HOROSCOP MARIANA COJOCARU 26 ianuarie – 1 februarie 2020. Karma grea pentru multe zodii, accidente amoroase şi pierderi băneşti

Horoscop Mariana Cojocaru 26 ianuarie - 1 februarie 2020. Cunoscutul astrolog anunţă o săptămână de-a dreptul explozivă pentru câteva zodii. Vor fi multe probleme cu care se vor confrunta în aceste zile.

24 ian. 2020, 08:19

Berbec – Cum Soarele este în Vărsător cu Mercur și Luna se anunță o săptămână explozivă pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Pentru unii vizate sunt examenele, pentru alții este risc crescut de accidente. Mulți vor avea probleme legate de moșteniri, cu rudele. Alții pot avea discuții cu rudele de gradul unu sau doi. Soluțiile le văd individual, căci sunt analize complexe, combinate, de familie, etc.

Taur – Cuadratura lui Uranus acum în mers direct cu Soarele, Luna și Merur vă poate lua cu totul prin surprindere, chiar pe relațiile de le considerați compatibile, ce să mai spun de cele incompatibile(dragoste)! Defecțiuni în casă, risc de electrocutări și accidente domestice sau de muncă. Evident, sănătatea este vizată. Anumite afecținuni au cauze profunde și le pot vedea doar pe astrograma karmică.

Gemeni – Cum Mercur, patronul vostru este lângă Soare în Vărsător, împreună cu Mercur, sectorul emoțional poate scăpa de sub control(sănătatea: la alții afectează alte zone sau organe, dupa cum aveți harta natală). Discuții în contradictoriu la locul de muncă(cariera) sau cu jumătatea voastră sentimentală sau din buletin(dragoste). Unii au sortit înscris și pot trece pe lângă el, neînțelegând…

Rac – Cum Marte este în sectorul astral al sănătății și al locului de muncă se prefigurează la orizont tensiuni și probleme. Cu Stellium-ul din zodia opusă, a Capricornului, în care este implicată și Axa Karmică, unii nu știu dacă au ales conform misiunii cariera de o au înscrisă și nu am cum să le arăt acum drumul profesional corect înscris pe astrograma lor personală. Blocaje și pe business.,

Leu – Unii au coamă alții nu! Unii se descurcă, alții cred că se descurcă… Spuneam la Rac de blocajele perioadei, iar căile de deblocare pot să le văd pe astrograma voastră kamică. Sunt chestiuni complexe și puteți fi destabilizați pe termen lung, chiar ce nu gândiți. Apoi vin peste voi restanțele karmice de plată, chiar dacă acum spuneți că vă merge bine.Vizate sunt și sănătatea și relația matrimonială/amoroasă.

Fecioara – Stellium-ul din Capricorn, format de Axa Karmică cu Jupiter, Saturn, Pluton, dar și cele trei planete din Vărsător la debut de săptămână (Soare, Mercur, Luna) vă ia la întrebări. V-ați orientat și îndrumat bine copilul sau copiii; nepoții sau vlăstarele tineri din familie(dragoste)? Că mulți acum mi se plâng; deși i-au educat, micuții nu-și găsesc locul sub Soare(cariera). Vă poate afecta și sănătatea.

Balanța – Mercur, Soarele și Luna sunt la început de săptămână în Vărsător și vă spune că e nevoie de deschidere către înțelepciune și cunoaștere. Stelliun-ul din Capricorn(Pluton, Saturn, Jupiter) cu Axa Karmică și din Rac, fac aspect de cuadratură(nefast) cu Soarele natal. Cumpene, ce vi le pot explica doar studiindu-va doar harta personală, cea mai bună busolă de orientare în spatiu și timp…

Scorpion- Dacă ați citit deja și la celelalte zodii, veți vedea câte meandre sunt acum și pe destinul vostru. Adevărate capcane care vi se întind de cei cu care lucrați(loc de muncă/carieră), dragoste(parteneri incompatibili), sănătate(afecțiuni ce sunt în stare latentă și pot izbucni acum sau mai târziu). Cum mulți amestecă lucrurile și își iau parteneri de la locul de muncă sau business e clar că plâng în pumni. De zor!

Citeşte mai multe pe kfetele.ro