HOROSCOP MARTIE 2015: Dragoste, bani şi sanatate, în funcţie de zodie

HOROSCOP MARTIE 2015: Luna martie a lui 2105 vine cu o serie de schimbari destul de mari pentru nativii fiecarei zodie. Asadar, astrologii au realizat horoscopul lunii martie 2015, in care astrele "vorbesc" despre felul in care vor sta lucrurile in dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie.

12 feb. 2015, 06:57
HOROSCOP MARTIE 2015:  Dragoste, bani şi sanatate, în funcţie de zodie

HOROSCOP MARTIE 2015: 

HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2015. DRAGOSTE, BANI SI SANATATE, IN FUNCTIE DE ZODIE – BERBEC
Berbecii vor avea destul de mult de suferit in dragoste, in martie, din cauza ca persoana iubita va decide sa gaseasca pe altcineva. La capitolul bani stau bine, insa doar din cauza ca se epuizeaza si muncesc foarte mult, ceea ce ii va depuncta la capitolul sanatate. Ar trebui sa isi gaseasca linistea interioara.

HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2015. DRAGOSTE, BANI SI SANATATE, IN FUNCTIE DE ZODIE – TAUR
Poveste asemanatoare si pentru Tauri in martie 2015. Persoana iubita da semen ca s-ar fi saturat sau s-ar fi plictisit de relatia in care se afla, in ciuda faptului ca una dintre cele mai mari probleme ale cuplului, respectiv lipsa banilor, pare sa se rezolve. Pe planul sanatatii se intrevad probleme de ordin respirator in martie.

HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2015. DRAGOSTE, BANI SI SANATATE, IN FUNCTIE DE ZODIE – GEMENI
Luma martie este minunata pentru Gemeni din toate punctele de vedere. In droagioste au parte numai de armonie alaturi de persoana iubita, fac din ce in ce mai multi bani fara sa depuna un efort uriasi iar cu sanatatea stau cat se poate de bine, mai ales ca au inceput sa faca sport frecvent.

HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2015. DRAGOSTE, BANI SI SANATATE, IN FUNCTIE DE ZODIE – RAC
Racii au in luna martie 2015 parte de liniste pe toatelpanurile. In dragoste nu se intrevad mari schimbari si totul merge lin, iar cu sanatatea stau din ce in ce mai bine avand in vedere ca au inceput sa urmeze sfatul medicului. Surprinzator, nativii acestei zodii fac rost de o suma incredibil de mare de bani in martie.

HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2015. DRAGOSTE, BANI SI SANATATE, IN FUNCTIE DE ZODIE – LEU
Luna martie este de pomina pentru Lei! In dragoste totul merge ca pe roate alaturi de persona iubita si se intrevadplanuri pe termen lung. Cu banii stau din ce in ce mai bine, avand in vedere ca au demarat o noua colaborare insa la capitolul sanatate ar trebui sa fie mai atenti. Nu trebuie sa se epuizeze la locul de munca pentru a nu avea surprize neplacute.

HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2015. DRAGOSTE, BANI SI SANATATE, IN FUNCTIE DE ZODIE – FECIOARA
Luna destul de grea pentru Fecioare in Martie 2015! Se pare ca va avea loc o ruptura pe plan amoros si ca unele proiecte nu vor merge asa cum si-ar fi dorit, acest lucru ducand la o pierdere substantiala de fonduri. Insa, datorita faptului ca au o sanatate de fier, o vor scoate la capat, pe ambele planuri, pana la finalul lunii.

Continuarea pe Lyla.ro