Horoscop Mariana Cojocaru pentru ECLIPSA DE SOARE: Porţile Raiului se deschid şi dorinţele se împlinesc, 3 zodii sunt protejate

Astazi are loc cea de-a treia si totodata ultima eclipsa a sezonului, eclipsa partiala de Soare in Leu si totodata Luna noua in Leu, pe fondul a 7 astre retrograde in acest moment.
Filip Stan
11 aug. 2018, 08:52
Horoscop Mariana Cojocaru pentru ECLIPSA DE SOARE: Porţile Raiului se deschid şi dorinţele se împlinesc, 3 zodii sunt protejate
Berbec
 
Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la relaţiile sentimentale. Controversele existente în acest segment au rolul de a-ţi remodela concepţiile legate de iubire şi implicaţiile ei. Persoana iubită şi copiii te apreciază, îţi sunt alături sincer, dar parcă tot eşti nemulţumit de ceva nedefinit. Priveşte partea plină a paharului vieţii tale şi detaşează-te de gândurile meschine. Chiar ai de ce să te bucuri de perioada asta a vieţii tale. Începând de Miercuri se animă mult activitatea profesională, dar şi cea de rutină de acasă. Planifică-ţi atent treburile, pentru că oboseala şi unele afecţiuni vechi îşi vor spune cuvântul. Foarte bine susţinut este segmentul partenerial, atât în ceea ce priveşte o relaţie matrimonială, cât şi relaţiile de colaborare din câmpul muncii.  
 
Taur
 
Se conturează schimbări majore în segmentul familial. Reparaţii de anvergură, vânzări şi achiziţionări de bunuri patrimoniale, discuţii cu neamurile, reorganizarea programului familial. Se recomandă prudenţă în continuare la sursele de foc şi de aer din spaţiul locativ. Relaţiile sentimentale se animă mult începând cu 23 ale lunii. Sunt momente bune pentru discuţii constructive împreună cu persoana iubită sau copiii, pentru a lămuri animozităţi vechi, dar şi pentru a desfăşura acţiuni comune de genul hobby-urilor sau rezolvării unor demersuri patrimoniale. A doua parte a săptămânii îţi aduce multe treburi la serviciu şi relaţii colegiale tumultoase. Răbdare şi măsură în toate!
 
Gemeni
 
Schimbări importante în relaţiile cu anturajul apropiat. Este nevoie să revizuieşti persoanele care ţi-au fost alături până acum şi să-ţi îndrepţi atenţia şi eforturile pentru a lega noi prietenii. Călătorii pe distanţe scurte, discuţii şi întâlniri cu multă lume, rezolvarea unor demersuri personale şi profesionale. Oricum succesul este garantat în toate, dacă te focusezi strict pe nevoile tale reale de acum. Multe şi mărunte de făcut acasă, alături de membrii familiei. Se deschide o nouă etapă domestică, în care vei fi nevoit să rezolvi treburi restante. Răbdare, prudenţă, discernământ! Foarte interesante sunt relaţiile sentimentale. La orizont aşteaptă o nouă iubire, un copil, hobby-uri şi distracţii rafinate alături de oameni de bună calitate.
 
Rac
 
Atenţia îţi va fi atrasă de faptul că se întrezăresc destul de clar noi variante de câştig din munca proprie. Sunt şanse mari să primeşti cadouri deosebite, favoruri dinspre locul de muncă, dar şi informaţii privitoare la noile condiţii de muncă, ce vor atrage mai departe creşteri salariale mulţumitoare. Foarte animate devin relaţiile cu anturajul apropiat începând cu 23 August. Discuţii, întâlniri agreabile, călătorii pe distanţe scurte şi de scurtă durată, dar suficiente din toate punctele de vedere pentru a-ţi rezolva diverse şi pentrua te recrea alături de cei dragi. Schimbări de anvergură în plan domestic, întemeierea unie familii noi, apariţia unui nou membru în familie, vânzări şi achiziţionări de bunuri patrimoniale.
 
Leu
 
Ţi se aşterne în cale o etapă cu totul deosebită începând cu această săptămână. Gândeşte-te la planuri personale şi profesionale măreţe, visează în stil mare şi ai încredere că toate ţi se vor oferi la momentul potrivit. Străluceşti în mod deosebit, iar ceilalţi aproape că privesc cu greu înspre tine. Entuziasmul de care dai dovadă este fondat, însă temperează-l. Unii te pot considera fals, iar alţii se pot speria la propriu de tine şi de cele spuse de tine. Apar şi noutăţi financiare, în sensul că se vor deschide variante de câştig din munca proprie. Dar poate fi vorba şi despre primirea unor sume de bani restante sau despre înapoierea unor obiecte împrumutate cuiva mai demult. Relaţii tumultoase cu anturajul apropiat şi călătorii pe distanţe scurte.
 
Fecioara
 
Perioada analizată te predispune la meditaţii interioare, izolare şi analiză profundă a relaţiilor şi situaţiilor în care eşti implicat. Sunt momente excepţionale de a primi informaţii revelatoare pe căi neobişnuite, deoarece intuiţia îţi este foarte accentuată. Fii prudent şi discret în toate! Există duşmănii ascunse, mascate cu intenţii bune. Ascultă-ţi în permanenţă vocea interioară şi urmăreşte-ţi semnalele organismului. Sănătatea sistemului circulator, a inimii şi a sistemului digestiv rămâne în continuare vulnerabilă, dar în parametrii cunoscuţi. Evită eforturile, discuţiile contradictorii şi oamenii care te secătuiesc de energie! A doua parte a săptămânii îţi aduce veşti bune privitoare la câştigurile din munca proprie.
 

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
A murit marele MAESTRU al filmului. Tristețe mare în România: Jocul s-a terminat
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Vremea face ravagii în România. Ploi torențiale, grindină și inundații. Iată care sunt zonele vizate
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Dovezile irefutabile ale inocenței generalului Florian Coldea ies la suprafață
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Sebastian Dobrincu a dat-o uitării pe Ioana Ignat și s-a lăsat anturat la prima strigare de „brunețica”
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
Interzis pentru românii care au mașini. Amendă de 1.000 de lei. Decizie direct de la primărie
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'