Horoscop Mariana Cojocaru 3 - 9 noiembrie 2019. Mercur retrograd aduce necazuri pentru majoritatea zodiile. Lacrimi şi bani pierduţi

Publicat: Vineri, 01 Noiembrie 2019 11:35 // Actualizat: Vineri, 01 Noiembrie 2019 12:40 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop Mariana Cojocaru 3 - 9 noiembrie 2019. Urmează o săptămână extrem de importantă pentru toate zodiile, iar trei dintre ele vor avea parte de lacrimi amare, încă de la începutul săptămânii. Iată ce anunță astrologul pentru zilele următoare.

Horoscop Mariana Cojocaru 3 - 9 noiembrie 2019 Berbec - O perioadă în care vă pot fi afectate mai multe sectoare existențiale. Prezența patronului vostru Marte în Balanță, zodia opusă, nu vă dă pace, nu vă lasă să dormiți liniștiți(metaforic vorbind, ca vibrație). Unele din sectoarele afectate sunt cel sentimental, al familiei, parteneriatelor , colaborărilor, etc. Cum perioada e foarte tensionată, soluții pot să vă dau doar analizându-vă astrograma individuală...

Horoscop Mariana Cojocaru 3 - 9 noiembrie 2019 Taur - Opoziția pe care Uranus Retrograd o face cu Soarele în săptămâna următoare și, mai apoi, cu Mercur Retrograd indică multă agitație, de aceea vă spuneam de brătările de protecție pe care le confecționez. O perioadă cu obstacole multe(dragoste, sănătate, carieră, loc de muncă, etc), iar pentru depășirea lor astrograma personală karmică e cea care mă ajută să vă ajut(planetele retrgrade).

Horoscop Mariana Cojocaru 3 - 9 noiembrie 2019 Gemeni - Cum Mercur(patronul vostru astral) este Retrograd(nu ca în reclama de la pizza), că este doar de două-trei ori pe an și nu permanent e bine să știți că va face o opoziție urâtă cu Uranus Rx din Taur și vă poate șoca cu evenimente premergătoare la ceea ce va fi pe final de an și anul următor. Aveți mai multe bariere coborâte. Pentru a vă ajuta să le ridicați trebuie să vă studiez harta personală.

Horoscop Mariana Cojocaru 3 - 9 noiembrie 2019 Rac-  Axa Karmică în rezonanță cu Pluton și Saturn vă ridică tot felul de probleme. Pentru unii și unele de ce sunt fără soartă, pentru alții de ce au probleme la locul de muncă(misiunea înscrisă pe astrograma voastră e alta și trebuie să o văd inclusiv pe viețile anterioare), pentru cei mai mulți ușa destinului este închisă și nu știu încotro să o ia. De aceea este atât de important să vă arăt drumul și să vă îndrum personal.

Horoscop Mariana Cojocaru 3 - 9 noiembrie 2019 Leu - Unii nu au ieșit la liman după conjuncția de anul trecut și aspectele grele din acest an de pe astrograma generală(Lilith în conjuncție cu Karma și Eclipsele de la început de an de care scriu de atâta vreme). Puteți citi sau reciti ce am scris de când colaborez cu kfetele.ro. Oricum, rezolvările le văd pe astrograma relațională, iar ajutor substanțial primiți și de la brățările talisman(colecție) pe care le confecționez

Horoscop Mariana Cojocaru 3 - 9 noiembrie 2019 Fecioara - Citiți și la Gemeni, ca să înțelegeți în ce ipostază ingrată este acum patronul vostru astral Mercur. Sunt anumite sectoare astrale vizate, dacă nu v-ați făcut temele astro-karmice până acum. Sănătatea, studiile potrivite(voi, sau persoane dragi din familie), carieră, dragoste. La cine nu am studiat eu harta natală personală, nu am cum să mă aventurez să dau soluții. Ele sunt individual marcate. 

Horoscop Mariana Cojocaru 3 - 9 noiembrie 2019 Balanța- Marte pune gaz foc, deoarece este în aspect nefast de cvintil cu Soarele și Mercur Retrograd din Scorpion(ultimii doi în opoziție cu Uranus Retrograd din Taur). Sunteți într-un labirint existențial foarte complicat. căci Marte face și aspect de cuadratură cu Axa Timpului. Timpul se poate scurge în defavoarea voastră, dacă nu vă spun care sunt căile de ieșire din astrograma voastră karmică...

Horoscop Mariana Cojocaru 3 - 9 noiembrie 2019 Scorpion- Știți Scorpioni că spuneam de aspectul 2Malefic Kisses că nu suportă căsătoriile și alianțele dintre Scorpion și Săgetător. Vedeți cum a căzut Guvernul Dăncilă(Dăncilă-Săgetător, omul din spatele ei e Dragnea-Scorpion)?  Nici nu s-a terminat anul și s-a confirmat ce spuneam. De aceea e foarte important să vă studiez astrograma personală înainte de căsătorie sau pe cea relațională, că-i bai!

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H