Horoscop Mihai Voropchievici 20-26 noiembrie 2023. Ce zodie va da lovitura în această săptămână. „Reușită excepțională”

Mihai Voropchievici vine cu cele mai noi previziuni pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2023. Celebrul numerolog are vești bune pentru o zodie care în perioada următoare va da lovitura.

19 nov. 2023, 12:48
Horoscop Mihai Voropchievici 20-26 noiembrie 2023. Ce zodie va da lovitura în această săptămână. „Reușită excepțională”
Horoscop Mihai Voropchievici 20-26 noiembrie 2023

Horoscop Mihai Voropchievici 20-26 noiembrie 2023. Este vorba despre zodia Fecioară care reușește să obțină rezultate remarcabile în activitatea sa profesională, iar astrele o vor răsplăti pentru tot efortul depus.

Citește și Horoscop 19 noiembrie 2023. Atenţie la oamenii care-ţi dau speranţe false! Sunt consumatori de timp şi energie! Dă ascultare doar intuiţiei şi propriilor judecăţi

Horoscop Mihai Voropchievici 20-26 noiembrie 2023

Berbec

Săptămâna următoare nu este una tocmai bună pentru zodia Berbec care  și-a ales furtuna. E o carte negativă care anunță că nativii din zodia Berbec că vor avea tensiuni pe parcursul săptămânii, datorită orgoliilor. Dar tensiunile apar din discuții cu alte persoane și ei se simt răniți, sunt plini de nervi, au exces de furie sau momente de furie datorită unei bulversări care le-au adus o situație pe care ei au creat-o. Așa că aveți grijă dacă e cineva apropiat, un partener, vedeți cum vă temperați. Lăsați furia la o parte, că de aici se poate produce o ruptură. Dacă e numai pentru o zi, două, trei mai treci, dar s-ar putea să fie un exces de zel ca voi să vă certați periodic, să aveți săptămâni în care să exceleze cearta la voi și atunci Berbecul se poate trezi cu o citație la divorț. Deci, atenție, mare, prudență și înțelepciune pentru săptămâna următoare.

Taur

În următoarele zile Taurul renaște, reînnoiește, sens benefic al tuturor lucrurilor. Are nevoie de libertate, se salvează din toate situațiile complicate în care automat s-a implicat săptămâna următoare și tinde neapărat să iasă din cotidian. Deci se recomandă o ieșire în afară, care ar putea fi urmată de o întâlnire neprevăzută pentru nativii din Taur, sau Taurițele cum le zic eu, și de acolo să apară o legătură absolut neprevăzută. Deci o săptămână în care tot răul e spre binele Taurului.

Gemeni

Gemenii au prea multe iluzii săptămâna viitoare. Aveți senzația că cei din jur cu care ați vorbit, le-ați spus unele secrete v-au trădat și v-au pus în situația de-a fi arătați cu degetul. Deci sfatul este: părăsiți-i pe aceia care se dau prietenii voștri și care, în spate, vă vorbesc de rău sau vă bârfesc.

Rac

Nativii din Rac demarează o acțiune, încep ceva nou. Ai șansa să cunoști persoane noi, tinere, care au energie și veți dori să-i lansați. Adică la un loc de muncă, unde e lipsa de personal, se poate angaja unul sau mai multe persoane tinere, iar acum, Racul, care e mama răniților, îi ghidează, îi călăuzește, îi pune la treabă. Îi lansează cu forțe proaspete la muncă. Deci aveți grijă și renunțați la pasivitate dacă vreți să obțineți rezultate bune.

Leu

Săptămâna viitoare,  Leul are o carte neutră care va oscila. Ba e ezitant, câteodată are îndoieli. Ba e dual, ba e neliniștit, ba să se ceartă cu cineva care îl supără. Ei, înainte de a acționa pentru săptămâna viitoare, indiferent de starea pe care o aveți, reflectați înainte de a acționa. Ăsta este lucru cel mai bun pentru un Leu, care, chiar dacă explodează, explozia la el durează până să duce fumul, 5 minute. Dar nu poți să știi dacă e Leu sau e tigru.

Fecioară

Zodia Fecioară are o carte foarte bună, care la rândul ei simbolizează reușită în activitatea profesională, cu o realizare materială deosebită. Deci mai pe scurt, muncă multă, bani mulți și reușită profesională. Dă Doamne, că lor le place să muncească.

Citește continuarea AICI.

Citește și Zodia care ar putea petrece singură sărbătorile. Sfârșitul de an va fi presărat cu suferință și lacrimi amare