Horoscop Mariana Cojocaru până la finalul anului 2018. Zodiile care îşi schimbă destinul şi intră în Noul An cu dreptul

Mariana Cojocaru ne prezinta previziunile complete pentru luna decembrie 2018. Zodiile care isi schimba viata total si intra in 2019 cu oprtunitati reale.

11 dec. 2018, 07:09
Horoscop Mariana Cojocaru până la finalul anului 2018. Zodiile care îşi schimbă destinul şi intră în Noul An cu dreptul

Berbec

Evenimentele importante ale lunii roiesc in jurul banilor. Mai ales sectiunea care vizeaza banii si bunurile comune cu altii, mostenirile, partajele, castigurile obtinute din colaborari se vor imbunatati intr-un anume fel.

Pe de alta parte fii atent la variantele noi de obtinere a unor venituri sau unor bunuri. Incet, sigur si discret se contureaza alte surse materiale, utilizabile pe termen lung. Dupa 10 ale lunii, gandirea si comunicarea se vor limpezi mult.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 – 15 decembrie 2018. Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii

Filozofia de viata abordata pana acum necesita modificari si, vrei, nu vrei, perspectiva ta asupra lumii si vietii in general va fi cu totul alta.

Planuri de calatorii indeparate, de studii, discutii cu oameni eruditi, participare la seminarii, conferinte pe teme spirituale.

Relatiile cu sefii se tensioneaza. De acum incolo acorda atentie sporita imaginii tale pubice si locului pe care il ocupi in cadrul unui colectiv de munca.

Taur

Multa forfota in segmentul partenerial. Discutii cu partenerul de viata, cu cei de afaceri sau in cadrul unor colaborari vechi.

Se contureaza schimbari majore si definitive in relatiile parteneriale, inclusiv aparitia unor colaborari noi. Se incheie o etapa, se deschide o alta.

Renunta la ceea ce este perimat si orienteaza-te rapid spre noi orizonturi. Segmentul financiar se imbunatateste, mai ales sectiunea bani si bunuri comune cu altii.

Totusi mai sunt restrictii, ceea ce inseamna ca este nevoie in continuare de prudenta si de evitarea acumularii datoriilor pe termen lung.

Pe de alta parte, gandirea si comunicarea vor intra intr-un con de umbra. Calatoriile devin vulnerabile, bine fiind sa pleci la drum numai cu un scop precis si in conditii de siguranta. Relatiile cu prietenii se amelioreaza, astfel ca poti discuta fara rezerve cu acestia.

Gemeni

Ai multe de facut la locul de munca, dar si acasa in plan personal, activitatile domestice de rutina isi asteapta randul. Selcteaza prioritatile si dozeaza-ti eforturile! Ai spor, elan, planuri marete de a rezolva multe si marunte, dar nu forta nota.

Esti apreciat si sustinut de catre colegi, insa unii pot profita de bunavointa ta. Ambientul din sfera profesionala este unul in schimbare. Sunt sanse chiar sa-ti gasesti un job nou, mult mai bine platit si cu conditii exceptionale de munca.

Totul este sa fii deschis la schimbari si sa vizualizezi clar ce anume vrei. Sanatatea este un alt capitol atins de razele astrelor in chip benefic.

Imbunatatirea starii generale de sanatate, abordarea unui nou stil de viata si activitate. Relatiile parteneriale se imbunatatesc vizibil dupa 10 ale lunii.

Rac

Relatiile sentimentale iti solicita atentia si eforturile. Reconfigurari ale relatiilor vechi, conturarea altora noi, discutii ample cu copiii, planuri de a avea copii.

Pe de alta parte incepe un proces lung in plan amoros, pe parcursul caruia iti vei schimba conceptiile privitoare la iubire si implicatiile ei. Ocupa-te de un hobby, organizeaza activitati recreative impreuna cu cei dragi si bucura-te de tot ce te inconjoara!

La serviciu se amelioreaza situatia, dar fii vigilent in continuare. Relatiile colegiale se imbunatatesc si iti vor fi recunoscute meritele. De asemenea, sanatatea se imbunatateste la modul general.

Vor ramane pe fundal afectiunile deja cunocute, existand sanse de a gasi remedii exceptionale utilizabile pe termen lung. Relatiile parteneriale intra intr-un con de umbra, fiind nevoie de atentie sporita.

Leu

Foarte animat devine segmentul domestic. Se contureaza schimbari in mediul de acasa, fie prin renovarea spatiului de locuit, vanzarea-achizitionarea de bunuri patrimoniale, fie prin plecarea sau sosirea unor membri ai familiei.

Discutiile vor fi ample, importante, cu efecte pe termen lung. Stabileste-ti obiective domestice si familiale clare, iar ele se vor concretiza la momentul potrivit.

Capitolul munca va capata alte dimensiuni pentru tine din a doua parte a lunii. Se recomanda prudenta, pentru ca va interveni un soi de ruptura intre tine si tot ce tine de munca si relatii colegiale.

Schimbari majore in acest sens, dar ele se vor instala discret. Acorda atentie sporita sanatatii intregului organism.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro