Horoscop martie 2020: TREI zodii lovite de ghinion, trei zodii cu o lună perfectă. Cui îi merge totul strună, ci are parte de cumpene

Luna Martie aduce numai bucurie pentru aceste trei semne zodiacale. Totul le merge pe dos însă altor trei semne zodiacale.

03 mart. 2020, 07:30
Horoscop martie 2020: TREI zodii lovite de ghinion, trei zodii cu o lună perfectă. Cui îi merge totul strună, ci are parte de cumpene

Horoscop martie 2020: Cele trei zodii care au o luna perfecta

RAC – Viata ta devine un vis. Dupa o perioada neagra, lucrurile incep sa se aseze si pentru tine, in sfarsit. Asculta-ti intuitia. Esti deschisa la discutii despre orice si te pregatesti sa pleci intr-o noua calatorie. Ce poate fi mai frumos?

SCORPION – Dragostea se simte in aer pentru tine. Esti creativa si romantica si incepi sa visezi din ce in ce mai frumos. Nu iti reprima impulsurile artistice. Pasiunile tale vor prinde forma si s-ar putea transforma intr-un mod de viata care ti-ar putea aduce bani. 

PESTI – Este luna ta, asa ca stralucesti in toate planurile vietii tale. Te simti iubita si esti fericita. Totul merge conform planurilor pe care ti le-ai facut si nimic nu te poate supara. Bucura-te din plin de aceasta perioada. 

Horoscop martie 2020: Trei zodii au o luna martie teribil de proasta. Totul le merge atat de greu

BERBEC – Esti inconjurata de vampiri energetici si se simte. Ai cosmaruri, te simti letargica si tot ceea ce iti doresti este sa dormi. Ai nevoie de odihna, asa ca acorda-ti o perioada de recuperare. Esti sensibila si nervoasa, asa ca cel mai bine este sa te retragi.

HOROSCOP 2-8 MARTIE 2020. Trei zodii vor vărsa lacrimi amare, trei zodii au o săptămână de vis

LEU – Esti vulnerabila si trista. Iti dai seama care sunt relatiile toxice din viata ta si iti este incredibil de greu sa renunti la ele. Te simti lipsita de energie si simti ca nu poti sa-ti duci planurile pana la capat. Nu primesti ceea ce meriti. 

SAGETATOR – Nu esti in apele tale. Esti abatuta, ganditoare si negativista, asa cum nu ai mai fost pana acum. Ai discutii aprinse cu un prieten sau o ruda, care te afecteaza mai mult decat ti-ai putea imagina vreodata. Asigura-te ca te protejezi de toxicitatea acestei discutii si ai rabdare cu tine. Vindecarea dureaza.