Horoscop Mariana Cojocaru 4-10 octombrie. Kiron Retrograd din Berbec face opoziţie cu Soarele în timp ce Uranus este Retrograd cu Luna

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4- 10 octombrie. Cuvântul cheie al săptămânii va fi „restanță”: aveți mare grijă la semnale!

02 oct. 2020, 17:22
Horoscop Mariana Cojocaru 4-10 octombrie. Kiron Retrograd din Berbec face opoziţie cu Soarele în timp ce Uranus este Retrograd cu Luna

Horoscop săptămânal zodia BERBEC

Kiron Retrograd din Berbec face opoziție cu Soarele, care se poziționează în cel de-al doilea decan al Balanței, în săptămâna care urmează. Acest aspect reprezintă lecțiile de viață restante și neînțelese, lecții rămase din trecut, inclusiv din viețile anterioare. Este un aspect important spun eu, de vreme ce fiecare își dorește să evolueze corect în aceasta viață și să nu rămâna cu restanțe.

Horoscop Minerva Octombrie 2020. Majoritatea planetelor sunt în semne de pământ şi de aer, cum afectează zodiile 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4-10 octombrie TAUR

Săptămâna debutează cu o conjuncție foarte interesantă a lui Uranus Retrograd cu Luna. Dacă adaug și cvintilul cu Kiron Retrograd din Berbec, avem deja un cuvânt cheie foarte clar, din punct de vedere astral: RESTANȚE. Restanțele trebuiesc înțelese din perspectivă karmică și sunt individuale, nu de grup; se văd pe astrograma complexă karmică a fiecăruia.

Previziuni astrale în horoscopul săptămânal Mariana Cojocaru GEMENI

Dragostea este primul segment existențial vizat, căci Soarele din Balanță , zodie venusiană face opoziție cu Kiron Retrograd din Berbec. Dragostea înseamnă și impactul pe care acest aspect îl are pe familie. Apoi, vizate sunt cariera și orientarea în viață, inclusiv business. Pe locul trei se află sănătatea. Ordinea poate fi și alta, în funcție de vărstă și de astrograma karmică personală.

Horoscopul săptămânii 4-10 octombrie RAC

Rezonarea Lunii cu Uranus Retrograd anunță o săptămână cu încercări ce țin de viața personală, sentimente, copii, prietenii, relații chiar și de carieră sau business. Sănătatea va fi și ea pe ordinea de zi, dar impactul și cauzele vor fi profunde, de tip karmic. Ca de altfel și în cazul carierei și orientării în viață, căci mulți au restanțe în înțelegerea misiunii karmice cu care au venit pe Pământ.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4-10 octombrie LEU

Venus sau Micul Benefic a părăsit constelația voastră și a intrat în Fecioară. Opoziția pe care o face Soarele aflat în tranzit prin cel de-al doilea decan al Balanței cu Kiron Retrograd vă arată că dragostea trece prin stomac, chiar dacă nu ne place să gândim așa.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru zodia Fecioară

Intrarea lui Venus în zodia voastră vă atenționează și vă ia sentimentele la control. Cariera se vrea parte din misiunea voastră karmică de viață și multe sau mulți se găsesc la o răscruce de drumuri, Inclusiv cei care au un business. Opoziția Soarelui Natal cu Neptun Retrograd, mă duce cu găndul la lucrurile neînțelese, nedescifrate, restante ce țin de trecut și de viețile voastre anterioare…

Mariana Cojocaru horoscop săptămânal 4-10 octombrie BALANȚĂ

Cum Soarele se află în cel de-al doilea decan al zodiei voastre și face opoziție cu Kiron Retrograd din Berbec sunteți într-o perioadă cu dileme și probleme legate de restante karmice. Blocaje pe mai multe planuri, inclusiv relațional, care ar trebui să vă pună pe gânduri. Inclusiv în plan socio-profesional, familial și relațiile importante. Sănătatea trage semnale de alarmă, nu o neglijați!…

Horoscop săptămânal SCORPION

Cumpene la tot pasul pentru cei mai mulți dintre voi fie că vorbim despre carieră, business, dragoste, sănătate. Vă spuneam la celelalte zodii de cuvântul cheie al perioadei, deci restanțele trebuiesc înțelese din perspectivă karmică și au semnificație profundă, căci altfel nu vă lasă să evoluați.

Mai multe, pe kfetele.ro/ 


loading...