Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care îşi vede relaţia destrămată în septembrie. Karma neagră şi în Casa Banilor

Astrologul avertizează în legătură cu alinierea planetelor din toamnă, care aduc cumpene, cu Lilith care îşi bagă coada în relaţii şi goleşte cardurile.

22 aug. 2022, 19:33
Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care îşi vede relaţia destrămată în septembrie. Karma neagră şi în Casa Banilor

Mariana Cojocaru avertizeazăm în ultimul horoscop, că eșecurile pot să bată la ușă în orice moment. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul  perioadei următoare. Pentru nativii din zodia Gemeni vine o perioadă caracterizată prin ”izbucniri”. Deși nativii acestei zodii sunt sociabili și deschiși, de această dată, anumite planuri le schimbă complet modul de abordare al problemelor de zi cu zi.

”Gemenii au un cuvânt-cheie foarte interesant: „izbucniri”, fie în foarte bine, fie în extrema cealaltă. Gemenii, în general, sunt firi foarte sociale, sunt foarte deschiși, fac lucrurile în așa fel încât să vadă partea plină a paharului”, spune astrologul.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Săptămâna în care norocul este zgârcit cu zodiile
Pentru că vor să obțină succes pe zona de carieră, Gemenii se gândesc la noi strategii, însă începând cu luna septembrie, ar putea eșua, avertizează astrologul, așa că mare atenție la așteptări.

Mai mult de atât, Mariana Cojocaru recomandă și o atenție sportită cu privire la persoanele alături de care alegem să colaborăm, căci în realitate lucrurile s-ar putea să nu fie așa cum par la început.

”Da, acum izbucnesc pentru că dacă au ceva de realizat, zona de carieră, vor gândi o strategie în așa fel încât să le iasă. Dar e foarte important cum fac strategia respectivă, pentru că pe cât sunt de înfocați pe atât de repede li să pot tăia aripile din septembrie încolo, când vom avea o altă cvadratură care este legată de zodia lor.

Deci este important să fie atenți acum la persoanele cu care se asociază, cu persoanele care le sunt cu adevărat aliate sau inamici”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

Vin perioade tumultoase pentru foarte multe zodii în lunile ce urmează. Astrologul Mariana Cojocaru anunță separări, dar și schimbări complete de atitudine pentru foarte mulți dintre nativi.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru tot anul 2022. Apar noi provocări pentru foarte mulți dintre nativi, însă fiecare în parte trebuie să știe ce are de făcut. Pentru Lei vin perioade interesante din punct de vedere emoțional. Nativii acestei zodii, în special cei acre sunt singuri au șansa să facă schimbări majore și să se dezvolte. Se pot despărți, sau pot forma un cuplu, în funcție de ce simt.

”Este într-un an foarte interesant din punct de vedere emoțional. Ei se pot întreba de ce nu au un partener sau de ce relația actuală nu merge așa cum își doresc cu adevărat. Totuși, acesta este un prilej bun să se dezvolte în alte domenii, precum cariera, în care vor avea succes”, spune astrologul.

Fecioarele în schimb alerg să se concentreze doar pe familie. Cei născuți sub acest semn zodiacal pun fericirea celor dragi pe primul loc însă asta nu înseamnă că au găsit neapărat echilibrul perfect. Mai au de făcut câteva lucruri, spune astrologul.

”Persoanele din zodia Fecioară se vor axa pe familie și vor pune pe primul plan copiii, de care depinde fericirea lor. Totuși, e nevoie să găsească un echilibru între rolul de părinte și cel de soț/soție”, adaugă Mariana Cojocaru.

În cazul Racilor avem un an agitat din punct de vedere profesional și nu numai. Acești nativi ar putea avea parte de o perioadă tumultoasă și în relația de cuplu, așa că mare atenția dacă nu cumva vreți să pierdeți persoana de lângă voi.

”Din punct de vedere pasional, anul 2022 va avea un impact foarte mare asupra celor din zodia Rac. Mari amorezi, nativilor Rac le va face plăcere să fie ispitiți și vor avea parte de multe aventuri. În ceea ce îi privește pe cei care se află deja într-o relație serioasă, ei trebuie să se focuseze pe partenerul de viață și să își canalizeze atenția în direcția acestuia”, avertizează astrologul Mariana Cojocaru.

Horoscop Mariana Cojocaru. Toamna se numără datoriile, dar există şi zodii care întorc banii cu lopata

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Berbec
La berbec, lucrurile sunt destul de clare. Este o perioadă în care constrângerile își vor pune amprenta asupra destinului lor sentimental, amoros și, de ce nu, pe zona de carieră și de business. Pentru că ei sunt foarte ambițioși. De regulă bagă cornițele la înaintare. Se gândesc acum la tot soiul de chestiuni care să-i mobilizeze să-i antreneze. Contextul astral îi va pune în tot soiul de situații care mai de care mai ferite. Lucrul acesta se va simți în zona familiei, sentimental, pe matrimonial, dar și pe zona de carieră.

Horoscop tibetan. Ce KARMA îţi este hărăzită la naştere. Cine are karma curajului, cine pe cea a înţelepciunii
Taur
Taurii sunt și ei într-o perioadă destul de tensionată. Totul vine pe aspect karmic care mă duce cu gândul la viețile anterior anterioare ale unui Taur. Câtă vreme vorbim de axa Karmică, în viețile anterioare se vede cât a evoluat, ce a făcut, ce n-a făcut, unde sunt restanțele, de ce nu reușeștei acum să evolueze.. Și abia atunci pot să spui care este calea lui corectă de evoluție. Deci, astrograma karmică a unui Taur este foarte importantă acum. Perioada este de așa natură încât ar vrea să facă mai multe lucruri, dar sunt la o răspântie de drumuri.

Horoscop Mariana Cojocaru Gemeni
Gemenii au un cuvânt-cheie foarte interesant: „izbucniri”, fie în foarte bine, fie în extrema cealaltă. Gemenii, în general, sunt firi foarte sociale, sunt foarte deschiși, fac lucrurile în așa fel încât să vadă partea plină a paharului. Da, acum izbucnesc pentru că dacă au ceva de realizat, zona de carieră, vor gândi o strategie în așa fel încât să le iasă. Dar e foarte important cum fac strategia respectivă, pentru că pe cât sunt de înfocați pe atât de repede li să pot tăia aripile din septembrie încolo, când vom avea o altă cvadratură care este legată de zodia lor. Deci este important să fie atenți acum la persoanele cu care se asociază, cu persoanele care le sunt cu adevărat aliate sau inamici.

Horoscop Rac
Conjunctura astrală pune o presiune foarte mare asupra sănătății Racilor sau a cuiva din familia lor. Asta în primul rând. Ar mai putea apărea, însă, presiuni și asupra laturii sentimentale. Și asta din cauza lui Lilith, a Lunii Negre și a Soarelui din Leu.

Leu
Lei sunt practic acum poziționați undeva între ciocan și nicovală, pentru că Soarele este în Leu. Teoretic ar trebui să le dea un plus, dar nu se vor simți tocmai în elementul lor. Mă refer la persoanele care deja sunt majore, atunci când se spune că se activează karma unui om. Nu mă refer la copii, dar pot să mă refer la copii atunci când vorbim de orientarea școlară, profesională, socială. Pentru că fiecare copil are înscris pe astrograma lui în ce direcții e bine să o ia.

Horoscop Cristina Demetrescu. Este Marte retrograd, ce zodii au atenționare pe sănătate în următoarea perioadă

Fecioară
Fecioarele sunt și ele într-o zonă călduță, pentru că acum Soarele este în Leu, dar, pe urmă, când se pregătește spre finele lunii să meargă în Fecioară, se va schimba macazul. Acum, schimbările că sunt mai mici sau că sunt bruște diferă de la Fecioară la Fecioară. Să se pregătească la schimbări mari ceva mai încolo.

Horoscop Mariana Cojocaru Balanță
Balanța se găsește într-o altă ipostază – acum se gândește cum să împace și capra și varza. E un lucru destul de dificil, că altfel n-ar exista o astfel de vorbă în tradiția populară. Și fiind într-o perioadă în care lucrurile încă sunt temperate, Balanța se poate folosi de intuite. Trebuie să fie atentă la sănătatea ei sau a unei persoane dragi din familie. Are anumite blocaje care țin de străinătate, de studii, studii în țară, studii în străinătate, schimbat localitatea.

Scorpion
Scorpionul este într-o perioadă de tipul „liniștea dinaintea furtunilor uriașe dezlănțuite”. Prin urmare, trebuie să fie atenți la aceste furtuni care vin după exploziile solare, pe aspectul de cvadratură pe care Soarele natal al Scorpionul îl face cu Soarele din Leu, cu axa karmică Scorpion-Taur, unde va fi și Uranus retrograd, un Saturn retrograd în Vărsător. Deci, nu este o perioadă ușoară și urmează o perioadă și mai grea. Aspecte karmice importante îi vor duce cu ochii către trecut, către viețile anterioare: ce au făcut bun, ce n-au făcut bun, ce au de corectat acum, cu ce misiune au venit în viața asta pe Pământ.

Săgetător
Sunt dezorientați, pentru că o persoană dezorientată nu știe încotro să o ia, nu știe pe unde este calea corectă, nu știe de ce a ajuns să fie dezorientată. Este o perioadă în care cumulul ultimilor doi ani de zile vine și izbucnește. La unii poate izbucni pe zona care ține de sentimental, la alții pe carieră, relația cu străinătatea, la alții pe zona de justiție. Poate să fie aspecte care țin de sănătate și de relațiile cu cei dragi, chestiuni de viață care nu trebuiesc lăsate așa la voia întâmplării.

Horoscop Mariana Cojocaru Capricorn
Capricornul este și el presat de Lilith. Așa că trebuie să fie foarte atent pentru că poate fi prins cu mâța în sac. Aici mă refer și la sentimental, și la carieră, asocieri, parteneriat, de loc de muncă, deci chestiuni care sunt importante.

Vărsător
Vărsătorul are o structură cu 3 de „R”: revitalizare, reorientare, reorganizare și chiar revenirea a către ceva din trecut. Se va duce cu gândul către trecut. De acolo, se spune, că trebuie să activeze ceva care a rămas într-o formă latentă. Ține de karmă și acel trecut poate să fie ancestral, poate să meargă către vieți anterioare, către lucruri pe care le-a lăsat acolo în stand-by și trebuie să le rereactiveze, să le reactualizeze și, de ce nu, să le desăvârșească acum.

Horoscop Mariana Cojocaru Pești
Peștii au preocupări care țin în primul rând de sănătate. Abia pe urmă preocupări care țin de business, de carieră. Au ceva în plan, e un soi de, mini-proiect, o idee pusă practică din septembrie încolo și atunci, aș spune eu, e bine să se gândească de 2 ori înainte de a face mișcarea. Peștii în general sunt destul de temerari. Ei reprezintă zona de tranziție către vechi și ceva nou. Și partea care îi ține de karmă e la fel importantă, pentru că tot ce ține de astrograma karmică, de vieți anterioare ale unui nativ sau native din această zodie îmi arată dacă poate să atingă obiectivul cu succes sau nu, a spus astrologul Mariana Cojocaru, la Prima TV.