HOROSCOP miercuri, 3 septembrie. Ce îţi rezervă astrele

Horoscop miercuri, 3 septembrie. Taurii au tendinta de a reactiona impulsiv, iar Racii nu sunteti multumit de nimic si se enerveaza din orice. Vezi mai jos ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie.

02 sept. 2014, 19:22
HOROSCOP miercuri, 3 septembrie. Ce îţi rezervă astrele

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Aveti de facut mai multe drumuri scurte si sunteti nevoit sa faceti cheltuieli mari. Daca nu va ajung banii, puteti sa apelati la prieteni.

TAUR- horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Aveti tendinta de a reactiona impulsiv. Incercati sa fiti mai intelegator! Daca nu riscati ca relatiile cu persoana iubita sa se tensioneze.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Se pare ca aveti dificultati de comunicare, ceea ce va poate afecta relatiile sentimentale si contactele sociale. S-ar putea sa va simtiti obosit si sa nu aveti chef sa va intalniti cu prietenii. incercati doar sa va relaxati.

RAC- horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Se pare ca nu sunteti multumit de nimic si va enervati din orice. Nu suportati glumele si va aprindeti usor, fie pentru ca partenerul de viata a cheltuit prea mult, fie pentru ca nu gasiti ceva.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Aveti succes in activitatile legate de camin. Daca trebuie sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa o amanati, pentru ca sunteti predispus la accidente. Va recomandam sa va ascultati intuitia.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Se pare ca astazi stati mai bine cu banii si planuiti sa plecati intr-o calatorie la rude. Asigurati-va ca le veti gasi acasa! Dupa-amiaza s-ar putea sa nu va simtiti prea bine. Nu este cazul sa va ingrijorati. Totul se rezolva cu un tratament scurt si cu putin regim.

BALANTA – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Dupa-amiaza, atmosfera de acasa ar putea fi mai tensionata, dar spre seara totul revine la normal. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu neglijati odihna.

SCORPION – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Dimineata nu va puteti respecta programul din cauza unei probleme de sanatate. Incercati sa va menajati sanatatea pentru ca e mai importanta decat banii.

SAGETATOR – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Reusiti sa terminati un proiect important si va ganditi deja la urmatorul, spre nemultumirea intregii familii. Va sfatuim sa va temperati dorinta de a munci continuu. Acordati mai multa atentie celor din jur!

CAPRICORN – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Sunteti nemultumit si irascibil din cauza unei afaceri nereusite. Nu este cazul sa va descarcati nervii acasa. Mai bine incercati sa descoperiti cauzele esecului!

VARSATOR – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

S-ar putea sa aveti discutii cu persoana iubita, care va reproseaza lipsa de afectivitate si faptul ca acordati prea multa importanta afacerilor. Va sfatuim sa nu mai alergati dupa bani si sa aveti ochi si pentru cei din jur.

PESTI – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

S-ar putea sa judecati gresit initiativele unui partener de afaceri si sa va certati. Va recomandam sa discutati calm si sa analizati impreuna toate problemele, altfel riscati sa rupeti relatiile.

CITESTE SI: Horoscopul lunii septembrie 2014