Horoscop Mihai Voropchievici NOIEMBRIE 2017: Vor avea loc bătălii furtunoase. Previziuni pentru toate zodiile

Numerologul Mihai Voropchievici a citit ce rezervă runele pentru luna noiembrie 2017. Cum arată horoscopul în cea de-a 9-a lună din an pentru fiecare zodie, aflați din rândurile de mai jos.

29 oct. 2017, 08:13
Horoscop Mihai Voropchievici NOIEMBRIE 2017: Vor avea loc bătălii furtunoase. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Mihai Voropchievici NOIEMBRIE 2017. Să vedeți ce fuduli sunt Berbecii. Sunt în centrul atenției. Îi exasperează pe alții ca să obțină ce vor.

Taurii au un noiembrie furtunos, uragan, tensionat puțin. E bine să nu dezvolte uraganul, să se tempereze. Trebuie să fie calmi.

Gemenii sunt sfătuiți ca în această lună să nu forțeze mâna norocului. Să se grăbească încet dacă vor să obțină lucruri.

Racii încep luna cu dificultăți. Trebuie să lase grijile și problemele din trecut în spate. Trebuie să se pregătească pentru lucruri fantastic de bune.

Leii nu mai pleacă în croazieră, dar se pot muta din casă sau din serviciu. E posibil să facă schimbări la care nu s-au gândit.

Fecioarele au o lună în care o să-și rezolve toate problemele discutând cu toți. Au o lună a rezolvărilor. Dacă nici acum nu își rezolvă problemele, la anul nu mai au când.

Vor avea loc bătălii furtunoase, explozive pentru Balanțe. Aceste bătălii vor fi în avantajul lor până la urmă.

Citeşte mai multe pe huff.ro