Horoscop Mariana Cojocaru. Este incendiu pe destin, Turnul Babel astral influenţează toate zodiile

Citește horoscop săptămânal pentru fiecare zodie în parte. Ce anunță Mariana Cojocaru pentru sfârşitul lunii aprilie 2021.

22 apr. 2021, 18:49
Horoscop Mariana Cojocaru. Este incendiu pe destin, Turnul Babel astral influenţează toate zodiile

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia BERBEC

Berbec- Nu veți mai avea același suport astral, de aceea vă veți simți debusolați. Știți că omul gospodar își face iarna car și vara sanie? Haidem să vedem acum ce car ați meșterit, că va trebui să rulați pe autostrada destinului(carieră). Ce, nu aveți acum permis(dragoste), dar aveți atelaj?! Doar nu am cum să șofez eu în locul vostru. Eu pot doar să vă studiez astrograma complexă, căci e ghidul șoferului.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR
Taur-  Mare aglomerație în gradena voastră astrală, de parcă ar fi Turnul Babel!… Săptămâna viitoare, anunță gâlceavă în amor și dispute diverse ce țin de carieră, orientarea socio-profesională și studii(dragoste, sentimente, familie, copii). De aceea spun tot timpul că e foarte important cum vă alegeți jumătatea, că vă poate afecta și sănătatea. Karma personală mă ajută să vă ajut. Horoscopul e orientativ.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia GEMENI
Gemeni- Lupta ancestrală dintre Castor și Polux poate lua amploare la o scară mult mai mare. S-a activat sectorul astral al dușmanilor invizibili, de care poate nici nu sunteți conștienți. La unii e vizată dragostea, la alții cariera și mai la toți vizată este sănătatea karmică. Cum originile sunt profunde și de natură astro-karmică, nu am cum să vă dau soluții cum să vă deblocați, decât dacă studiez ce ați fost în alte vieți.

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC
Rac- Visați la flori de câmp și la păpădii, când este incendiu pe destin(sănătate). Tranzitele planetare și progresiile solare din perioada următoare vă avertizează că nu e voie să luptați cu morile de vânt atunci când este vorba de carieră și dragoste. Aveți nevoie de siguranță, iar aceste secrete de orientare vi le pot dezvălui doar individual. Nu mă pot avetura să vă arăt căi, care ar fi mult prea vagi și generale.

Horoscop 23 aprilie 2021. Se anunţă multe petreceri, flirturi şi un câştig neaşteptat

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia LEU

Leu- Cariera și business-ul sunt două aspecte care își vor cere drepturile mai repede decât credeți. Progresiile solare vă vor cere cont ce ați făcut cu viața voastră la acest capitol. Dragostea trece prin stomac, că de aceea am punctat din start prioritățile din agenda de destin. Misiunea cu care ați venit pe Pământ este înscrisă pe astrograma karmică a fiecăruia dintre Domniile Voastre. Sănătatea scârțâie…

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ
Fecioara- Dragostea și familia reprezintă două segmente mai mult decât importante, din perspectivă karmică, în zilele următoare. Apoi, vizate vor fi cariera și businss-ul și, poate, nu în ultimul rănd, cu voia Dvs. va fi și sănătatea. Dar cred că vor fi urmate îndeaproape de orientarea și reorintarea profesională și de studii conform karmei individuale, nu de zodie. Probleme care țin de justiție, caracter.

Mesaje de Sfântul Gheorghe 2021. Transmite-le celor dragi gândurile tale bune

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Latura critică se va accentua foarte mult, dar cred că, în primul rând, trebuie să aveți pretenții de la Dvs. atunci când este vorba de carieră și de câștiguri. Cine vrea să stea în pluton este strict alegerea lui, dar vremurile sunt altele… Blazartea la locul de muncă vă pot afecta sănătatea și raporturile astro-sentimentale în dragoste, familie și chiar copii. Fragilitate mare pe destin și chiar și pe soartă.

Citreşte mai multe pe kfetele.ro