Horoscop marţi 13 mai. Ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie

O stare emotionala puternica o sa cuprinda nativii multor zodii, iar cele mai mici reactii din jur vor fi cele ce vor avea cel mai mare impact.

13 mai 2014, 05:59
Horoscop marţi 13 mai. Ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie

BERBEC – horoscopul zilei de marti 13 mai

Berbecii se vor simti obligati sa-si justifice actiunile recente, mai cu seama cele care au avut un impact negativ asupra celor din jurul lor. Insa nu trebuie sa se grabeasca sa-si ceara scuze pentru ce au facut sau au zis inainte sa-si evalueze motivele din spatele actiunilor si/sau vorbelor lor. Desi, pentru unii din jur, Berbecii par sa fi intins coarda mai mult decat era cazul, nativii acestei zodii vor constientiza ca, de fapt, au fost constransi de circumstante. Chiar daca-si vor argumenta deciziile, ar fi indicat sa lucreze „cu manusi” pentru a nu rani sentimentele unor oameni lipsiti de vina pentru ceea ce li se intampla nativilor din Berbec.

TAUR – horoscopul zilei de marti 13 mai

Daca saptamana trecuta de munca a fost una destul de plina in dispute, situatie care a favorizat aparitia unui sentiment de dezolare in randul nativilor din Taur, astazi ei vor fi cuprinsi de o stare de optimism pe masura ce descopera solutii noi la probleme care, aparent, nu aveau rezolvare. Pe de alta parte, pe plan personal,Taurii continua sa-si nege anumite sentimente care ar putea, insa, sa iasa la suprafata spre seara, crescand tensiunile in relatiile de acasa.

GEMENI – horoscopul zilei de marti 13 mai

Gemenii sunt deschisi sa-si impartaseasca dorintele si asteptarile si isi folosesc cu iscusinta sarmul natural pentru a obtine avantaje din relatiile cu cei din jur. Totusi, nativii acestei zodii risca sa devina un pic agresivi in manifestarea dorintelor, iar unele persoane foarte apropiate din jurul lor ar putea sa le puna la punct unele manifestari egoiste. In loc sa se „umfle” de nervi, mai bine gandesc rational si incearca sa empatizeze cu cel care le atrage atentia ca intind coarda.

RAC – horoscopul zilei de marti 13 mai

Incercarile Racilor de a gasi un echilibru intre lumea lor interioara si cea exterioara ar putea fi ingreunate, eforturile lor riscand chiar sa fie zadarnicite. Desi cerintele in mediul profesional se schimba, Racii nu vor sa renunte la vechile obiceiuri lucrative si la planurile deja stabilite. Totusi, in ciuda rezistentei la schimbare specifica nativilor din Rac, ei trebuie sa se adapteze daca vor sa evite probleme la serviciu.

LEU – horoscopul zilei de marti 13 mai

Leii isi vor vedea propria viata cu alti ochi, iar cele observate vor parea cu mult diferite fata de ceea ce credeau ca au. O atractie bizare o sa-i determina sa faca primul pas pe un drum nou, plin de provocari, care le va oferi bucurii si nelinisti deopotriva. Oricum ar fi, deocamdata, Leii nu stiu incotro se indreapta, acest lucru urmand sa-l afle pe parcursul „calatoriei” lor.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti 13 mai

Fecioarele s-au saturat sa fie nevoite sa gestioneze incercari noi, aparute pe parcurs si aparent din senin, si tanjesc dupa simplitatea vietii de odinioara. Din fericire, dupa cateva saptamani aprinse, norii care au generat furtuna in viata lor incep sa se disipeze si o stare de calm urmeaza sa se instaleze. Este momentul ca Fecioarele sa profite de ragazul pe care il au si sa se gandeasca serios la ce-si doresc pe termen lung din perspectiva vietii personale.

Continuarea pe Lyla.ro