Horoscop Mariana Cojocaru: Ce zodii tebuie să fie cu ochii-n patru în 2018. Cine are probleme la serviciu, cine simte fluturi în stomac

Horoscop Mariana Cojocaru. Influenţa culorilor asupra zodiilor este mai mare decât ne-am fi aşteptat. Despre gemeni, de exemplu, se spune că se simt cel mai bine când sunt înconjuraţi de un amestec de galben și verde.    

15 ian. 2018, 14:14
Horoscop Mariana Cojocaru: Ce zodii tebuie să fie cu ochii-n patru în 2018. Cine are probleme la serviciu, cine simte fluturi în stomac

Horoscop Mariana Cojocaru. Culoarea smaraldului se potriveşte cu dorinţa Taurilor de a fi înconjuraţi de lux. Iar sentimentalul Rac prosperă într-o casă decorată în nuanțe de ametist.

Horoscop 2018: Astrologul Mariana Cojocaru că va fi un an bun, mai ales pentru Scorpioni şi Vărsători, care vor simţi influenţe astrale pozitive în toate domeniile. Începutul de an stă, însă, pentru toate zodiile, sub semnul iubirii, iar cei singuri îşi pot găsi perechea. În zodiacul chinezesc, 2018 va fi anul câinelui de pământ, simbol al protecţiei, siguranţei şi inteligenţei. Iar din punct de vedere numerologic, vom simţi vibraţia cifrei doi, care aduce echilibru. 

Ce culoare i se potriveşte fiecărei zodii ne spune un site dedicat decoraţiunilor interioare.

2018 va fi un an reprezentat de culori puternice, vibrante

Culorile vibrante vor câștiga teren în fața pastelurilor, pentru că se identifică mult mai bine cu stilul nostru de viață, mai alert și mai intens.

Specialiştii unui site în decoraţiuni interioare spun că roşul i se potriveşte de minune Berbecului îndrăzneţ şi expansiv.

Conştiincios, tradiţionalist, dar şi încăpăţânat, Taurul se linişteşte în prezenţa verdelui smarald. O canapea verde sau o lenjerie de calitate în aceeaşi culoare pot face din locuinţa unui Taur locul perfect pentru odihnă.

Verdele înseamnă timp pentru familia ta. Verdele înseamnă o lume mai sănătoasă pentru copiii şi nepoţii noştri.

Galbenul este benefic pentru Gemeni. Însă li se potrivesc şi alte culori ale curcubeului, pentru că aceşti nativi trec de la o extremă la alta. De exemplu, verdele deschis îi ajută să-şi păstreze echilibrul.

Firi sensibile, visătoare şi creative, Racii au nevoie de culori inspirate de ametist, mineral care variază de la nuanţe de violet pal până la mov închis.

Mariana Cojocaru, astrolog: Racii au ca piatră de bază Piatra Lunii. Luna este cea care guvernează zodia racului.  

Nativul Leu are nevoie de o culoare regală pentru a se simţi confortabil. Opulentul auriu îl ajută să strălucească, să fie în prim plan.

În schimb, pentru cei născuţi în zodia Fecioară, culori neutre, sobre precum bej, gri şi verde deschis le conferă optimismul şi energia necesare.

Dominate de Venus, zeiţa frumuseţii, Balanţele preferă lucrurile simple şi elegante. Şi culoarea pietrei de jad, considerată piatra curajului, a echilibrului şi a generozităţii.

Mariana Cojocaru, astrolog: Există tot felul de opaluri, care sunt asociate zodiei balanţă. Cel mai frumos este opalul roz, dar există şi opal verde cu albastru.

Capricios şi pasional, Scorpionul are nevoie de culoarea rubinului, pentru că îi ajută să iasă în evidenţă şi să-şi îmbunătătească abilităţile de lider.

Ca şi în cazul nativilor Rac, Săgetătorii se simt excelent alături de melancolicul şi persistentul violet.

Albastrul intens este ideal pentru relaxarea Capricornilor, consideraţi conservatori, stabili şi demni de toată încrederea.

Mariana Cojocaru, astrolog: La capricorn, cele mai potrivite culori sunt culorile negre.

Vărsătorii adoră să fie înconjuraţi de albastru, o culoare considerată perfectă pentru intelectualul şi firea lor altruistă.

Iar nativii din zodia Peşti, intuitivi şi sensibili, se simt excelent în încăperi vopsite în diferite tonuri de verde.

Horoscop 2018 pentru toate zodiile

Pentru Berbeci, 2018 va aduce afirmarea în carieră. Pe 15 mai, Uranus va părăsi zodia lor, după şapte ani de transformări. Planeta va intra atunci în Taur şi vor începe opt ani de câştiguri bune, în care nativii acestei zodii vor fi originali şi inventivi.

Lucrurile stau bine şi pentru Gemeni: calatorii, dorinta de studiu, dorinta de afirmare, o comunicare foarte buna cu familia, cu colegii de munca, care functioneaza perfect in zona asta sociala si profesionala.

Racii au la început de an luna în constelaţia lor, asta înseamnă că vor avea o stare de spirit bună, iar lucrurile se vor aranja pentru ei şi în plan emoţional. 

Unii Lei vor avea o ascensiune extraordinara in zona profesionala, unii si-au legat destinele in 2017, se anunta un lot de sortiti noi pentru ceilalti si de ce nu pentru cei care isi doresc o schimbare anul vine cu un sens nou de viata.

Fecioarele vor face schimbări la locul de muncă şi îşi vor îngriji sănătatea. Balanţele vor fi în echilibru şi vor câştiga bani.

Scorpionii sunt de departe favorizati in plan afectiv, financiar, carierei si sanatatii ptr ca Jupiter ii va sustine pentru…12 ani!

Săgetătorii vor fi cu ochii în patru în 2018. Pot pierde bani şi chiar relaţii, dar vor găsi puterea să depăşească totul. Vărsătorii, în schimb, vor avea avea noroc în asocieri şi se pot căsători. 

Pestii vor avea un an foarte bine sustinut. vor avea pare de magnetism, de o carisma iesita din comun, vor avea parte de iubire.

Horoscop 2018: Noul an în Zodiacul Chinezesc

În zodiacul chinezesc, 2018 este anul câinelui de pământ, iar din punct de vedere numerologic, stă sub semnul cifrei doi. 

Vom trai cu totii in echilibru si armonie, pentru ca avem nevoie, pe de o parte, de iubire, pe de cealalta avem nevoie de suport moral, finaciar, sa ne putem ajuta, spune astrologul Mariana Cojocaru.

Axa care indică ce destin vom avea cu toţii va fi în Vărsător şi Leu. Jupiter în Scorpion, considerat un mare benefic, va susţine tot ce înseamnă relaţii