Horoscop martie 2018, previziuni complete pentru fiecare zodie. Află ce surprize te aşteaptă de la 1 Martie

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii martie 2018.

28 feb. 2018, 15:39
Horoscop martie 2018, previziuni complete pentru fiecare zodie. Află ce surprize te aşteaptă de la 1 Martie

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna martie 2018

Pe parcursul lunii ești în centrul atenţiei. Viaţa personală e plină de pasiune. Tot ce faci are menirea de a te face fericită. Colegii şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Nu scapi niciodată de responsabilitate în astfel de situaţii. Această primă lună a primăverii îţi tulbură pe alocuri starea de confort psihic.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna martie 2018

Simţi nevoia acută de a fi iubită. Îţi lipseşte sentimentul de apartenenţă afectivă. Pe parcursul zilelor următoare îţi stabileşti priorităţile profesionale. Obiectivele tale sunt dificil de atins, așa că e important să-ţi menţii motivaţia. Nimic din ce se întâmplă la birou nu reuşeşte, însă, să te dezechilibreze. În plan personal nu investeşti multă energie.

HOROSCOP MARTIE 2018: Top 3 zodii cu noroc financiar. Cad banii din cer pentru aceşti nativi

 

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna martie 2018

Eşti în dificultate când ai de-a face cu persoane nerespectuoase. Chiar dacă, profesional, nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Partenerul se află mereu în priorităţile tale, deşi petreceţi puţin timp împreună. Saturn va influenţa toate alegerile pe care le iei când te afli în impas.

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna martie 2018

Începutul lui martie se află sub o aură tulbure. Deciziile tale sunt puse la îndoială. Expunerea sentimentelor te poate ajuta să rezolvi această neînţelegere. În timpul liber îți concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale și adopţi noi norme de valoare. Alegerea de a citi îţi zdruncină ideea despre Univers. Schimbarea face parte din tine.

Horoscop complet al lunii MARTIE. Află cum stai cu dragostea, banii şi cariera

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna martie 2018

Primeşti complimente legate de personalitatea ta. Într-adevăr, eşti o persoană uşor de iubit! Deşi frustrările din plan personal nu te lasă să simţi acest lucru, meriţi să fii fericită. Martie aduce zâmbete şi culoare în viaţa ta. În carieră, astrele îţi oferă oportunităţi interesante. Nu eşti suficient de receptivă! La birou sunt colegi care vor mereu să te lase cu un pas în urmă. Încearcă să fii mai tenace!

HOROSCOP MARTIE: Care sunt zodiile norocoase ale lunii

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna martie 2018

Eşti o persoană populară, iar în martie te bucuri de apreciere. Stima de sine trăieşte o explozie, trebuie să înveţi să îi faci faţă. Chiar dacă eşti sigură de ce ştii, la birou nu reuşeşti să îţi arăţi abilităţile. Este important să lucrezi la acest capitol. Venirea primăverii te ajută să schimbi tabieturile nesănătoase. 

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna martie 2018

Viaţa ta are nevoie de claritate. Negura în care te afunzi este din ce în ce mai greu de cuprins. Din partea lui Marte primeşti energie şi exuberanţă. O idee de anul trecut privind cariera începe să prindă formă. Perseverenţa îşi culege roadele. Priveşte cu onestitate către propria persoană! Atunci când cei din jur te atacă, este important să știi cum să acţionezi.

Horoscop martie. Cum stai cu dragostea în această lună

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna martie 2018

Ai putea începe luna spărgând întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Atunci când nimic din ceea ce faci nu-ți mai aduce împlinire, trebuie să acţionezi! Începutul primăverii aduce energie şi entuziasm în viaţa ta, vibraţiile astrelor lucrează la asta. Decizia de a lucra şi la aspectul fizic este excelentă. Succesul profesional îţi este garantat.

Horoscop lunar SĂGETATOR (23 noiembrie – 23 decembrie). Previziuni pentru luna martie 2018

Trecutul nu mai are nici o putere asupra ta. Tot ce ai trăit odată este dat uitării. Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Expune-ţi intenţiile clar şi concis! Cei din jur îşi consideră propriul timp la fel de preţios precum o faci tu. O cină cu o persoană pe care o cunoşti de curând poate releva un nou început în plan personal.

Horoscop lunar CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie). Previziuni pentru luna martie 2018

Sensibilitatea ta se află la cote maxime. Venirea primăverii nu pare să te ajute în regăsirea echilibrului. Chiar dacă intenţiile tale sunt mereu onorabile, nu reuşeşti să le transpui în plan social. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor. Reuşeşti să pui în aplicare orice idee, alegi cariera în pofida vieţii personale.

 

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna martie 2018

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii neaşteptată. Tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregătită, ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere. Orice ar fi, nu dispera! Luna martie este intensă pentru tine. Reuşeşti să-ţi îndeplineşti un obiectiv important. Leagă-te de această realizare pentru a trece peste celelalte obstacole!

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU MARTIE 2018: Mărţişorul aduce surprize pentru toate zodiile. Cine are noroc, cine ghinion

 

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna martie 2018

În următoarea perioadă îţi va fi destul de greu să te redresezi din punct de vedere emoţional.Trecutul romantic încă îți domină prezentul, ai nevoie de o ruptură decisivă! Încearcă să nu te mai minţi: a privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să-l faci. Responsabilităţile pe care le ai în plan profesional te ţin concentrată asupra jobului în cea mai mare parte a timpului. Nu profita, totuşi, de acest context!