Horoscop Mihai Voropchievici. Cele mai rele soacre ale zodiacului. Îţi vor mânca şi zilele

Numerologul a dezvăluit recent care sunt cele mai rele soacre ale zodiacului. Aceste declarații au fost făcute în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”.

23 nov. 2021, 10:20
Horoscop Mihai Voropchievici. Cele mai rele soacre ale zodiacului. Îţi vor mânca şi zilele

Horoscop Mihai Voropchievici. Multe din soacre intervin într-un cuplu și știu să ofere cât mai multe sfaturi. Sunt insuportabile și sunt gata să-ți mănânce și zilele. Mihai Voropchievici a făcut un top al zodiilor.

Rune 2022. Numerologul Mihai Voropchievici: „Nu sunt şanse să scăpăm de pandemie”
Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia Scorpion
Manipulează mai mult decât ai crede. Decizia care o face copilul ei, îi aparține doar ei. Astrele dezvăluie că uneori presează, alteori se comportă moale. Are nevoie să simtă puterea de a controla. Niciodată nu îți va demonstra care este fața ei adevărată. Astfel, trebuie să ai mare grijă cu soacra scorpion. Pentru că un ”război” cu ea, se soldează cu înfrângere.

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia Rac
Sunt un exemplu bun de urmat, iar nurorile trebuie doar să ia exemplu de la ele. Nu se resemnează cu faptul că nora nu-i va asculta sfatul. Este foarte atentă la bani și mereu face calculele. Astrologii menționează că soacrele din zodia rac au modalități deosebite de a intra în sufletul omului. Iar când o fac, se atașează foarte mult. Curiozitatea este mereu prezentă cu ea, și nu simte disconfort când te pune într-o situație proastă.

HOROSCOP RUNE Mihai Voropchievici. Sărbătorile de iarnă aduc despărţiri, relaţii fierbinţi şi mulţi bani. Ce zodii au mare noroc
Zodia Balanță
Balanța se poate caracteriza prin grija de familie și afecțiune. Sunt un pic paranoice și doresc să afle orice detaliu mărunt. Adesea, pun întrebări în plus la care nu vrei să răspunzi. Numerologul, Mihai Voropchievici, menționează că soacrele balanță sunt atente la bani. Iar greșelile pe care le fac, nu le mai repetă. Niciodată să nu ai încredere totală în ele, pentru că nu vei obține beneficii din asta. Câteodată folosesc tehnica manipulării, pentru a obține ceva, dar nu exagerează.

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia Taur
Nu recunosc faptul că odorașul mamei a crescut. Iar când se căsătorește fac dramă din asta. Tot timpul se învârte în jurul copilului ei pentru a mai petrece timp cu el. Nu suportă singurătatea. Din acest motiv este prezentă des gelozia. Mereu are un plan, pentru a obține beneficii personale. Soacrele care fac mare scandal sunt mame de băieți.

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia Leu
Caracteristica principală a soacrei leu este curiozitatea. Întreabă absolut tot. Găsește un nod în papură, cât de mic. Vede mereu, mai întâi, părțile negative și apoi pe cele pozitive. Știe să demonstreze că are dreptate. Astrologii menționează că este insuportabilă când nu îi faci pe plac. Iar dacă te cerți, fii sigur că nu vei câștiga în această luptă. Scopul ei este de a-și satisface curiozitatea, indiferent de ce simt alții.