Horoscop martie: Pavel Globa a numit zodiile care primesc „Adevăratul sărut al lui Dumnezeu”. Cele 3 semne ale zodiacului cu noroc fabulos

Celebrul astrolog rus Pavel Globa a numit trei semne ale zodiacului, ai căror reprezentanți vor avea mari succese până la finalul lunii martie.

15 mart. 2023, 11:03
Horoscop martie: Pavel Globa a numit zodiile care primesc „Adevăratul sărut al lui Dumnezeu”. Cele 3 semne ale zodiacului cu noroc fabulos

Horoscop martie Pavel Globa Berbec

Conform reputatului astrolog, în această perioadă  este posibil ca Berbecii să fie preocupaţi să rezolve problemele cu partenerii de afaceri. Pentru ca totul să se termine cu succes, merită să subliniem urmărirea unor obiective comune. Dar, după rezolvarea acestei probleme, nativii zodiei Berbec pot conta pe un bonus sau pe o poziție bună.

Horoscop martie Pavel Globa Scorpion

Ar trebui să dedicați mai mult timp analizării evenimentelor trecute. Concluziile la care veţi ajunge sunt foarte importante pentru succesul Scorpionilor pe viitor.

Horoscop karmic. Sfârşit de lună cu un boom financiar pentru zodiile de apă

Horoscop martie Pavel Globa Vărsător

Va trebui să depui mult efort pentru a-ți apăra autoritatea, inclusiv în fața superiorilor tăi. Pavel Globa sfătuiește nativii acestei zodii  să dea dovadă de flexibilitate și perseverență. Aceste două abilități principale  îi vor ajuta pe Vărsători să suporte în mod adecvat toate încercările de a merge mai departe, scrie vnimanie.pro.

Asrtrologul Pavel Globa a oferit câteva indicii despre semnele cărora ar trebui să le acordați mai multă atenție pentru a evita necazurile. Astfel, Globa a remarcat că, dacă ceasul a căzut și s-a stricat astăzi, acest lucru prefigurează o serie de probleme, chiar și pierderea celor dragi este posibilă. De asemenea, dacă spargeți accidental vase sau pahar într-o zi, atunci acest lucru indică faptul că în viitorul apropiat ar trebui să se aștepte evenimente neplăcute, de exemplu, dezamăgiri, certuri și conflicte. În sfârşit, dacă auzi în mod constant o luptă sau sunetul de ceasuri, clopote, se crede că acesta este un indiciu pentru o persoană că este sub supraveghere.

Ar trebui să fii atent și la vise. Dacă ai avut un vis în care trebuie să te urci undeva, să vezi pietre, atunci acesta este un obstacol în viață.

Horoscop financiar: Incepe vremea lor de aur, aceste 3 zodii vor primi o suma neasteptata de bani

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El a participat la Moscova la o conferință a astrologilor, șamanilor și parapsihologilor. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începe în 2014, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci din acel an  sau la cinci zile după încheierea lor. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemena, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina.Conform presei, Globa ar fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.