Horoscop mayas 2018: Ce zodie îşi schimbă soarta

Astrologii au dezvaluit previziunile mayase pe urmatoarele trei luni. Afla si tu daca te numerii printre nativii a caror viata se va schimba.

24 feb. 2018, 06:43
Horoscop mayas 2018: Ce zodie îşi schimbă soarta

Horoscop mayas pentru primavara 2018:

Zodii de foc

Nativii nascuti in zodia Berbec vor avea multe de recuperat la locul de munca, niste sarcini ramase din trecut. Berbecii vor rasufla usurati abia in luna mai.

Scorpionul va reveni la sentimente mai bune fata de apropiati, dupa ce a avut o perioada in care a fost mai distant si s-a confruntat cu tot felul de probleme.

Leii sunt intr-o continua urcare. In urmatoarea perioada vor fi foarte fericiti si sunt pe cale sa li se indeplineasca toate dorintele.

Zodii de apa

Racii vor avea parte de o primavara de vis, insa ar face bine sa nu se bazeze doar pe asta, ci sa munceasca in continuare si sa fie perseverenti.

In lunile aprilie si mai, Pestii si Scorpionii vor calatori mult si vor avea ocazia sa cunoasca oameni noi.

Nativii nascuti in zodia Taur vor avea de patimit in dragoste, in luna aprilie, din cauza partenerului. Acestia vor fi pusi intre ciocan si nicovala si in luna aprilie risca sa ramana singuri.

Fecioarele isi vor schimba stilul de viata in aceasta primavara. Ei vor avea parte de o primavara luminoasa si vesela. Nativele din Fecioara o vor tine numai intr-o distractie.

Nativii din Capricorn isi schimba jobul si domiciliul. Este foarte important sa nu se arunce inainte de a lua o decizie, sa tina cont de anumite actiuni si efectele lor.

Zodii de aer

Gemenii au de luat o decizie importanta in ceea ce priveste viitorul profesional. Pentru acesti nativi totul se schimba in bine, chiar daca la inceput vor avea o perioada mai grea.

Balantele si Varsatorii vor fi extrem de preocupati de sanatatea lor. Acestia se vor dedica unui stil de viata sanatos.