Horoscop martie 2023. Zodia care are noroc triplu în această lună. Are câştiguri în bani, dragoste și carieră

Ele sunt zodiile câștigătoare ale horoscopului în luna ce urmează. În martie 2023, vor avea parte de o perioadă bogată și fără griji.

16 feb. 2023, 09:02
Horoscop martie 2023. Zodia care are noroc triplu în această lună. Are câştiguri în bani, dragoste și carieră

Horoscop martie 2023. Mai mulți nativi vor avea parte de o perioadă bogată în martie 2023 și vor simți cu adevărat că au câștigat marele premiu al vieții lor. Iată cine sunt norocoșii din martie!

Horoscop martie 2023 Leu
Leii vor fi preferații zodiacului în luna martie a acestui an. Ei vor avea triplu noroc. Da, ați auzit bine, ei vor avea șansa la bani, dragoste și multe reușite pe planul profesional. Se pare că Leii vor fi protejați chiar și de divinitate.

Horoscop Cristina Demetrescu martie 2023. Luna neagră, Lilith, otrăveşte zodiile cu gânduri toxice

Una dintre cele mai norocoase zodii, Leii vor avea de câștigat foarte mult în luna ce urmează. Nativii născuți în această zodie vor fi mereu cu un pas înaintea celor din jur. Leu este o zodie marcată de Foc, cu semn masculin. Această zodie determină acţiune, putere şi determinare.

Se știe și că Leul guvernează cea de a cincea Casă a zodiacului. Ea este legată de joc, petreceri, bani, câştiguri, entuziasm, creativitate.

Are șansa la bani, dragoste și carieră
Leul este o personalitate puternică, deschisă, extrovertită, comunicativă, dar şi impulsivă. Semn regal, acești nativi sunt exuberanţi și le place mereu să fie lideri de grup. Mai mult decât atât, Leii sunt curajoși și extrem de cinstiți.

HOROSCOP 2023. Topul celor mai puternice semne din zodiac. Nimic nu le stă în cale acestor zodii

Luna martie le pregătește o surpriză. Astfel, acum este momentul să fie atenți la semnele din partea Universului. Această zodie își va găsi marea dragoste sau se va căsători, în timp ce pe sectorul finanțelor vor avea parte de un câștig, fie o moștenire de care au uitat.

Nici pe planul finanțelor nu vor fi mai rău. Leii vor avea parte de o mărire de salariu sau vor avansa în funcție.