Horoscop Mariana Cojocaru 29 martie - 4 aprilie 2020. Malefica Lilith face ravagii, o săptămână delicată pe toate planurile

Publicat: Vineri, 27 Martie 2020 11:02 // Actualizat: Vineri, 27 Martie 2020 11:02 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 29 martie - 4 aprilie 2020. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a anunțat ce se va întâmpla în săptămâna care urmează. Alinierea de planete în Berbec, formată de Soare - Malefica Lilith și Kiron, vine cu schimbări mari pentru trei zodii și o perioadă grea.

 

Horoscop Mariana Cojocaru 29 martie - 4 aprilie 2020 BERBEC

Berbec- Va fi aliniere de planete în Berbec, formată de Soare-Malefica Lilith și Kiron. Marte(patronul astral) intră în Vărsător și potențează mult alinierea de planete. Spuneam că Lilith va face ravagii când va intra în zodia voastră?! Brenda din Beverly Hills 90210 a fost rediagnosticată cu cancer. Actrița este nativă Berbec, deci urmează o perioadă tare grea. La alții vizate sunt dragostea, cariera...

HOROSCOP APRILIE 2020. Veşti mari pentru aceste zodii în luna aprilie 

Horoscop Mariana Cojocaru 29 martie - 4 aprilie 2020 TAUR

Taur- Vedeți ce spuneam la Berbec. Și la voi este vizată sănătatea și cariera(afecțiuni cronice, raporturile de muncă,etc). Evident, căile de ieșire le văd doar pe astrograma personală, aici discutăm de un cadru ultra-general. Mulți au nevoie de sfaturi și de protecție(vezi colecția de brățări de le confecționez), căci sunt în impas(dragoste, justiție, afaceri, relațiile cu familia, achizițiile, studiile).

Horoscop Mariana Cojocaru 29 martie - 4 aprilie 2020 GEMENI

Gemeni- Urmează o perioadă care vă pune pe jar și vă dă multe bătăi de cap. De ce? Alinierea de planete din Berbec și previziunile de le făceam la Berbec și la Taur vă pot viza și pe voi. Cuadratura cu Lilith de pe astrograma României(Berbec-Capricorn este cel mai bun exemplu. Oriunde vă aflați în lume! O săptămână mai mult decât delicată, greu de gestionat de unii singuri ca voi.

Horoscop Mariana Cojocaru 29 martie - 4 aprilie 2020 RAC

Rac- Multe probleme neînțelese și nerezolvate vă dau bătăi de cap, datorită cuadraturii Soarelui natal(în rezonanță cu Karma) cu alinierea de planete din Berbec(cred că ați parcurs horoscopul). Multe căi de deblocare din așa un haos văd doar pe astrograma voastră karmică: amor, familie, copii, misiune neînțeleasă și/sau blocată, carieră, sănătate, destin. Karma este încă activă în zodia voastră.

Horoscop Mariana Cojocaru 29 martie - 4 aprilie 2020 LEU

Leu- Mercur și-a reluat mersul direct, deci va trebui să conștientizați efectele lui Marte proaspăt intrat în Vărsător(zodia opusă). Cum aveți alinierea de planete pe aspect de trigonocrație în Berbec (exaltare), deși efectele ar trebui să fie bune, lucrurile nu vor sta tocmai așa. De ce? Din alinierea de planete nu lipsește Malefica Lilith(copii, carieră, sănătate, dragoste, business, justiție, tranzacții, credite,ș.a,).

Horoscop Mariana Cojocaru 29 martie - 4 aprilie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Compatibilități cu probleme, chiar dacă Mercur și-a reluat mersul direct.E o perioadă marcată de așa ceva, chiar dacă patronul vostru Mercur și-a reluat mersul direct. Cred că ați citit deja de alinierea nedorită din Berbec, unde Malefica Lilith își face de cap, iar Kiron creează noi probleme. Acestea sunt aspectele generale, cele individuale le văd pe astrograma voastră sau de familie.

Horoscop Mariana Cojocaru 29 martie - 4 aprilie 2020 BALANȚĂ

Balanța- În zodia opusă(Berbec) e mare tensiune și vă blochează înțelegerea anumitor lucruri și rezolvarea lor. Spuneam deja la celelate zodii(citiți). În cazul vostru sunt afectate relațiile de afaceri(asocierile, colaborările, dragostea la căsătoriți sau nu, sănătatea voastră sau a cuiva drag din familie sau din cercul de prieteni). Cojuncția Soarelui cu Lilith și Kiron anunță cumpene, dispute, divorț.

Horoscop Mariana Cojocaru 29 martie - 4 aprilie 2020 SCORPION

Scorpion- Cum Marte va fi în Vărsător, va face o cuadratură dură și de zile mari cu Soarele vostru natal. Vă va lua pe rând, indiferent de decanul în care v-ați născut. Barierele de destin pot să vi le ridic studiind astrograma voastră karmică. Mulți au probleme ce țin de carieră, alții de viață(dragoste), iar cei mai mulți nu știu nici în ce direcție să o ia(sănătate, ș.a). Ați studiat deja horoscopul acesta nou, cred!...

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8415
RON
26 May
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H