HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 11-17 MARTIE. Cine sunt răsfăţaţii astrelor. Previziunile runelor

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 11-17 MARTIE. ZODIA care începe o viață nouă Numerologul Mihai Voropchievici a spus horoscopul runelor pentru următoarea săptămână, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”.

10 mart. 2019, 08:07
HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 11-17 MARTIE. Cine sunt răsfăţaţii astrelor. Previziunile runelor

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 11-17 MARTIE BERBEC: Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, revigorare în toate planurile. Universul vă oferă o nouă viață. 

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 11-17 MARTIE TAUR: Sunt mai conservatori, vor avea o săptămână mai grea, le pune la încercare sănătatea, gândirea, aveți grijă de voi, vedeți cum vă raportați la muncă și la odihnă, săptămână de încercări. 

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 11-17 MARTIE GEMENI: Schimbări majore în săptămâna următoare, în sensul benefic. 

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 11-17 MARTIE RAC: Au posibilitatea de a discuta cu ceilalți, de a face un mic consiliu de familie, continuă să caute soluții, rezolvarea e dialogul, nu monologul. 

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 11-17 MARTIE LEU: O săptămână extraordinară, favorizații săptămânii. 

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 11-17 MARTIE FECIOARĂ: Au muncit mult, iar astrele spun clar: vă faceți bagajele, se anunță o călătorie. 

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 11-17 MARTIE BALANȚĂ: Pot afla un adevăr important, cu marcaj sau cu schimbare în viața dvs., ce ați sădit aia culegeți. 

Citeşte mai multe aici