partea emoțional-sentimentală, pentru că se referă la chestiuni ce țin de cuplu, dragoste. Deci sunt vizați cei care au relații, nu cei singuri. Acolo anticipează ceea ce se poate prefigura pe o sinastrie, unde sentimentele vor fi luate la întrebări sau la control.

Horoscop integral pe pe YouTube Playtech Știri.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'