HOROSCOP MARIANA COJOCARU pentru luna MAI: Perioada următoare aduce PERICOLE IMINENTE – VIDEO

Mercur retrograd va afecta astrele şi toţi nativii în luna mai. Astrologul Mariana Cojocaru a explicat la România TV că modificările astrale vor aduce schimbări nu tocmai plăcute. În plus, intrarea planetei Marte în zodia Gemeni aduce schimbări bruşte la nivel colectiv, dezvăluiri şocante, izbucniri necontrolate şi decizii de moment la care vor trebui să apelăm.

27 apr. 2015, 08:05
HOROSCOP MARIANA COJOCARU pentru luna MAI: Perioada următoare aduce PERICOLE IMINENTE – VIDEO

HOROSCOP MARIANA COJOCARU BERBEC pentru luna mai

Berbecii sunt puşi pe şoti în luna mai, dinamici, volubili, dornici să socializeze, să lege parteneriate, relaţii, să se folosească de relaţiile influente şi de cercul pe care l-au constituit. Berbecii îşi vor suna partenerii, colegii, persoanele importante care le pot fi utile, şi vor îmbina plăcutul cu utilul, iar această perioadă de primăvară îi pune pe aceşti nativi într-o lumină favorabilă. Marte va intra în zodia Gemenilor, semn clar că Berbecii care au ca patron această planetă vor fi într-o agitaţie şi alergătură permanentă. Perioada următoare îi va face pe Berbeci să fie ambiţioşi şi puşi pe fapte mari. Mai mult, aceşti nativi vor fi mai concentraţi ca niciodată, mai dornici ca singur sau împreună cu cei care le sunt favorabili să pună bazele unei alianţe, un plan plin de detalii pentru a atinge un obiectiv măreţ, iar şansele de reuşită sunt foarte mari.

Mare atenţie dacă plecaţi la drum, deoarece această hiperactivitate le poate fi defavorabilă. Nu trebuie să se grăbească sau să se grăbească încet.

Citeşte şi Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

HOROSCOP MARIANA COJOCARU TAUR pentru luna mai

Taurii vor beneficia de un sextil frumos pe tot parcursul lunii mai, mult mia vizibil începând cu data de 7 mai, când Venus va intra în constelaţia Rac şi va face aspect de sextil cu Soarele din Taur. În perioada 7-21 mai, până când Soarele va părăsi zodia Taurului, aspectele sunt printre cele mai bune. Vor fi vedetele perioadei şi vor reuşi să reunească familia, să iasă în natură, să faceţi excursii, drumeţii, planuri de cumpărături, de amenajare a locuinţei. Perioada următoare este una foarte agitată, dinamică, dar în sensul bun, deoarece toată această energie combinată cu aspectul astral le este foarte favorabilă atât în plan financiar, cât şi în plan imobiliar. După data de 18 mai lucrurile nu le vor mai ieşi aşa de uşor ca până atunci, de aceea cu organizare multă, cu determinare, ambiţie, dar şi cu ajutorul celor dragi vor reuşi să obţină şi să eficientizeze întreg procesul la care se gândesc să purceadă la drum.

Este o perioadă favorabilă câştigurilor, iar cum Taurii se gândesc întotdeauna la confort şi mai ales la bani, iar cei care au ambiţie, care îşi doresc să obţină nişte bănuţi acum trebuie să tragă tare.

Citeşte şi Horoscop: Topul celor mai răutăcioase femei în funcţie de zodie

HOROSCOP MARIANA COJCOARU GEMENI pentru luna mai

Gemenii vor trăi viaţa ca pe o aventură, deoarece evenimentele prin care vor trece se vor sucede ca prin cascadă. Toate planetele care vor intra în zodia Gemenilor vor face o alianţă, un fel de pact al ursitoarelor bune, astfel încât toţi nativii care îşi doresc să îşi modifice destinul nu au decât să profite. Vestea bună este că perioada le este favorabilă în mod concret şi nu neapărat în zona de alianţe. Cei care nu ştiu să se descurce decât în doi vor trebui să regândească planul. Perioada le este favorabilă nativilor care ştiu şi pot să sporească eficienţa de unii singuri.

Continuarea horoscopului realizat de Mariana Cojocaru pentru luna mai în VIDEO de mai jos.