Horoscop miercuri 3 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Zi de miercuri destul de agitata pentru majoritatea nativilor zodiacului, din cauza unor schimbari neasteptate.

03 feb. 2016, 06:40
Horoscop miercuri 3 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec – Iti doresti foarte mult sa schimbi cursul evenimentelor astazi, insa nu toti cei cu care vei planifica lucruri ti se vor alatura. Impulsivitatea ta s-ar putea sa ridice niste semne de intrebare, datorita faptului ca sari imediat la concluzii fara o oferi o perspectiva asupra intregului tau plan. Cu toate astea e momentul sa continui sa fii cat mai inventiv posibil. Nu te astepta la prea multi parteneri in drumul pe care pornesti, dar asta este calea ta si momentul tau!

Taur – Un eveniment social ar putea sa te conecteze cu oameni noi din domenii interesante. E posibil sa te intalnesti si cu un vechi prieten cu care nu te-ai vazut de foarte mult, asa ca nu ezita sa faci un efort in plus si sa mergi la acea intalnire! Iar daca nu esti implicat emotional pana acum, o persoana atractiva s-ar putea sa-ti distraga atentia in aceasta seara! Ziua de azi e promitatoare pentru Tauri.

Gemeni – Azi s-ar putea sa primesti vesti excelente. Devine posibila angajarea omului pe care ti l-ai dorit de foarte mult timp sau vei primi acel echipament pe care-l ceri de la ultima promovare. Astazi implicarea ta intr-un nou proiect te va conduce spre noi culmi ale descoperirii. Ajungi sa faci ce-ti place. Nu renunta nicio clipa la a fi tu! Este tocmai ce te-a adus pana aici.
Rac – Informatiile pe care le vei primi astazi de la prieteni si parteneri ar putea sa te ajute sa urmezi calea antreprenoriatului si sa-ti cladesti visul. Esti pregatit sa-ti asumi decizii drastice si faci schimbari majore cu tine insuti. In acelasi timp alegi sa fii mai apropiat de cei dragi, insa timpul liber nu este aliatul tau.

Leu – Cativa prieten s-ar putea sa vina intr-o vizita surpriza la tine. Nu este doar vizita de curtoazie, ci vin cu vesti foarte bune. Asteptai de mult o noutate pozitiva, asa ca primeste-i cu drag. E posibil chiar sa-ti schimbi regimul alimentar si sa devii mai sportiv. Astazi este ziua potrivita si pentru relatii intime. Persoana pe care o iubesti asteapta sa nu mai fii superficial.

Fecioara – Astazi vei intalni oameni noi care iti vor deveni prieteni. Dupa ce discuti cu ei mai multe, iti vei da seama ca impartiti aceeasi viziune si aveti teluri asemanatoare. Astazi este momentul sa fii intreprinzator! Ceea ce plantezi astazi va deveni un motor pentru drumul pe care doresti sa-l parcurgi. Pe seara incearca sa fii romantic cu partenerul tau.

Continuarea pe Lyla.ro.