Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care are de plătit o datorie karmică. Vești proaste pentru o parte dintre nativi

Mariana Cojocaru are vești nu foarte bune pentru unii nativi. Astrologul a dezvăluit care este zodia care va fi lovită din plin de karma.

16 nov. 2023, 18:10
Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care are de plătit o datorie karmică. Vești proaste pentru o parte dintre nativi
Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care va fi lovită din plin de karma

Astrologul Mariana Cojocaru îi avertizează pe nativi și spune că până duminică vin vremuri crânce pentru două zodi. Totul se întâmplă când nativii se așteaptă mai puțin.

Citește și: Leonidele aduc DRAGOSTE, BANI și SURPRIZE în viața acestor nativi! 3 zodii care sunt mângâiate de ploaia de meteoriți

Horoscop Mariana Cojocaru

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor fi loviți din plin de karma. Nativii ar putea ajunge în centrul unor conflicte uriașe. Trebuie să fie atenți, fie pe plan profesional, fie personal sau sentimental.

„O zodie dublă, cu aspecte diferite. Colericii scot armele, folosesc cuvintele drept arme, vor fi discuții aprinse în plan sentimental, relațional, partenerial, între asociați. Diplomații trebuie să înțeleagă o cauză karmică ascunsă care le poate da acum de furcă.

Mesajul este foarte complex fiecare poate să îl descifreze, raporteze, la ce are acasă. Unii pot încurca borcanele și să apară motiv de ceartă, dispută, iar alții le pot sparge și își pot lua borcane noi. Dacă ești calculat și nu vrei ca totul să se întâmple pe repede înainte, există o coerență”, spune Mariana Cojocaru.

Citește și: Ce zodie ești în horoscopul egiptean antic. Misterele ascunse în spatele celor 12 semne zodiacale

Vărsător

Nici pentru Vărsători veștile nu sunt foarte bune. Aceștia vor avea parte de o săptămână grea și vor fi solicitați din plin.

„Sunt sensibilizați de aspectele săptămânii, vorbim de sistemul nervos. Atenție maximă la stres, la munca în exces, la efortul depus. Sfatul este să aveți răbdare în ce faceți. Mulți ar vrea ca lucrurile să evolueze cât mai repede și cât mai bine, dar nu avem cum să urnim noi astrele pentru că avem anumite dorințe”, adaugă astrologul.