Horoscop Mihai Voropchievici: Cum să ai karma pozitivă în funcţie de zodie

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la ”Adevăruri ascunse” despre cum poate fiecare zodie să își influențeze karma.

11 mart. 2019, 08:22
Horoscop Mihai Voropchievici: Cum să ai karma pozitivă în funcţie de zodie

HOROSCOP BERBEC – Nu trebuie să se plângă că a dat de greu. Nimănui nu îi place negativitatea, te încarci cu ea de la alte persoane. Trebuie să fii cu zâmbetul pe buze. 

HOROSCOP TAUR – Are karma de posesivitate, de acaparare a banilor. Trebuie să privească cu ochii minții, să nu se gândească la lipsuri. Încearcă să fii conștient că ai acumulat niște valori, uită-te la cât ai.

HOROSCOP GEMENI– Iubesc pe toți și uită să se mai iubească pe ei. Dacă tu nu te iubești pe tine, ceilalți s-ar putea nici ei să nu te iubească. 

HOROSCOP RAC – Trăiesc în trecut și își amintesc doar lucrurile negative. Uită că există cuvinte care le luminează calea: iubire, sănătate, ei se raportează doar la trecut. Ia lucrurile pozitive din viața ta.

HOROSCOP LEU – Este doritor de lumina reflectoarelor, recompensă, respectul altora. Este cel mai mare actor. Dacă vor învăța să fie recunoscători și să mulțumească pentru ce au, sunt câștigători.

HOROSCOP FECIOARĂ – Nu are încredere că poate face și muncește în neștire. Se limitează la neputințele ei și atrage energiile negative. Când spune ”eu pot” este câștigătorul unui pot.

Citeşte mai multe aici