Horoscop MERCURIAN: Ce spune PLANETA INTELEPCIUNII despre tine

Mercur este planeta razboiului, cea care influenteaza nervii si reactiile zodiilor, dar si planeta care reprezinta intelectul si comunicarea. Vezi ce spune Horoscopul Mercurian despre zodia ta!

23 sept. 2015, 09:39
Horoscop MERCURIAN: Ce spune PLANETA INTELEPCIUNII despre tine

BERBEC

Ai o minte care functioneaza repede, care este plina de idei. Deci esti foarte creativ si poti lua decizii rapid. Totusi, mare grija sa nu iei hotarari pripite! Iti place sa traiesti clipa si sa actionezi conform primului impuls – ai o foarte mare incredere in tine.

TAUR

Esti o fire sociabila si generoasa, iar pe tine planeta Mercur, surprinzator, te face mai calm. Te concentrezi foarte bine si ai spirit de afacerist. Aceste caracteristici, intarite de ambitia ta, garanteaza succesul pe plan profesional. Si, pentru un Taur, atat timp cat exista bani in portofel, totul este bine. 

GEMENI

Gemenii sunt atat de comunicativi, incat influenta lui Mercur nu poate fi decat benefica. Aceasta planeta ii ajuta sa fie sociabili si creativi, asa ca sunt primii la care prietenii apeleaza pentru a gasi o solutie. Daca esti un nativ al zodiei Gemeni, iti place sa vorbesti si iti expui talentul oratoric oriunde: la munca, la telefon, in fata unui public – cu cat mai multi ascultatori, cu atat mai bine!

RAC

Esti foarte sensibil si gandirea ta logica este, de multe ori, influentata de emotiile care te incearca. Planeta Mercur iti imbunatateste memoria si capacitatea de a fi un bun ascultator. Esti umarul de nadejde care ii sprijina pe cei apropiati.

LEU

Esti o persoana foarte deschisa si creativa. Leul are un orgoliu imens, care il poate face sa „sara la atac” atunci cand este ranit. Incearca sa temperezi aceste impulusuri.

Citeşte mai multe pe revista Teo