HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Zile de foc, pline de pericole. Cine câştigă bani, cine are aventuri fierbinţi, cine are karma proastă

Mercur va intra în Leu, in săptămâna 13-18 august 2019 , Zodie de Foc, ca și a voastră. Tot în Leu este Marte, Soarele și Venus, deci în total vor fi patru planete. Unii se vor îndrăgosti la prima vedere, așa că aviz amatorilor și amatoarelor care sunt deja în relații sau sunt căsătoriți! E semn de trădare și, se știe deja că Berbecii sunt mari aventurieri. 

13 aug. 2019, 08:29
HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Zile de foc, pline de pericole. Cine câştigă bani, cine are aventuri fierbinţi, cine are karma proastă

Horoscop Mariana Cojocaru 13-18 august 2019 – zodia Berbec

Mercur va intra în Leu, in săptămâna 12 18 august 2019 , Zodie de Foc, ca și a voastră. Tot în Leu este Marte, Soarele și Venus, deci în total vor fi patru planete. Unii se vor îndrăgosti la prima vedere, așa că aviz amatorilor și amatoarelor care sunt deja în relații sau sunt căsătoriți! E semn de trădare și, se știe deja că Berbecii sunt mari aventurieri. Se maturizează târziu (puține analize am avut în față cu persoane înțelepte).

Horoscop Mariana Cojocaru 13-18 august 2019 – zodia Taur

Vedeți ce am spus la Berbec?! Nici voi nu faceți excepție, că Venus este patroana voastră astrală. Știți ce aveți înscris pe astrograma natală, că e perioada trădărilor în dragoste (Lilith în Pești- dualitate, adulter, viol, acțiuni reprobabile). Cum intră și Mercur în Leu va fi o cuadratură periculoasă cu Uranus din Zodia Voastră. 

Horoscop Mariana Cojocaru 13-18 august 2019 – zodia Gemeni

E perioada Post-Eclipsă și efectele sunt mai dure chiar și ca cele din timpul Eclipsei. Vedeți ce am scris și la zodiile precedente 13-18 august 2019, dar citiți și toate analizele de le-am făcut în trecut și veți înțelege cât de important este să vă analizez astrograma natală, nu doar să vă informez cu acest horoscop general. Cuadratura Soarelui Natal cu Lilith este foarte primejdioasă și pentru familie. 

Horoscop Mariana Cojocaru 13-18 august 2019 – zodia Leu

Citiți ce am scris la primele patru zodii, să vedeți cât de importantă este acum astrograma personală. Sunt mulți oameni cu dublă personalitate, care fac pe sfinții acasă și care au un alt comportament în afara ei. Alexandra-copila avea 15 ani, jumătate de ciclu saturnian. Cum Saturn este Retrograd pe Karmă și a fost conjunct cu Eclipsa de Lună, efecteale au fost ca un cutremur de magnitudine. 

Horoscop Mariana Cojocaru 13-18 august 2019 – zodia Fecioara

In săptămâna 12 18 august 2019, Intră Mercur în Leu și cum Fecioara și Leul sunt pe Axa de Destin a țării vor pica multe capete pentru așa ceva. 

Horoscop Mariana Cojocaru 13-18 august 2019 – zodia Balanță

Va fi conjuncție de Venus cu Marte și Soare. Venus este patronul vostru și al Justiției. Ce e cu Justiția aceasta coruptă și cu Poliția (Marte) de nu sunt în stare să găsească o fetiță și să o scape de la viol și crimă? 

Horoscop Mariana Cojocaru 13-18 august 2019 – zodia Scorpion

Se Știe că pun punctul pe I și nu iert când văd nedreptăți care se întâmplă în această țară. Aspecte grave și nori negre pe țară. 

Horoscop Mariana Cojocaru 13-18 august 2019 – zodia Săgetător

Jupiter (al doilea patron al justiției) este Retrograd în gradena voastră și trebuie să vă pună pe gânduri. Atenție ce vorbiți, ce gândiți că veți plăti cum nici nu credeți. 

Horoscop Mariana Cojocaru 13-18 august 2019 – zodia Rac

Vă aduceți aminte de Eclipsa din 16 iulie? Vedeți ce efecte catastrofale are asupra copiilor și familiei? 

Citeşte mai multe pe kfetele.ro