Horoscop Mariana Cojocaru: Zodiile care vor avea noroc pe toate planurile, karma bună timp de 5 ani

Astrologul Mariana Cojocaru vine cu vești bune pentru câteva zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următorii cinci ani. 

28 dec. 2022, 16:24
Horoscop Mariana Cojocaru: Zodiile care vor avea noroc pe toate planurile, karma bună timp de 5 ani

Horoscop Mariana Cojocaru. Fericirea, norocul și bunăstarea vor caracteriza viața nativilor din aceste semne zodiacale şi nimic nu le va sta în cale. Astrologul Mariana Cojocaru spune că se anunță o perioadă frumoasă pentru aceste zodii care vor avea parte de dragoste, noroc în carieră, dar legat de venituri.

Este vorba de persoanele născute în zodiile Berbec și Gemeni care sunt protejatele astrelor în viitorul apropiat.

Horoscop Mariana Cojocaru Berbec

Persoanele născute în această zodie au muncit din greu în ultimii ani, iar în perioada următoare trebuie să se pregătească să culeagă roadele. Nimic nu este în zadar atunci când totul este făcut cu drag. În următorii cinci ani, veniturile lor vor crește considerabil având bani suficienți pentru a-și satisface toate dorințele legat de vacanțe sau mici plăceri.

Zodia care în 2023 ar putea rămâne singură. Astrologul Mariana Cojocaru dezvăluie care sunt nativii care vor fi părăsiți

Astrele mai spun că acești nativi ar putea avea în viitorul apropiat familia pe care și-au dorit-o mereu. Venirea pe lume a unui copil este un țel pe care îl vor atinge în curând, poate chiar în următorii doi ani.

Horoscop Mariana Cojocaru: Gemenii, noroc în dragoste

Gemeni

Acești nativi vor avea noroc în special pe partea sentimentală. Îi așteaptă cinci ani de dragoste, armonie și flirt, găsindu-și în sfârșitul sufletul pereche lângă care să-și petreacă tot restul vieții.

Succes răsunător și în domeniul afacerilor având șanse mari de a primi o moștenire de la o rudă îndepărtată. În următorii doi ani vor atinge apogeul în carieră, iar toate planurile lor se vor îndeplini, indiferent despre ce este vorba.

Gemenii nu trebuie să-și facă griji pentru bani pentru că vor avea din plin. Gândirea pozitivă și experiențele plăcute nu vor întârzia să apară în viața personală, cât și la locul de muncă, a spus Mariana Cojocaru, potrivit fanatik.ro.

Zodia care va avea un 2023 agitat

Pentru Fecioare, primul trimestru din anul 2023 nu aduce prea mari schimbări, însă după cel de-al doilea trimestru, apar tensiuni mari în familie.

Se vor vedea diferențele de opinie de la o generație la alta, iar de abia spre sfârșitul lunii august se văd rezolvările.

Nici relația cu vecinii sau cu prietenii nu va fi una prea fabuloasă, avertizează Mariana Cojocaru, care îți recomandă să fii mai înțelegător ca oricând dacă vrei ca lucrurile să meargă mai bine în anul 2023.

Horoscopul iernii pentru toate zodiile. Iarna 2022 vine cu o energie incredibila, aproape divina, din partea Cosmosului

”Nici cu vecinii s-ar putea să nu te ai prea bine, motiv pentru care s-ar putea să-ți faci griji în legătură cu felul în care var arăta sărbătorile de la finele acestui an. Până atunci vă împăcați însă.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, acesta va fi un an al schimbărilor în raport cu cei din familie, fie că este vorba de cea din care provii sau cea pe care ai construit-o alături de persoana iubită. Mentalitățile se transformă, sistemele de valori suferă modificări, motiv pentru care trebuie să fii înțelegător/oare”, mai spunea astrologul Mariana Cojocaru.