Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 iulie. CUMPENE pentru mai multe zodii, Mercur intră în mişcare retrogradă

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Renunţaţi la iubiţii nepotriviţi, dacă simţiţi că ceva nu e în regulă, Marte Retrograd vă poate zăpăci să uitaţi actele sau biletele acasă. Citiţi previziunile pentru fiecare zodie.

20 iul. 2018, 09:40
Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 iulie. CUMPENE pentru mai multe zodii, Mercur intră în mişcare retrogradă
Berbec- Între 22 si 23 iulie Soarele va trece din Zodia Racului în cea a Leului. O veste foarte bună pentru voi, nu o rataţi! Intrarea Soarelui într-o Zodie de Foc este de bun augur pentru creativitate, pentru intuiţie, pentru relaţiile de suflet şi pentru relaţia cu copiii din dotare. O veste mai puţin bună este dată de faptul că Mercur va intra în mişcare retrogradă tot în Leu, pe data de 25 iulie, atenţie mare la deplasări! 
 
Taur– Intrarea Soarelui în Leu este de bun augur pentru atmosfera în familie. Se reîntorc pe plaiurile natale copii din probegie, în concediu. Sfătuiţi-vă copiii să şofeze prudent, că Mercur Retrograd poate predispune la accidente. Cum Dharma este in Leu, în unele cupluri pot izbucni certuri, nu chiar din senin!…  Sunt problemele nediscutate în trecut. Sfătuiţi-vă cu cineva apropiat sau cu specialişti.
 
Gemeni– Patronul vostru astral Mercur, care intră în mişcare retrogradă vă poate defecta calculatoarele, electronicele. Atenţie, dacă vă pregătiţi să plecaţi la dum! Marte Retrograd vă poate zăpăci să uitaţi actele sau biletele acasă. Asta, ca să nu vă întoarceţi din drum. Verificaţi apa, lumina, gazele şi încuiaţi bine uşa, că e sezonul în care hoţii sparg casele dvs. Revedeţi acum şi locurile copilăriei voastre.
 
Rac- Iubirea voastră a Racilor trece acum prin stomac. De ce? Pentru că Soarele va fi cu Mercur Retrograd în Leu. Progresiile solare sunt importante pentru rezolvarea chestiunilor financiare restante. Fiţi cumpătaţi şi nu aruncaţi cu banii în stânga şi în dreapta, dacă sunteţi în vacanţă. Unii investesc in locuinţă, dacă sunt inteligenţi. Căci vara îţi faci sanie, iar iarna car. Atenţie la sănătate, că-i mai bună decât toate!
 
Leu- Intrarea triumfală a Soarelui în Zodia Leului este esenţială pentru destinul şi devenirea voastră. Revin colaborări şi parteneriate din trecut, de vreme ce Mercur va fi în mişcare aparent retrogradă. Renunţaţi la iubiţii nepotriviţi, dacă simţiţi că ceva nu e în regulă. Caracterul vostru devine mai puternic, cu cât înaintaţi în vârstă şi cu cât treceţi prin mai multe experienţe de viaţă.Recuperaţi bunuri împrumutate.
 
Fecioara– Voi trebuie să vă recuperaţi după un an de muncă şi să vă odihniţi pe săturate. Izolaţi-vă departe de lumea dezlănţuită în acest concediu de vară şi şi munciţi în exces, că Mercur va fi retrograd din 25 iulie. Feriţi-vă de persoanele ciudate, dubioase şi nu ieşiţi noaptea târziu în locuri rău famate. Fecioarele cu afecţiuni cronice să îşi ia tratamentul prescris şi recomandat de medicul curant.