Horoscop Mariana Cojocaru 8 -15 septembrie. O săptămână plină de lacrimi şi dezastre. Există puţini norocoşi

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 - 15 septembrie. Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare.

06 sept. 2019, 09:25
Horoscop Mariana Cojocaru 8 -15 septembrie. O săptămână plină de lacrimi şi dezastre. Există puţini norocoşi

Berbec
Va fi o alinire de patru planete în Fecioară: Soarele va fi perfect conjunct cu Mercur, Venus și Marte. Din păcate această aliniere va face opoziție cu Lilith și Neptun Retrograd. E important ce aveți înscris pe astrograma personală, pentru a ști exact de domeniu de viață va fi afectat. Cu Kiron Retrograd în constelația voastră, totul poate fi un duș scoțian și nu mai este așa de cald afară. Cad frunze…

Taur
Nu veți fi luați în vizor doar voi, ci și celelalte semne zodiacale(vedeți aspectele săptămânii la Berbec). Sunt afectați Berbecii, Scorpionii(Marte în opoziție cu Lilith), Gemenii și Fecioarele(Soare conjunct cu Mercur și opoziția cu Neptun RX), Racii și Capricornii(Karma), Leii și Vărsătorii(cuadratura cu Uranus), Săgetătorii și Peștii(cuadratură Jupiter-Neptun RX), Balanțele-opoziția lui Venus.

Gemeni
Cum spuneam și la zodiile precedente și voi veți fi puși în tot felul de situații, care mai de care mai delicate(opoziție Mercur cu Lilith și Neptun Rx). Doar harta voastră natală îmi poate arăta soluții pentru ieșirile din impas. Alinierea de planete implică soluționarea urgentă, deoarece nu pot amânate la infinit. Pot fi lecții de viață nedescifrate, care se tot repetă(sănătate, dragoste,loc de muncă, etc).

Rac
Ați văzut când s-a căsătorit Andreea Bălan-Rac? Într-un an foarte prost, foarte dificil pentru ea, ce nu anunță nimic bun pentru relația matrimonială și nici pe relația cu cei mici. V-am spus de anul trecut că urmează un an rău pentru Rac și, veți înțelege pe viitor ce caracter dificil are și cum își va afecta partenerul de viață și fetițele. Astrograma karmică personală e foarte importantă, acolo văd Karma…

Leu
Dacă ați citit ce am scris și la celelate semne zodiacale, veți înțelege că și voi sunteți între ciocan și nicovală. Pentru a evita această situație, e musai să verific ce rezolvări aveți pe harta natală. Ecuația personală existențială se vrea de fapt un sistem de ecuații cu mai multe necunoscute, pe care, ca un artizan în matematici speciale pot doar eu să-l rezolv și nu altcineva…Implică acum și karma relațională.

Fecioară
Fecioara Maria a fost născută pe 8 Septembrie și de aici vine și denumirea zodiei. Alinierea de planete din zodia domniilor voastre face opoziție cu Neptun Retrograd și temuta Lilith. Vă poate afecta mai mult decât gândiți (sănătate, relații sentimentale, carieră/loc de muncă, etc). Știți cum să vă orietați (sau copiii) către o școală potrivită? Conform misiunii de pe astrograma natală, să nu dați greș!

Balanța
La Berbec și Taur vedeți aspectele perioadei, deci e bine să știți că barierele existențiale nu sunt ridicate și nici nu le puteți ocoli, fenta. Eu sunt cea care știe unde este butonul de acționare. Dar trebuie să știți că acest lucru pot să-l văd individual, că nu sunt toate Balanțele la fel, din același film. Știați că de aceea și fac talismane de protecție, ca să nu fiți afectate/ți în astfel de perioade nefaste…

Citeşte mai multe pe kfetele.ro