Horoscop mayas 2017: Părţile bune şi proaste ale anului karmic 1

Horoscop mayas: Anul 2017 va fi un an karmic si numerologic 1 (2+0+1+7 = 10, iar 1+0 = 1). Din punct de vedere numerologic, acest an ne deschide orizonturile. Va incepe o lume noua la nivel planetar. Toate lucrurile cu care ne-am obisnuit pana acum vor disparea. Toate credintele noastre vor fi date peste cap, iar vechii mayasi prevad o serie de schimbari mai ales din punct de vedere carieristic pentru majoritatea semnelor zodiacale.

02 oct. 2016, 04:47
Horoscop mayas 2017:  Părţile bune şi proaste ale anului karmic 1

Horoscop mayas 2017 – Previziuni pentru toate zodiile 

HOROSCOP 2017 BERBEC – Va fi un an al tensiunilor. Va trebui sa faci fata unor situatii destul de crancene mai ales la inceputul primaverii. Disputele iti pot aduce castig de cauza intr-o serie de aspecte, insa totul depinde de modul in care vei infrunta situatiile.

HOROSCOP 2017 TAUR – Va fi un an plin din punct de vedere profesional, insa numai daca iti vei dori sa schimbi locul de munca actual. Este un an al noilor inceputuri, asa ca trebuie sa te pregatesti sufleteste pentru tot ce urmeaza.

HOROSCOP 2017 GEMENI – 2017 nu va fi doar un an al succeselor, ci si unul al restabilirii din punct de vedere emotional. Apar tot soiul de oportunitati din punct de vedere afectiv, de care va trebui sa tii cont daca vrei schimbari adevarate pe plan amoros. 

HOROSCOP 2017 RAC – In anul ce vine te vei desprinde de tot ce inseamna trecut, de tot raul care ti-a fost pricinuit de persoanele dragi. Ai sansa unica de a-ti schimba viata, de a porni cu adevarat pe un nou drum din punct de vedere sentimental. 

HOROSCOP 2017 LEU – Nu va fi un an usor, cum deja te-ai obisnuit. Anii 2015 si 2016 ti-au aratat care sunt pericolele abordarii in mod superficial a vietii, iar 2017 iti va arata o noua fateta a acestor pericole. 

HOROSCOP 2017 FECIOARA – Talentele tale vor iesi la iveala si vei avea sansa vietii tale de a te afirma intr-un domeniu artistic. Vei cauta intelegere la cei din jur si vei primi suficient sprijin pentru a-i lasa pe toti cu gura cascata. 

Citeste continuarea pe revista Teo