Horoscop miercuri, 17 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE: Suntem tot mai nostalgici cand ne gandim la trecut si tot mai putin optimisti cand ne gandim la viitor, fapt care ne ingreuneaza capacitatea de a analiza corect datele din prezent. Emotii puternice pot cuprinde nativii multor zodii impiedicandu-i sa-si indeplineasca obligatiile.

17 sept. 2014, 06:11
Horoscop miercuri, 17 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 17 septembrie

Berbeci incep ziua in forta, insa valul de entuziasm o sa dispara rapid caci se va ivi o situatie, poate o intalnire, care-i va purta inapoi in trecut. Se vor vedea repede cuprinsi de nostalgie si de chiar de regrete, caci ceea ce au incercat sa ingroape, mai ales lucrurile lasate neterminate, o sa le doboare starea de spirit. In loc sa se lase cuprinsi de regrete si sa se gandeasca la ce nu au rezolvat, trebuie sa depuna un efort pentru a-si canaliza energia pe prezent si pe planurile importante pe care le au.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 17 septembrie

Taurii nu se vor simti prea motivati astazi, trezindu-se usor cu fata la cearsaf. Obligatiile pe care le au si noile sarcini care le sunt puse in carca ii incomodeaza profund, generandu-le o stare de nemultumire si frustrare. Totusi, o discutie cu un prieten sau cu un coleg jovial o sa reuseasca sa ii binedispuna si sa-si reia activitatile mai cu spor.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 17 septembrie

Gemenii dau dovada de nerabdare in a incerca ceva nou. S-au saturat de tot ceea ce le este mult prea familiar si se arata deschisi in toate, atat in relatiile amicale, cat mai ales la locul de munca. In acest ultim caz, insa, trebuie sa aiba grija cum se manifesta: este indicat sa-si arate dorinta de a face lucruri noi, dar fara sa dea dovada de blazare de activitatile constante, mai ales in fata superiorilor.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 17 septembrie

Racii sunt tentati sa-si asume mai multe responsabilitati decat pot duce pe fondul preconceptiei: „Eu stiu cel mai bine sa fac asta!” Insa, in felul acesta, se surmeneaza fizic si psihic. Pe acest fond, pot aparea tensiuni si chiar certuri cu apropiatii din familie sau cu partenerul de cuplu.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 17 septembrie

Leii sunt tulburati de chestiuni financiare. Veniturile lor sunt mai mici decat cheltuielile din ultima perioada, fapt care ii determina fie sa se imprumute, fie sa renunte la anumite nevoi. Atentie insa si la imprumuturi, si la renuntarea la nevoi. Trebuie cantarita bine necesitatea unui fond suplimentar de bani sau neglijarea unor cumparaturi, caci datoriile in plus ii pot compromite pe o perioada lunga, iar achizitionarea unor produse sau plata anumitor servicii nu pot suferi amanari.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 17 septembrie

Fecioarele planifica in avans totul, insa planurile lor sufera modificari pe parcurs din cauza unor situatii nou intervenite. Orice modificare ii irita si ii face sa se simta tot mai departe de obiectivul lor. Fecioarele incep sa-si piarda rabdarea si sa actioneze inainte sa gandeasca, comportament care le poate aduce prejudicii relationale si chiar financiare.

Continuarea pe Lyla.ro