Horoscop Mihai Voropchievici 7-13 iunie 2021. Ce zodie are protecţie divină, cine intră în belele

Horoscop rune 7-13 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, darurile runelor pentru săptămâna care urmează.

06 iun. 2021, 13:02
Horoscop Mihai Voropchievici 7-13 iunie 2021. Ce zodie are protecţie divină, cine intră în belele

Horoscop Mihai Voropchievici 7-13 iunie 2021 Berbec- intră într-o săptămână de protecție divină, împotriva tuturor necazurilor și bârfitorilor. Ce să vrea berbecul mai mult de atât?

Taur- să se relaxeze în perioada următoare. Să-și dea seama sau să înțeleagă că cineva foarte apropiat lui are o stare de sănătate excelentă și să nu-și mai facă griji pentru cei apropiați

Gemeni-  sunt sfătuiți să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului pentru că toate surprizele sunt pregătite pentru acei gemeni care știu să aibă răbdare. Ei nu au răbdare.

Horoscop Mihai Voropchievici 7-13 iunie Rac – a intrat în atenția celor dragi. Vor primi vești bune, dar la fel de bine s-ar putea să primiți un cadou surpriză sau o sumă de bani. Chiar ne întrebam de unde vine. Ia uite-l. Are nevoie racul de niște cadouri că face ca peștișorul…

Leu- Vești bune pentru leu. Fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele voastre devin realitate. Domnilor, dacă sunteți căsătoriți, nu faceți copii cu alte doamne. Amândouă vin odată, și fertilitate și belșug.

Horoscop Mihai Voropchievici 7-13 iunie 2021 Fecioara- intră în atenție mare săptămâna viitoare. Trebuie să depășească o săptămână mai grea, care vine cu provocări din toate punctele de vedere. Poate avea încercări pe sănătate, financiar sau chiar la un loc de muncă. Doamne ferește, dacă ești o fecioară care nu știi să închizi gura, ai putea fi chiar pusă pe liberă. Mare atenție, nu tot ce zboară se mănâncă. Mai lăsați din vorbăraie.

Balanța – trebuie să-și consolideze poziția în familie și-n societate. Săptămâna trecută am fost cuminți, iar acum trebuie să iasă bine. Balanța nu e răutăcioasă, face de toate.

Scorpion – a dat necazul peste el: dragoste nouă, fierbinte. Ei de trei săptămâni numai în dragoste stau: dragoste nouă, pasională. A dat năvala peste ei, nu mai trebuie să se pregătească.

Horoscop Mihai Voropchievici: Ce zodii vor avea Casa Banilor plină până la sfârşitul anului
Horoscop Mihai Voropchievici 7-13 iunie 2021 Săgetător– un realizator Tv din Viena a zis că săgeata e săgetătorul. Săgetătorii sunt pregătiți să-și facă bagajele, pentru o călătorie. Se întâmplă săptămâna viitoare.

Capricorn– vine vijelia, uragan. Trebuie să-și adune forțele să susțină o bătălie. Dacă rămâneți calm, se rezolvă totul fără mare bătaie de cap. Sunt și capricorni de-ăștia ranchinuoși dar și dușmănoși. Aveți de ales dintre ei

Vărsător – lăsați necazurile și pregătiți-vă pentru o săptămâna de vis.

Horoscop Mihai Voropchievici 7-13 iunie 2021 Pești – o schimbare foarte foarte importantă, acasă curând. E pregătită de foarte mult timp. E perfectă. O să vedeți că o să se întâmple ceva foarte mișto acasă la voi.

Sursa: antena3.ro

Horoscop iunie 2021 Mihai Voropchievici. Ce zodii au noroc cu carul. Previziunile runelor


loading...
Partenerii noștri