Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 – 28 decembrie 2018: Karma grea pentru multe zodii de Crăciun. Multe cumpene de Sărbători

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 decembrie 2018. Luna Plină de Crăciun aduce o perioadă agitată pentru zodii - previziuni complete.

21 dec. 2018, 08:45

Berbec – Luna Plină din data de 22-23-24 Decembrie susține intuiția și vă dă vise premonitorii. Curățenia ține de minte-trup și spirit, dar și de locul în care trăiți. Soarele din Capricorn va face opoziție cu Luna Plină din Rac(domiciliu) și vor fi în rezonanță cu Axa Timpului pe astrograma generală, nu pe cea natală, de aceea vă puteți suna rudele, dacă nu ajungeți să le vizitați. Bucătăriți, dansați, vă bucurați!

Taur – Sunteți mari amatori de bucate alese și băuturi fine, de aceea Sărbătorile trebuie să fie îndestulate, dar pe măsura posibilităților  voastre. Soarele din Capricorn vă apropie de copii. Pentru ei nutriți sentimente alese. Un hobby personal vă poate umple fericit timpul. Revederea cu prietenii nu va fi întâmplătoare. Unii vor lega noi prietenii, cu Axa de Destin. Atenție la sănătate!

Gemeni – Să vă bucurați de mâncare, dar să nu exagerați. De ce? Din cauza Lunii Pline care va fi în Rac. Fiți cumpătați! Nu cheltuiți peste măsură, că urmează o perioadă în care facturile vor fi mari. Soarele, Saturn și Pluton din Capricorn nu își doresc să vă lase cu buzunarele goale. Unii pot avea credite de rambursat, iar alții pot să viziteze locuri sfinte pentru mântuirea sufletului. Sănătatea cere investiții.

Rac –Patroana voastră astrală va fi în domiciliu, la început de săptămână. E vorba de Lună. Ba chiar vă spun că va fi Lună Plină… Luna Plină sufletului dă lumină, de obicei. Cei cu relații incompatibile vor avea de suferit, datorită opoziției pe care aceasta o va face cu Soarele, Pluton și Saturn din zodia opusă- Capricorn. Cei ce iubesc se cadorisesc. Sănătatea amintește de odihnă și reparații: curente și capitale.

Leu – Săptâmăna care urmează va fi una bună, deoarece Luna va tranzita zodia voastră. Posibile câștiguri, stare de spirit pozitivă, alergătură. Începutul de săptămână este destul de delicat pentru sănătate, de aceea vă recomand să aveți grijă de voi. Să vă îmbracați bine, că e sezon rece. Afecțiuni karmice care pot scăpa de sub control. În special, dacă anul de-l lăsați în urmă a fost destul de dificil, greu.
Citeste si: Dezvăluirile lui Nostradamus pentru 5 zodii! Predicții pentru 2019. Urmează cea mai grea perioadă cu certuri și despărțiri

Fecioara – Fecioara Sfântă a zămislit Prunc de Lumină, care ne arată calea. Darurile de Moș Crăciun sunt importante, așa cum sunt și momentele de generozitate și altruism. Sănătatea vrea să mergeți la biserică și în mod deosebit la maslu. Legumele nu trebuie să lipsească de pe masă nici măcar de sărbători. O dietă echilibrată e garanția unei sănătăți bune. Daruri primiți, daruri să dăruiți tuturor!…

Cite;te mai multe pe kfetele.ro