Horoscop Mariana Cojocaru pentru 27 iulie – 3 august. Cele trei zodii care vor avea o săptămână groaznică. Nu se pot trezi din coşmar

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 27 iulie - 3 august. Urmează o săptămână plină de schimbări pe toate planurile - previziuni complete pentru fiecare zodie.

26 iul. 2019, 10:30
Horoscop Mariana Cojocaru pentru 27 iulie – 3 august. Cele trei zodii care vor avea o săptămână groaznică. Nu se pot trezi din coşmar

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 27 iulie – 3 august

Berbec – Lecții de viață dure ce țin de karmă (Kiron Retrograd) care au menirea de a vă schimba caracterul. Care sunt acestea? Țin de Karma și de astrograma personală a fiecărui nativ, că nu sunt toți Berbecii la fel(nu veți găsi soluții dintr-un horoscop ultra-general). O perioadă cu multe pericole și obstacole ce au nevoie de sfatul meu avizat pentru a ieși la liman. Atenție maximă la sănătate și la posibili dușmani…

Taur – Cu Uranus în Zodia Voastră, unii pot înțelege greșit libertatea uraniană. E perioada Post-Eclipsă, dar nu pot vedea într-un horoscop general ce sector existențial vă este acum aspru și dur afectat. De ce? Pentru că ține de harta natală personală. Vă poate fi afectată relația de iubire, relația cu cei mici, locul de muncă(dacă nu l-ați ales corect în funcție de misiunea de viață primită la naștere).

HOROSCOP MARIANA COJOCARU AUGUST 2019: Vara se numără cicatricile din iubire, banii lipsă din portofel şi se fac planuri măreţe

Gemeni – Efectele Post-Eclipsă sunt mult mai puternice decât cele din timpul Eclipsei. De ce? Mercur Retrograd se apropie periculos de tare de Axa Karmică. Se impun decizii ce au nevoie de sfat(sfatul meu e cel mai avizat pentru înțelegerea situației și depășirea ei). Până și cei care cred acum că sunt fericiți, vor vedea ce puternic este afectată perioada de planetele retrograde(Mercur, Pluton, Saturn etc).

Rac– Șocuri care afectează întreg zodiacul, nu doar Racul. Vă întrebați de ce? Simplu. Avem Mercur Retrograd și Venus în opoziție cu Pluton Retrograd conjunct cu Saturn Retrograd și Axa de Destin. Nu sunt vizați doar Racii și Capricornii, ci și Berbecii-Scorpionii, Taurii-Balanțele, Gemenii- Fecioarele, Vărsătorii-Saturn pe Karmă, Uranus-cuadratură, Leul, Săgetătorul-Pești: Jupiter Rx.

Leu – Intrarea Soarelui în Constelația Voastră s-ar fi vrut de bun augur, dar nu e tocmai așa… Cum Axa Karmică este supra-încărcată de planete grele retrograde. E importantă astrograma personală, dar nu numai. Un talisman confecționat de mine într-un cadru foarte special, cu energia mea pozitivă vă poate proteja, vă poate susține sănătatea, vă poate susține veniturile, poate întări relațiile de iubire etc.

Fecioara- Mercur Retrograd  pe Axa de Destin vă bulversează viața și aveți nevoie de răspunsuri la multele întrebări care vă macină. Cum Lilith este în zodia opusă, să nu spuneți că nu v-am avertizat!!! Citiți întreg horoscopul acesta, dar și pe cele din trecut făcute de mine pe kfetele.ro și veți înțelege că nu e de joacă cu Destinul vostru. Destinul unui om este cel mai important de analizat, deci e prioritar în viață.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro