Horoscop Mariana Cojocaru 26 august - 1 septembrie. ALINIERE DE PLANETE, multe zodii vor avea de suferit

Publicat: Vineri, 23 August 2019 13:09 // Actualizat: Vineri, 23 August 2019 13:09 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 26 august - 1 septembrie. Se schimbă multe poziţii astrale, iar karma întoarce foaie, citiţi previziunile săptămânale pentru fiecare zodie.

Berbec

Aliniere de planete la Soarele din Fecioară, cu Marte și Venus. Nu alinierea aceea de care vorbesc toți și spun că s-au aliniat planetele, ci una adevărată, reală. Păcat că această aliniere face opoziție cu Lilith și Neptun Retrograd din zodia în oglindă: Pești. Aspect ciudat, de aceea trebuie raportat la astrograma voastră natală(sănătate, job) și a celor din familie, care pot fi afectate.

Taur
Opoziția lui Uranus Retrograd cu Norocul Divin din Scorpion este aspectul central al acestei săptămâni cu voi. Adaug și aspectele menționate la Berbec (de le-am enumarat mai înainte) și mai adaug aspectele karmice de pe Axa Rac-Capricorn. Ele vă pot lua la întrebări legat de compatibilitate și incompatibilitate pe relația sentimentală,relația cu cei mici, alegerea corectă a relațiilor de muncă/afaceri.

Gemeni

Aspecte foarte ternsionate, care vă pot face extrem de vulnerabili, dacă nu știți cum să raportați alinierea de planete(vezi Berbec) și opoziția lui Uranus Retrograd (vezi Taur). De aceea este important să văd eu aspectele din astrograma natală, că puteți da acum greș, dacă nu sunteți consiliați cu ce aveți pe harta natală și cum vă este aspectată karma personală/de grup. Sfaturi ultra-generale nu pot da!

Rac

Ați citit ce am scris la Berbec despre aspectele săptămânii viitoare? Să știți că această aliniere, deși face sextil cu Axa Karmică din Rac și Capricorn nu vă oferă suport, pentru că temutul Marte(patronul Berbecului) este conjunct cu Venus (patronul Balanței) și la formarea Universului s-a decis că numai cuadratura e cea mai importantă. Știți ce Soartă(Destin) aveți înscrisă pe harta voastră natală

Leu

Soarele a părăsit constelația voastră și a intrat în Fecioară. Ne-a părăsit o mare actriță nativă a acestei zodii, pe Axa Karmică Rac-Capricorn: Monica Ghiuță. Avea sensibilitate de Rac și blândețe de Vărsător. O Leoiacă atipică. Aspectele generale ale perioadei le puteți citi la zodiile anterioare, deoarece cele personale nu am cum să le analizez aici(se raportează la momentul în care v-ați născut fiecare). 

Fecioara 

Soarele a intrat în gradena voastră și nu a intrat singur. La debut de săptămână există o aliniere perfectă cu Venus și Marte, dar veștile nu sunt deloc îmbucurătoare. De ce? Pentru că alinierea aceasta face opoziție cu Neptun Retrograd și Lilith din Pești. Opoziția spune de blocaj și bariere închise. Le pot deschide doar dacă văd ce aveți înscris pe astrograma voastră personală. Altfel NU.

Balanța

Citiți ce am scris și la celelate zodii, pentru a vedea tabloul general al perioadei. Dacă ați citit și în trecut ce am scris, veți înțelege că preluați inconștient energiile negative de la cei din jur. Cum sănătatea este foarte importantă, e clar că veți fi foarte interesate/ți de căile de eliminare a energiilor negative. Depinde și ce karmă personală și ce misiune adevărată aveți pe astrograma personală karmică.

Scorpion

Viața voastră se poate complica, dacă nu ați avut ochii mari deschiși în momentul în care ați luat anumite decizii. Ele trebuiesc consiliate ca la carte de un specialist ca mine, pentru că altfel veți regreta inclusiv alegerile făcute. De exemplu, știți ce ați fost într-o viață anterioară? Sau în mai multe vieți anterioare?! De acolo încep eu analiza karmică a unui sau a unei native. Risc de întuneric…

Citiţi mai multe aici

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
24 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H