Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna SEPTEMBRIE. Două zodii au de trecut obstacole grele

Berbec- Patronul vostru astral Marte îşi reia mersul direct în Capricorn pe data de 1 septembrie şi mai detensionează relaţiile cu superiorii şi şefii, iar pe data de 5 septembrie Saturn revine şi el la sentimente mai bune. Va fi ceva mai bine pentru carieră, sănătate şi relaţiile apropiate. Progresiile solare din Fecioară spun, înainte de toate, că cel mai mult vă veţi ocupa de sănătate şi de munca în echipă sau solo.

03 sept. 2018, 10:28
Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna SEPTEMBRIE. Două zodii au de trecut obstacole grele

Taur- Un pic mai bine pentru domniile voastre în plan afectiv şi sentimental, de vreme ce Soarele este în tranzit prin Zodia Fecioarei şi două planete importante revin la sentimente mai bune-Marte şi Saturn în cealaltă zodie de pământ -Capricorn. Cu data de 5 septembrie se mai reduc riscurile de accidente. Trigonul Lună-Soare e de bun augur pentru creativitate, intuiţie şi relaţia cu Universul.

Citeşte şi Horoscop dragoste 3-9 septembrie 2018. Un nou început în amor. Vezi pentru cine

Gemeni- Universul vostru interior cere o relaţie bună cu colegii de la locul de muncă şi cu familia. Pentru unii se pune problema unor reglări de conturi pe tema moştenirilor, căci Saturn şi Marte îşi reiau mersul direct în Capricorn la început de toamna. Pentru alţii vestea este bună, deoarece pot apărea ceva bănuţi în plus pentru coşul zilnic, asftfel încât să vă puteţi umple cămara sau hambarele…vieţii.

Continuarea hororscopului pe kfetele.ro.