Horoscop Mihai Voropchievici Crăciun 2023. Zodiile care dau de belşug sub brad şi zodiile care merg pe pojghiţă subţire de gheaţă

Mihai Voropchievici, horoscop pentru Crăciun 2023. Zodia care va avea parte de o surpriză de sărbători: „Primește o sumă importantă de bani".

20 dec. 2023, 13:25
Horoscop Mihai Voropchievici Crăciun 2023. Zodiile care dau de belşug sub brad şi zodiile care merg pe pojghiţă subţire de gheaţă

Horoscop Mihai Voropchievici Crăciun 2023. Celebrul numerolog a dezvăluit cum va fi Crăciunul pentru toate zodiile și ce le așteaptă pe acestea, până la finalul anului 2023, potrivit Fanatik.

Berbec

Berbecii n-au un Crăciun tocmai nimerit! Nativii de foc sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Ce înseamnă asta? Ei bine, trebuie să fie foarte prudenți. Prudența vine, ca să facem trimitre… băutură, mâncare și lipsa de odihnă!

Horoscop Mihai Voropchievici Crăciun 2023 Taur

Taurii primesc vești bune. Pentru ei este un Crăciun al cadourilor. Vor primi un cadou-surpriză sau o sumă importantă de bani. Nu putea exista ceva mai bun pentru semnul de pământ care a tras din greu tot anul! Acum vine și recunoștința din partea lui Moș Crăciun!

Zodiile cu noroc de bani până la finalul anului. Măriri de salariu, prime și câștiguri uriașe

Gemenii trebuie să renunțe la grijile pe care le poartă față de o persoană foarte apropiată. Nu e caz de preocupări. Nimeni din jur nu are parte de vreo situație precară. Din contră, persoana apropiată la care se gândesc se bucură de o stare de sănătate excelentă.

Rac

Racii vor avea parte de o sărbătoare frumoasă. Crăciunul vine cu niște mesaje importante pentru nativii de apă. Vor afla un adevăr care le poate marca viața, ceva ce le poate schimba întregul univers al gândirii.

Leu

În schimb, Leilor li se declanșează uraganul. Au chef de sfadă, au simbolul certurilor. Vor să susțină o bătălie furtunoasă cu orice preț. Horoscopul, vâzându-i agitați le spune să nu se agite că totul se rezolvă.

Horoscop Mihai Voropchievici Crăciun 2023 Fecioară

Fecioarele vor începe o viață nouă, chiar de Crăciun! E vorba despre o revigorare, despre o renaștere spectaculoasă în planul disponibilităților fizice și psihice. Sunt ca un nou-născut. Au toate atuurile de partea lor.

Balanță

Balanțele trebuie să se mobilizeze. Să își mobilizeze forțele, să le explice celor din jur cine sunt ele în familie, ce fac la serviciu și cum se comportă în societate.

Horoscop Crăciun 2023: Spiritul Sărbătorilor cuprinde TOTAL aceste trei zodii! Cine se bucură cel mai mult de Sărbători

Scorpion

Scorpionii trebuie să abordeze altfel problemele. Cu alte cuvinte, de Crăciun să fie mai buni și să schimbe tactica. E bine să privească din alte unghiuri toate acele lucruri care contează pentru ele.

Horoscop Mihai Voropchievici Crăciun 2023 Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. După cum știm despre această zodie de foc, s-ar putea să dea iama prin bradul de Crăciun, doar că acum trebuie să se abțină. Există cadouri și surprize plăcute pentru cei ce știu să aștepte. Ei sunt mai băgăreți, oricum, de fel.

Capricorn

Capricornii vor primi un mesaj foarte, foarte important. Trebuie să fie doar pregătiți să-l recepționeze.

Vărsător

Vărsătorii, în ziua de Crăciun, îl au alături pe Wunjo. Ei s-au cam abonat la Wunjo pe tot parcursul anului. Sunt norocoși prin definiție!

Horoscop Mihai Voropchievici Crăciun 2023 Pești

Peștii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore, că e în prima sau a doua zi de Crăciun. Semnele sunt bune, foarte bune. Cu bucurie să întâmpinăm Crăciunul în suflet!