HOROSCOP MARTIE 2015. Previziunile anunţă o lună provocatoare, pentru toate zodiile

HOROSCOP MARTIE 2015. Iată previziunile lunii Martie pentru fiecare zodie în parte, așa cum le prezintă specialiștii eastrolog.ro:

27 feb. 2015, 10:56
HOROSCOP MARTIE 2015. Previziunile anunţă o lună provocatoare, pentru toate zodiile

HOROSCOP MARTIE. Previziunile astrologice arată în luna martie, în ansamblu, o configurație care poate fi însoțită de hiperactivitate, stres, ciocniri, inițiative si decizii tranșante. Pentru unii, însa, poate fi semnul unor adevarate drame.

Nu este exclus să asistăm la o creștere a violentei, la accidente cu număr mare de victime, la conflicte, cataclisme naturale sau alte evenimente care impresionează, afecteaza sau șochează largi colectivități de oameni.

Totusi, in ciuda turbulentelor, în martie 2015 putem deopotriva sa construim, sa avem reusite si impliniri: Marte si Uranus sunt in trigon cu Jupiter, Marele Benefic. Jupiter este si cel care poate aduce solutii in momentele de criza, mai ales in prima jumatate a lunii.

Horoscop MARTIE 2015 Berbec. Prima parte a lunii martie 2015 se anunta pasionala si plina de surprize pentru Berbeci. In partea a doua a lunii martie 2015, vigoarea sexuala a Berbecilor ramane considerabila, dar tendintele sentimentale nu mai sunt chiar atat de puternice. Toata luna este supusa unui risc de conflict, asa ca e de dorit sa-ti stapanesti impulsivitatea.

Pentru că vor fi toată luna în priză, Berbecilor li se recomanda sa ramana prudenti pe tot parcursul lunii martie 2015, fiindca pot oricand sa apara incidente sau situatii critice neasteptate.

Tensiunea resimtita de Berbeci in martie 2015 poate crea un teren favorabil pentru conflicte, raniri, accidentari, crize diverse.

Horoscop MARTIE 2015 Taur. Pentru a avea o relatie fericita, in prima parte a lunii martie 2015 Taurii trebuie sa-si puna aspiratiile secrete in armonie cu modul de a actiona. In partea a doua a lunii martie 2015, o ai alaturi pe Venus, care-ti daruieste farmec, putere de seductie, noroc in dragoste si armonie. Dar ceva tot ramane in umbra…

Martie 2015 este o luna contradictorie in privinta relatiilor cu oamenii: sunt unii care vor sa te ajute si altii care te ataca pe la spate. Pune-ti la bataie spiritul de observatie si excelentele instincte pentru a-i identifica pe cei binevoitori si pe cei daunatori, dar bazeaza-te in primul rand pe tine, fiindca binevoitorii s-ar putea sa fie ineficienti.

Pe tot parcursul lunii martie 2015 Taurilor li se recomanda, insa, prudenta, fiindca exista un risc de accidentare, ranire sau boala neasteptata.

Horoscop MARTIE 2015 Gemeni. In viata sentimentala a Gemenilor, prima parte a lunii martie 2015 combina dragostea cu prietenia, distractiile si planurile de viitor. Partea a doua a lunii martie 2015 are pentru Gemeni un influx romantic mai accentuat, dar nu este neaparat mai fericita. Tendinta de a idealiza te poate face sa iei decizii gresite sau poate conduce la dezamagiri ulterioare.

Martie 2015 este o luna plina de resurse si oportunitati pentru Gemeni. Daca stii sa le exploatezi, faci progrese mari in cariera, te impui, castigi renume si respect. Ai un moral excelent si un tonus fizic bun. Dar asta nu inseamna ca poti sa-ti permiti orice.

Sunt doua lucruri care pot dauna Gemenilor in martie 2015: o sensibilitate mai mare in fata adictiilor si o tendinta catre risc.

Horoscop MARTIE 2015 Rac. In martie 2015 ai standarde destul de ridicate in alegerile sentimentale, te atrag personajele cu statut si vizibilitate, vrei ca perechea ta sa fie o persoana care iti starneste admiratie, cu care sa te poti mandri. Martie 2015 este o perioada in care Racii reusesc cu greu sa separe viata intima de cea publica sau profesionala.

Fiindca Venus si Marte (care pentru Raci este si stapanul casei carierei) sunt bine aspectati de Jupiter (sansa, expansiune) si Saturn (fermitate, stabilitate), martie 2015 se anunta foarte favorabil atat pentru succesul profesional, cat si in plan financiar.

In afara de agitatie si stres, pe Raci nu pare sa ii supere mare lucru in martie 2015. Starea generala este destul de buna, atat la nivel fizic, cat si psihic.

Horoscop MARTIE 2015 Leu. Din prima parte a anului 2015, MARTIE este una dintre cele mai bune luni pentru Lei. Se formeaza un trigon intre Jupiter (aflat in Leu), Saturn (in Sagetator) si planetele care tranziteaza Berbecul: Venus (planeta iubirii) si Marte (planeta dorintei). Acest trigon impulsioneaza viata sentimentala a Leilor si le poate aduce o noua relatie sau satisfactii in cea existenta.

Perioada 17-31 martie 2015 o aduce pe Venus chiar in casa carierei Leului: implinirile vin prin sansa, conexiuni sociale utile, bunavointa sefilor sau a autoritatilor. Este vremea implinirii si a realizarilor comune, martie 2015 fiind o luna activa pentru Lei, cu multe provocari si satisfactii.

Cu toate astea, sanatatea nu este chiar punctul forte al Leilor in martie 2015.

Horoscop MARTIE 2015 Fecioară. O perioada romantica pentru Fecioare, dar cam idealista. În MARTIE 2015, alinierea planetelor arată o viata sentimentala mai stralucitoare si mai insufletita pentru Fecioare.

Martie 2015 este foarte dinamic pentru Fecioare in plan financiar. Marte, Venus si Soarele tranziteaza una dintre casele financiare ale Fecioarei, ceea ce poate semnala o investitie, pornirea unei afaceri, recuperarea unor valori sau accesul la beneficii materiale care vin prin alte persoane (parinti, parteneri, asociati etc.).

In martie 2015 exista si un risc de paguba sau incurcaturi financiare. Prin urmare, tuturor Fecioarelor li se recomanda prudenta, mai ales că este o lună în care nici sănătatea nu este în formă maximă.

Horoscop MARTIE 2015 Balanță. In martie 2015, in casa cuplului isi dau intalnire: Uranus, cel plin de energie, dornic de nou si mester in surprize; arzatorul Marte, planeta dorintei si a sexualitatii; seducatoarea Venus, planeta iubirii si a senzualitatii; in fine, ceva mai tarziu, insusi stapanul sistemului planetar, Soarele, datatorul de viata.

Se prea poate sa apara o noua relatie, sau ca relatia existenta sa treaca printr-un proces de schimbare, de primenire. In martie 2015 ai sanse mari de a incheia noi contracte si colaborari, luna martie fiind favorabila actiunii si realizarilor, inclusiv financiare.

Din punct de vedere al sănătății, perioada predispune la excese, dezechilibre, stres si suprasolicitare.

Horoscop MARTIE 2015 Scorpion. Cu Soarele si cu Mercur in casa iubirii Scorpionului, alaturi de ademenitorul Neptun, luna martie 2015 te invaluie in efluvii romantice si te poti trezi ca te indragostesti fara sa bagi de seama.

Martie 2015 este o luna aglomerata pentru Scorpioni in plan profesional, dar cu un imens potential creativ si cu sanse mari de realizari in cariera, iar tandemul Marte-Uranus elibereaza incredibil de multa energie, dar nu este usor de gestionat.

Luna martie 2015 este favorabila Scorpionilor inclusiv in plan financiar, dar este o luna de risc pentru sanatatea Scorpionului.

Horoscop MARTIE 2015 Săgetător. Martie este pentru Sagetatori cea mai pasionala luna din 2015. Aduce emotii intense, evolutii sentimental-erotice tumultuoase, intamplari neasteptate si nemaivazute. Nu sunt excluse incurcaturile, peripetiile, erorile, amagirile.

Trigonul de foc format intre Jupiter, Saturn si tandemul Marte-Uranus ii poate propulsa departe pe Sagetatori. Sansa este de partea lor, dar trebuie exploatata.

Esti intr-o forma excelenta: ai o buna rezistenta fizica, multa energie si o mai buna coordonare a fortelor.

Horoscop MARTIE 2015 Capricorn. Prima parte a lunii martie 2015 nu este prea generoasa cu Capricornii in ceea ce priveste dragostea si placerile. În partea a doua a lunii însă, puterea de seductie a Capricornului creste, sentimentele au mai multa forta, iar nevoia de dragoste se amplifica. Ai noroc in dragoste, apar cuceriri sau confirmari.

Partea a doua a lunii martie 2015 aduce Capricornilor o oportunitate profesionala si este excelenta pentru promovare. Martie 2015 iti insufla idei inspirate si multa creativitate intelectuala sau practica, dar te expune si erorilor de judecata.

Pe scurt, in martie 2015 iti cam lipseste linistea interioara si trebuie sa faci cumva sa ti-o recapeti.

Horoscop MARTIE 2015 Vărsător. Asteapta-te ca o discutie, un mesaj, un drum sau o intalnire-surpriza sa declanseze un eveniment important pentru cuplu sau, cine stie, poate chiar o noua dragoste. Partea a doua a lunii martie 2015 este favorabila vietii in intimitate, caminului si familiei, dar si proprietatilor comune. Este vorba despre influenta lui Venus, care aduce Varsatorilor armonie, caldura si confort.

Este o perioada cand iei decizii si transezi situatii. Poate o faci uneori cam dur sau cam pripit. Dar sunt si cazuri in care lovesti drept la tinta si obtii ceea ce vrei. Banii vin si ei, zornaind vesel, dar trebuie sa te feresti de neatentie, confuzie, iluzie si escroci.

Este recomandat sa eviti graba si impulsivitatea, cu atat mai mult cu cat tranzitele actuale te predispun si la accidentari.

Horoscop MARTIE 2015 Pești. In prima parte a lunii martie 2015 Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, se afla intr-o pozitie de slabiciune. Nu se intampla mare lucru in viata ta sentimentala, sau ceea ce se intampla nu prea te bucura: perechea te neglijeaza sau nu te intelege, ai o perioada de singuratate, o deziluzie sau cine stie ce alta frustrare.

In partea a doua a lunii martie 2015, stapanul casei cuplului Pestilor intra chiar in Pesti. Astfel, iti sporeste puterea de atractie si incepi sa ai control asupra vietii amoroase.

Martie este luna Pestilor deoarece Soarele strabate zodia Pestilor, luminandu-ti drumul si punandu-te si pe tine in lumina. Ai carisma, ai o excelenta capacitate de organizare si coordonare, esti in centru atentiei si iti sunt puse in evidenta toate calitatile. Este o perioada buna pentru a-ti rezolva problemele medicale, daca ai.