Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020. Cumpene şi necazuri, ape tulburi şi surprize de ordin karmic. Casa banilor se goleşte

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5 - 11 aprilie 2020. Ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru săptămâna care urmează. Potrivit acesteia, Venus în Gemeni și conjuncția Mercur-Neptun în Pești vin cu furtuni în paradisul amoros, ape tulburi și labirint existențial plin de ceață. Iată care sunt zodiile care vor avea o săptămână liniștită.

03 apr. 2020, 11:03
Horoscop  Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020. Cumpene şi necazuri, ape tulburi şi surprize de ordin karmic. Casa banilor se goleşte

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 BERBEC

Berbec- Aspectele săptămânii viitoare sunt: 1. Venus a intrat în Gemeni. 2. Conjucție Mercur-Neptun în Pești. 3. Luna în Fecioară la debut de săptămână. 4. Conjuncție Marte-Saturn în Vărsător. Cum Soarele este încă în constelația voastră, e o perioadă foarte încărcată din punct de vedere astral pentru voi. Pe scurt: vă pune în încurcătură. Pentru descifrare trebuie să analizez astrograma personală.

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 TAUR

Taur- Venus, prima patroană astrală, a intrat în Gemeni și va face aspect de cuadratură cu Luna(a doua patroană astrală) în Fecioară la debut de săptămână. Aspecte nefaste ce țin de dragoste, familie, copii, compatibilități versus incompatibilități. Furtună în paradisul amoros și nu numai… Cariera sau business-ul sunt blocate de conjuncția lui Saturn cu Marte în Vărsător în cuadratură cu Uranus.

HOROSCOP APRILIE 2020 MIHAI VOROPCHIEVICI. O suită de schimbări, multe provocări şi tensiuni. Atenţie la sănătate

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 GEMENI

Gemeni- Ați citit la Berbec de aspectele perioadei? Conjuncția lui Mercur cu Neptun vă bagă în ape tulburi și nu veți vedea calea. Alții vor avea probleme și mai grele cu rudele de gradul unu și de gradul doi sau în dragoste. Cuadratura cu Luna din Fecioară a Soarelui natal vizează sănătatea(afecțiuni karmice cu cauze care le văd doar pe karma personală) sau cariera(cumpene sau orientare profesională).

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 RAC

Rac- Luna(patroana voastră astrală) din Fecioară va face aspect de opoziție cu Mercur și Neptun aflate în conjuncție și, toate aceste aspecte vor face cuadratură dublă cu Venus din Gemeni. Pe scurt: probleme pe toate planurile(dragoste, sănătate, orientare profesională în carieră, business, justiție). Cheile de deschis cartea de destin pot să găsesc doar pe astrograma voastră sau a celor dragi vouă.

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 LEU

 
Leu- Un labirint existențial plin de ceață, pe care nu poți să-l tai nici cu cuțitul. Ați văzut la Berbec ce configurații astrale sunt săptămâna viitoare, pe cere le-am analizat și la celelalte zodii. Nu veți ști în ce direcție să o luați, fie că vorbim de carieră/business, dragoste, sănătate sau alte domenii extențiale importante, multe la număr. Calea de ieșire o văd individual pe astrograma personală a fiecăruia…

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Hopuri pe care nu le înțelegeți, de aceea nu aveți cum să le depășiți. Patroana voastră astrală este în conjuncție cu Neptun în Pești, semn clar că înotați în ape tulburi. Chiar și cei care se consideră compatibili în relațiile matromoniale sau sentimentale(familie, copii, nepoți) vor avea surprize de ordin karmic pe termen scurt și mediu. Dacă ați citit tot, vedeți că sunt vizate și cariera și sănătatea.

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 BALANȚĂ

Balanță- Perioadă dezechilibrată din punct de vedere astral. De aceea echilibrul vi-l pot restabili cu ajutorul brățărilor de le confecționez personal și le prezint la TV. Menționez că iar am anunțat de cei care se folosesc de numele meu și fac pagini false să vă atragă în diverse curse. Cum Balanța este zodia justiției, deschideți bine ochii, că este o cuadratură pe zodii cardinale care vă poate crea probleme, cumpene.

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 SCORPION

Scorpion- În Berbec(zodia spirit-pereche, nu suflet-pereche) sunt planete greu de gestionat de voi singuri, așa cum ați citit deja în acest Horoscop și în celelalte făcute de mine pe kfetele.ro. Se plâng mulți că nu se descurcă, dar nici nu știu cu ce misiune karmică au descălecat pe Geea. Compatibilitățile și incompatibilitățile sunt chestiuni individuale, nu le aflați prin sms-uri cu câteva cuvinte sau vorbe…

Citeşte mai multe pe kfetele.ro