Horoscop Mariana Cojocaru 29 noiembrie – 5 decembrie 2020. Eclipsa parțială de Lună aduce probleme extreme pentru trei zodii

Citește horoscop săptămânal pentru fiecare zodie în parte și vezi care sunt zodiile care încep luna decembrie cu dreptul.

27 nov. 2020, 15:36
Horoscop Mariana Cojocaru 29 noiembrie – 5 decembrie 2020. Eclipsa parțială de Lună aduce probleme extreme pentru trei zodii

Horoscop Mariana Cojocaru 29 noiembrie – 5 decembrie 2020

. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat horoscop săptămânal pentru toate zodiile. Pe 30 noiembrie are loc o eclipsă parțială de Lună, iar acest lucru vine cu mari probleme pe plan afectiv și emoțional.

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Progresiile solare anunța apropierea Soarelui de Axa Karmică din Săgetător și Gemeni. Cum pe 30 noiembrie avem Eclipsa Parțială de Lună, veți vedea impactul astral asupra zodiacului, căci afectează toate, mai ales afectiv și emoțional(dragoste).

Horoscop special: Începe perioada de aur pentru 4 zodii

Horoscop Mariana Cojocaru 29 noiembrie – 5 decembrie 2020 pentru zodia TAUR

Taur- Cum vă spuneam și vă avertizam de multă vreme de intrarea lui Lilith – Luna Neagră în Taur, uitați acum ce impact nedorit a avut asupra țării(în Taur era deja Uranus, patronul Vărsătorului-zodia țării). Cum urmează și Eclipsa de Lună, urmează o serie de multe alte întâmplări. Sentimental vom fi cu toții afectați.

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Când vorbim de sănătate, Luna Neagră, alias Lilith este cea care o afectează. Cum va fi și Eclipsă de Lună pe 30 noiembrie, gemenii vor fi și ei puși la grele încercări. Dragostea e cu mari probleme, iar cariera vrea cinste, onoare.

Horoscop Mariana Cojocaru 29 noiembrie – 5 decembrie 2020 pentru zodia RAC

Rac- Eclipsa Parțială de Lună vă vizează în mod direct, doar sunteți guvernați de Lună. Dacă ați parcurs acest Horoscop, probabil știți deja de dezastrele care s-au produs la finalul acestui an, cu al treilea val al Eclipselor.

Horoscopul săptămânal pentru zodia LEU

Leu- Dragostea afectează acum sănătatea și invers. Eclipsa de Lună din 30 noiembrie cere claritate în viața socială pentru a nu fi așa. Nu putem rămâne indiferenți la tot ce se întâmplă în viețile noastre.

Horoscop Mariana Cojocaru 29 noiembrie – 5 decembrie 2020 pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Cum dragostea și sănătatea sunt puse la grele încercări. Mulți se întreabă care este sursa nefericirii și a afecțiunilor adunate. Lilith din Taur cu Uranus și Eclipsa de Lună vă dau un răspuns: trăim într-o societate politică bolnavă.

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Cariera cere metode cinstite de evoluție, căci Eclipsele de pe Axa Gemeni-Săgetător nu iartă. Și nici apropierea lui Lilith de Uranus Retrograd în Taur. Au scos la lumină și vor mai scoate nereguli grave, care afectează întreaga lume.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Eclipsa de Lună ne afectează cariera, dragostea, sănătatea. Cuplul Capricorn-scorpion va fi în special afectat, însă toate zodiile vor avea de suferit pe plan Emoțional-afectiv.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Eclipsa Parțială de Lună din 30 noimbrie este direct legată de zodia voastră. Vă spuneam și de aspectul 2Malefic Kisses(Scorpion-Săgetător), dar și de apropierea lui Lilith de Uranus Retrograd. Sănătatea afectată. În dragoste certuri, separări etc.

Horoscop Mariana Cojocaru complet pe kfetele.ro