Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 octombrie 2019. Se schimbă macazul, karma grea pentru multe zodii. Dezastru în amor, lovituri băneşti

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 6 - 12 octombrie 2019. Zodiile care vor fi greu încercate de soartă.

04 oct. 2019, 10:38
Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 octombrie 2019. Se schimbă macazul, karma grea pentru multe zodii. Dezastru în amor, lovituri băneşti

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 octombrie 2019 Berbec – O săptămână foarte încurcată, care vă pune în mare încurcătură. Cum Soarele din Balanță rezonează cu Venus(în domiciliul astral) și Marte(patronul Berbecului, acum în cădere ăn zodia opusă) e musai să găsiți răspunsuri la tot ce vă apasă, ca să nu faceți pași greșiți și alegeri greșite pe viitor. Soluțiile se văd individual, pe astrograma personală, nu cea generală(amor, bani, sănătate, muncă).

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 octombrie 2019 Taur- Cum Venus, cel de-al doilea patron astral este în cel de-al doilea domiciliu astral și rezonează cu Soarele și proaspătul intrat Marte, e o perioadă foarte tensionată și delicată(sentimental, copii, creativitate, etc) și mulți vă întrebați de ce nu găsiți soluții. Le văd doar pe astrograma dumneavoastră karmică(mult mai complexă de atât), nu în analiza aceasta săptămânală. Schimbări bruște de macaz…

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 octombrie 2019 Gemeni – V-am spus că este un an dificil la Gemeni și în săptămânile anterioare. Într-un astfel de an a dispărut Ducu Darie, nativ al acestei zodii, la vârsta de șaizeci de ani(un ciclu complet în zodiacul chinezesc). Regizor, fiu al regretatului Iurie Darie, acesta și-a îndeplinit misiunea de artist pe acest Pământ. Tatăl lui a fost nativ Pești(aspect de cuadratură al Soarelui lui din Gemeni cu Lilith la această oră).

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 octombrie 2019 Rac – Vă spuneam de un an dificil? De cutremure, inclusiv existențiale? Uitați ce cutremur real a fost în Albania, de s-a resimțit în mai multe țări: Bosnia-Herțegovina, Grecia, Italia, Bulgaria. Exact la Echinocțiul de Toamnă, când sunt schimbările bruște de macaz pe destin. Au fost afectați șaizeci de oameni(vezi Gemeni și nr.60), chiar dacă nu au fost înregistrate decese imediat după cutremur.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 octombrie 2019 Leu – Blocaje pe comunicare, relația dificilă cu cei din jur, probleme diverse care vă pun bariere să evoluați, inclusiv spiritual. Cum Marte(acum în cădere în zodia opusă) este lângă Soare, aveți nevoie de înțelegerea mecanismului astral cu care ați venit la naștere. Aveți și nevoie de protecție(ați văzut brățările de protecție pe care le confecționez?). Astrele vă pot afecta sănătatea, relația cu familia extinsă, etc.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 octombrie 2019 Fecioara- Soarele a părăsit de mult constelația voastră și de curând a ieșit și Marte din gradena voastră astrală. Dar Soarele de la naștere tot face opoziție cu temuta Lilith acum în conjuncție perfectă cu Neptun Retrograd. Aspectul vă poate pune într-un con de umbră întreg destinul, mai ales că nu este vară(energie solară). Pentru a păși cu dreptul în această toamnă, e musai să vă analizez unicul destin.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 octombrie 2019 Balanța- Dacă ați citit deja acest horoscop, ați văzut care sunt aspectele perioadei și cum s-au confirmat cele două cutremure: unul real-Albania și altul existențial- decesul Regizorului Ducu Darie. Echinocțiul de Toamnă îi lovește din plin pe cei care nu știu cu ce misiune karmică au venit pe Pământ și ce au înscris pe astrograma lor personală sau a celor dragi. Acolo văd adevărul-adevărat de fiecare.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 octombrie 2019 Scorpion- Tocmai am văzut un reportaj foarte interesant pe History despre Donald Trump, nativ Gemeni, dar cu predominantă și fizionomie de Scorpion ciclotimic. Nu am rămas uimită când spuneau de șocul pe care l-a avut tatăl lui în 1966(an cu Karmă Negativă de Scorpion). Agresivitatea lui o regăsim la mulți nativi ai zodiei(2Malefic Kisses). Răzbunarea e arma lor și știți voi a cui armă e răzbunarea.