Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Pentru cine anunţă RUNELE un an plin de belşug

Horoscop Mihai Voropchievici pentru anul 2022. Numerologul în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3 vorbește despre rezoluțiile sufletului în anul tigrului. Sfaturile care te vor ajuta să eviți problemele nedorite în 2022. 

26 dec. 2021, 13:35
Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Pentru cine anunţă RUNELE un an plin de belşug

Horoscop Mihai Voropchievici 2022 Zodia Berbec

În anul 2022, berbecii trebuie să aibă mai multă încredere în forțele proprii și în intuiția lor, care este foarte bună în situații tensionate. De multe ori berbecul acționează și doar apoi gândește, pentru că are dorința de a face treaba mai repede. Dar în anul 2022 trebuie să fie mai echilibrat. De asemenea, numerologul spune că acest nativ ar fi bine să se bazeze pe sufletul lui și să se lase condus de inimă, fiindcă doar așa o să obțină adevărata fericire.

Zodia Taur
Taurii sunt extrem de puternici și rezistenți, dar pe cât este și temător. Din acest motiv, numerologul menționează că în anul tigrului acest nativ trebuie să renunțe la griji, teamă și să-și dea drumul la aripi, ca să zboare. Este foarte important să își spună în situații necunoscute că ”nu îmi este frică”. În anul 2022 taurii trebuie nu doar să lupte pentru ceea ce își doresc, dar nu mai trebuie să se gândească la consecințe.

Horoscop Mihai Voropchievici 2022 Zodia Gemeni
În anul 2022, gemenii trebuie să învețe să fie mai recunoscător pentru lucrurile minunate care apar în viața lor și trebuie să conștientizeze că are foarte mult lucruri, la care alții doar visează la asta. Mihai Voropchievici menționează că acest nativ trebuie să se învețe să spun că ”sunt acolo unde trebuie să fiu”. Este o perioadă în care își va da seama ce înseamnă arta recunoștinței.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Ce zodii intră în noul an cu zâmbetul pe buze

Horoscop Mihai Voropchievici pentru anul 2022. Zodia Rac
În anul tigrului racii vor învăța ceea mai importantă lecție din viața lor. Vor înțelege cât de important este să se pună pe primul loc, vor învăța că egoismul uneori este destul de util. Acest nativ este mereu preocupat de familie și de oamenii din jur, dar în anul 2022 vor apărea situații, care vor demonstra că uneori chiar este necesar să fii egoist și să te pui pe primul loc.

Zodia Leu
Mihai Voropchievici spune că în anul 2022, leul se încarcă din empatie și din binele pe care îl face celor din jur. Acest nativ începe să fie mai deschis și mai înțelegător cu unii oamenii. Din acest motiv, numerologul recomandă leilor să vadă mai întâi binele din oamenii și mai apoi râul. Acest nativ învață să ofere dragostea sinceră din ei persoanelor care merită cu adevărat acest lucru.

Zodia Fecioară
Numerologul menționează un lucru extrem de important pentru zodia fecioară. În anul 2022 trebuie să refuze la oamenii negativi și toxici din viața lor, care doar se folosesc de ei. Dacă nu vor face acest lucru, se vor trezi cu mai multe probleme și vor pierde posibilitățile unice, care apar doar o dată în viață. Trebuie să se concentreze pe persoanele care au un rol important în soarta lor.

Horoscop 2022. Acest semn zodiacal va trăi in 2022 cel mai bun an al vieţii sale

Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Zodia Balanță
Numerologul menționează că balanțele trebuie să repete de mai multe ori o anumită frază în anul 2022: ”am tot ce-mi trebuie ca să fac din acest an, cel mai bun din viața mea.” Anul tigrului îi va aduce la ușa lor o mulțime de posibilități și oferte, din acest motiv, trebuie să lupte pentru ce iubește. Trebuie să își dorească să trăiască cu inima împăcată și plină de iubire, nu doar să se prefacă.

Zodia Scorpion
Mihai Voropchievici spune că scorpionul în anul 2022 trebuie să renunțe să se mai compare cu oamenii din jur. Este foarte important să se concentreze pe ce fac acum, fiindcă doar așa o să poată să se perfecționeze. Nu vă mai gândiți la reușitele sau necazurile unor persoane, fixați-vă pe propriile succese și gândiți-vă cum vă puteți perfecționa.

Horoscop Mihai Voropchievici 2022 Zodia Săgetător
Numerologul spune că zodia săgetător trebuie să-și repete de mai multe ori în anul 20222 o anumită frază: ”o să scriu o poveste minunată în cartea mea într-un nou capitol al destinului meu”. Acest nativ trebuie să nu se mai gândească la nereușitele din trecut sau la eșecurile din viitor. Este foarte important să își curățe mintea și sufletul și să se apuce să construiască propriul vis.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru anul 2022. Zodia Capricorn
Capricornii trebuie să înțeleagă în anul 2022 că fericirea adevărată vine de la propria persoană. Mihai Voropchievici spune că în noul an acest nativ trebuie să repete o frază importantă: ”Fericirea începe cu mine.” Astfel, cu cât ești mai fericit în interiorul tău, cu atât mai multă fericire și energie pozitivă ai de împărțit cu cei din jur.

Zodia Vărsător
În anul 2022 vărsătorii trebuie să învețe să fie mai buni cu unii oamenii și să nu mai judece pe nimeni, dar să se uite în propria farfurie. Numerologul recomandă ca acest nativ mai întâi de toate să întrebe care este povestea unui om și doar mai apoi să-și facă presupunerile. Este foarte important ca în anul tigrului vărsătorii să cultive în inima sa empatie și bunătate față de persoanele care îi înconjoară.

Zodia Pești
Mihai Voropchievici spune că peștii în anul 2022 trebuie să înțeleagă că pot deveni fericiți și iubiți, pentru că merită cu adevărat acest lucru. Nu mai trebuie să se judece și să sufere din cauza unor greșeli făcute în trecut. Toți suntem oamenii și toți greșim, dar este foarte important să extragem o lecție și să nu mai repetăm propriile greșeli.