Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024: Dragoste, nu război. Se ţese pânza de destin!

Soarele proaspăt intrat în Gemeni, cu progresiile solare pentru săptămâna ce va să vie, activează dorul de ducă, de socializare, de comunicare.
Irina Dumitrescu
26 mai 2024, 09:48
Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024: Dragoste, nu război. Se ţese pânza de destin!

Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024  este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna iunie 2024.

Lucrurile sunt așezate cuminte pentru săptămâna viitoare, ca la carte. Mulți vă cunoașteți deja unele previziuni trecute. E important să lucrați cu mare dăruire și aplecare, ca să puteți tese pânza de destin previzională, să anticipați niște lucruri. Vom avea Soare în Gemeni, e primul care dă startul și creionează destinul.

Berbec / Ascendent Berbec
Soarele proaspăt intrat în Gemeni, cu progresiile solare pentru săptămâna ce va să vie, activează dorul de ducă, de socializare, de comunicare. Banii și dragostea la control! Aspecte care țin de karmă și lucrurile vor funcționa exact în acest sens. Atenție la alții, axa karmică e în Berbec și Balanță. La alții va funcționa legea talionului.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024 Taur / Ascendent Taur
Soarele a părăsit constelația voastră și s-a instalat comod în Gemeni. Viața voastră caută conotații noi, pivotale și justificative. Reperele pivotale sunt de ordin financiar. Bani pentru trai zilnic la unii, anumite tranzacții, investiții la alții. Unii își pot schimba și adresa din buletin, apar niște reglări de conturi, în anumite situații. Cert este că mulți pot să folosească banii și să investească în ei, poate în sănătate sau în dragoste, care trece prin stomac.

Horoscop Pavel Globa iunie 2024. Emoţii strălucitoare, provocări, decizii şi rezultate importante

Gemeni / Ascendent Gemeni
Soarele în Gemeni, Venus în Gemeni anunță o săptămână cu aspecte sută la sută noi și originale, din punct de vedere astrologic. Jupiter în Gemeni e în cădere, deci ce era săptămâna trecută nou la Taur va deveni noutate la voi. Un fel de predare de ștafetă, de ruletă rusească pentru alții care încearcă să își testeze capacitatea de seducție. Ține de fiecare în parte. Unii pot avea anumite probleme pe relația cu cineva, autoritățile, justiția, conștiința.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024 Rac / Ascendent Rac
Progresiile solare vin cu un soi de avertisment, iar la unii cu un ultimatum: sănătatea la control! E important să fiți atenți la relația cu tradiția, cu glia, cu plantele de leac. Din punct de vedere astrovibrațional, energia dvs poate să fie afectată. În momentul în care vorbim despre o triadă, om-natură-univers, de altă triadă la fel de importantă (tu-traditia-glia) și cu plantele de leac, apare altă triadă la fel de importantă. Relația cu natura, eliminarea energiei negative și atragerea celei pozitive din Univers sună foarte frumos și indică niște căi pur teoretice. Cu astrograma personală veți înțelege care sunt căile de evoluție și de corectare vibrațională pe sănătate, pe organism, unde pot apărea pete pe aură.

Horoscop Mihai Voropchievici 27 mai-2 iunie. Tranziţie astrală, zodii cu încărcătură karmică. Cine are parte de protecţie specială, cine stă în gardă

Leu / Ascendent Leu
Vă aduceți aminte vechiul dicton cu „aici sunt banii dvs?” Deci, ce faceți, unde sunt? Săpați adânc pentru talanți pentru că săptămâna are un dicton clasic, gen verset. Unii trebuie să investească în sănătate pentru că este musai și aici e vorba de investigații și terapii complementare, purificare cu apă de izvor, saună etc.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024 Fecioară / Ascendent Fecioară
Trebuie neapărat să eliminați energia negativă acumulată, pentru că e mare bai! Nu puteți să funcționați altfel, nu puteți munci, nu puteți face bani. Parcă acum, mai mult ca niciodată, este nevoie de a fi conștienți, conștiente, că organismul are nevoie de principii noi, de funcționare. Vă doriți să trăiți în dragoste, nu război. Nu aveți nevoie de conflicte.

Balanță / Ascendent Balanță
Un mare secret previzional: încă e bine, la unii nu va fi! Profitați și rezolvați chestiuni restante, va fi mai greu cu cât înaintați în săptămânile și lunile ce vin. Vor apărea anumite blocaje karmice pe care nici cu gândul nu le bănuiți, încă. Încercați să vă mobilizați acum, să fiți eficienți, să rezolvați ca până vine aspectul respectiv, el să fie mai detensionat. Să nu aibă un impact prea mare.

Horoscopul complet, pe playtechstiri.ro

Spynews
Star Matinal. Nick Rădoi, primele declarații după cele patru operații dificile suferite. Milionarul a revenit în România: "Au fost niște momente foarte grele..." / VIDEO
Bzi.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Fanatik.ro
Insula din Mediterană unde româna este una dintre cele mai vorbite limbi. Este un paradis turistic pentru români și nu numai
Capital.ro
Permisul de conducere se SCHIMBĂ la 2 ANI. Decizia care se va aplica în toată România
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
BNR face un nou anunț pentru românii care au împrumuturi la bănci
Adevarul
De ce sunt SUA vulnerabile la atacuri din partea ISIS. Semnale de alarmă după o operațiune recentă
Spynews
Încă o vedetă a semnat cu Antena Stars! Este foarte talentată, are piese în trending, dar are și o viață controversată! De când o poți vedea pe tv și în ce fel de format
Spynews
Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit înecat în Lacul Snagov. Dragoș era tatăl unei fetițe de doar 2 anişori / FOTO
Evz.ro
Roxana Vancea, fosta asistentă de la „Neatza”, revine în televiziune
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Oana Roman s-a săturat de singurătate şi a dat anunţ matrimonial: 'Caut...'
Playsport.ro
Suporteri români arestați pe aeroportul din Munchen înainte de meciul cu Ucraina! Motivele sunt halucinante: „Grup periculos, haine ale unui brand purtat de persoane rasiste”
kanald.ro
Reguli și calendar complet pentru Bacalaureat 2024: Ce trebuie să știe candidații înainte de a intra în examen
Capital.ro
Banii se plătesc pe card românilor într-o săptămână. Ordin la Guvern: Să nu se piardă niciun euro
StirileBZI
Salariu net de 5.217 lei, în România! Anunțul oficial a fost făcut de INS
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Benjamin Netanyahu dizolvă cabinetul de război format din șase membri
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?