HOROSCOP MARTIE 2020. Vieţile lor se luminează în martie

Luna martie aduce momente armonioase, prosperitate financiară și alte aspecte pozitive în special celor din zodia gemeni, rac, leu, balanță și vărsător. Este luna care aduce primăvara, iar întunericul, frigul și atitudinea pasivă sunt înlocuite de căldură, soare și vigoare. Conjuncția Marte-Pluton aduce energia și vitalitatea necesară pentru a înfrunta toate obstacolele întâlnite pe parcursul acestei luni.

27 feb. 2020, 10:59
HOROSCOP MARTIE 2020. Vieţile lor se luminează în martie

Gemeni

Apar oportunități de relaxare, de evadare din cotidian. În luna martie vă bucurați de o excursie în apropiere sau poate o călătorie în afara țării. Această ieșire va oferi circumstanțele de a întâlni un vechi prieten și de a avea parte de o experiență plăcută.

Luna aceasta sunteți relaxat din punct de vedere financiar, iar acest fapt se oglindește în generozitatea dumneavoastră. Oferiți cadouri celor din jur și bucurați-vă de zâmbetele lor!

Rac

Armonia domină luna martie în viața nativilor din zodia rac. La locul de muncă sau în afaceri vă simțiți apreciat și sunteți înconjurat de energie pozitivă, oameni prietenoși și energici. Reușiți să echilibrați autoritatea și colaborarea, astfel luați cele mai bune decizii în momentele de tensiune.

Datorită influenței planetei Venus trăiți pasional și romantic luna martie. După data de 18 se îmbunătățește într-o măsură considerabilă relația cu partenerul dumneavoastră. Nativii care nu sunt într-o relație vor avea numeroase deschideri să găsească persoana potrivită.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro