Horoscop Mihai Voropchievici. Lecţiile universului pentru fiecare zodie citite în rune

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Numerologul a spus care sunt lectiile Universului pentru fiecare zodie in parte.

30 sept. 2021, 06:44
Horoscop Mihai Voropchievici. Lecţiile universului pentru fiecare zodie citite în rune

Horoscop Mihai Voropchievici Berbec

Sa decida ce vrea sa faca cu viata lui, sa se ocupe de dragoste. Poate sa faca schimbari benefice. O casatorie. Lectia de viata: hraneste-te cu ganduri marete ca sa ajungi la ele, lucurile marunte nu merita.

Taur

Anul acesta intra ca luminita de la capatul tunelului. Surprize placute, deschideti-va inima. Lectia: Daca semeni o fapta, vei culege un obicei, daca semeni un obicei, vei semana un caracter.

Horoscop cu Mihai Voropchievici Gemeni

Trebuie sa iasa din starea de confort, sa-si asume riscuri. Lectia: Cand nu gasesti un final fericit, cauta un nou inceput.

Rac

Sa lase dragostea sa intre in viata lor, cei casatoriti sa se ocupe mai mult de lucruri. Lectia: Lasa-i pe cei din jur sa te vada cum esti cu adevarat.

RUNE TOAMNĂ 2021. Mihai Voropchievici spune ce zodii au noroc, cine merge pe pojghiţă de gheaţă subţire

Horoscop cu Mihai Voropchievici Leu 

Priveste in tine, fa schimbari in asa fel incat tu sa fii fericit. Sentimentele celor din jur le poti folosi pentru a-ti gasi perechea.

Fecioara

Ia decizii, fa schimbari, ai incredere in tine, dar fa si mici compromisuri care te pot ajuta. Descopera lumea ta si abandoneaza-te in trairile tale.

Balanta

Primeste un imbold, lasa iubirea sa intre in orice minut, alege ce e mai bun pentru tine. Financiar ai avut niste visuri, anul acesta le poti fructifica. Decide tu pentru viata ta.

Horoscop cu Mihai Voropchievici Scorpion

Construieste viata visurilor tale. Tot ce faci are efect pentru anii urmatori. Tot ce decizi, pune in aplicare.

Sagetator

Sunt sfatuiti sa aduca ceva nou, semnificiativ, dar nu va grabiti, nu faceti pasiuni pentru prima optiune. Nu cauta sa castigi toate luptele. Sa fii cinstit cu tine.

Horoscopul toamnei 2021, cu Mihai Voropchievici. Runele arată cine culege vânt, cine are parte de iubire din belşug

Horoscop cu Mihai Voropchievici Capricorn

Calatoreste, accepta noul, iesi din tiparul pe care l-ai stabilit ani de zile. Incearca sa faci ceva extraordinar pentru tine. Oricand poti sa fii fericit.

Varsator

Faceti compromisuri, fiti deschisi in dragoste, acceptati toate provocarile. Scopul este sa experimentezi fericirea.

Horoscop cu Mihai Voropchievici Pesti

Traiesc dragostea la cote inalte, isi poti schimba viata la cote inalte. Ca sa culegi roadele, numai daca primesti ajutor de la cei din jur. Fii prezent in orice faci pentru a te bucura de frumusetile vietii.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.