HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Ce îi rezervă astrele lui Orban în 2020. „Este un fel de Mr. Bean”. Veşti rele şi pentru Klaus Iohannis

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat, miercuri, la Antena 3, ce îi rezervă astrele lui Ludovic Orban în noul an.

02 ian. 2020, 14:54
HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Ce îi rezervă astrele lui Orban în 2020. „Este un fel de Mr. Bean”. Veşti rele şi pentru Klaus Iohannis

Potrivit astrologului Marian Cojocaru, astrograma premierului Orban este delicată din multe puncte de vedere. „Când mă uit pe astrograma dânsului aș spune că este un fel de Mr. Bean în politica românească. Eu nu am nimic cu domnia sa. Tratează cu superficialitate problemele importante și grele ale țării”, a spus Mariana Cojocaru.

Veștile nu sunt deloc bune pentru șeful statului, dar nici pentru români. „Urmează să aibă parte de patru ani catastrofali. Și nici pentru noi nu e bine pentru că aspectele nu sunt deloc cele pe care mi le-aș dori”, a spus Mariana Cojocaru, la Subiectiv.

HOROSCOP 2020 MARIANA COJOCARU. Care sunt cele mai norocoase zodii şi cine va avea un an catastrofal

Potrivit astrologului, atât Klaus Iohannnis cât și Carmen Iohannis trebuie să fie foarte atenți la aspectele penitenței.

„Discutăm de o casă a penitenței, a dușmanilor vizibili și invizibili. Soluțiile nu le văd aici, pentru că nu vreau să mă aventurez dând soluții la o chestiune care este mult mai complexă”, a spus Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru afirmă că Gabriela Firea primeșteîn 2020 ocazia de a realiza lucuri foarte bune. „Are un 2020 mai bun, dar trebuie să fie atentă că poate reforma anumite chestiuni care țin de București în sensul cel mai bun și adevărat”, a explicat Mariana Cojocaru.

Detalii despre alţi lideri politici aici