Horoscop Mihai Voropchievici. Ce zodii primesc cadouri minunate, cine se sărută sub vâsc, cine se desparte. Previziunile runelor

Specialistul Mihai Voropchievici a realizat principalele previziuni pentru luna decembrie 2019. Ce surprize li se pregătesc nativilor zodiacului în ultima lună din an, ce trebuie să știe ei, care vor fi punctele lor forte și de ce trebuie să se ferească, puteți afla din următorul material!

14 dec. 2019, 07:31

Horoscop cu Mihai Voropchievici decembrie 2019

Horoscop Berbec

Specialistul susține că zodia Berbec beneficiază de o mare protecție divină în ultima lună din anul 2019. Este zodia cea mai protejată, menționează Voropchievici.

Horoscop Taur

Nativii zodiei Taur sunt sfătuiți să profite de luna decembrie și să își rezolve problemele pe care nu le-au soluționat încă. Ar fi păcat să înceapă anul 2020 cu o serie de chestiuni care îi frământă.

HOROSCOP: trei zodii care au un noroc colosal la bani în decembrie. Vacanţa de Sărbători se prelungeşte!

Horoscop Gemeni

Specialistul remarcă pentru nativii zodiei taur faptul că luna aceasta vor face tot posibilul să își găsească perechea pe plan amoros. Așadar, se anunță un sfârșit de an plin de căutări.

Horoscop Rac

Pentru nativii zodiei rac urmează o perioadă în care aceștia se vor axa pe mister. Își doresc discreție, liniște. Comunică în limitele impuse de ei.

Horoscop Leu

Pentru nativii zodiei leu, se anunță un sfârșit de an furtunos! Este o perioadă în care aceștia vor spune tot ce gândesc. Sfatul specialistul pentru aceștia este să încerce să ia lucrurile cu calm. 

Horoscop Fecioară

Nici pentru nativii zodiei fecioară, luna decembrie nu va fi una ușoară. Puterile lor vor fi testate în această perioadă, tocmai pentru a li se scoate la suprafață adevărata rezistența.

Horoscop Balanță

Nativii zodiei balanță vor fi în centrul atenției în luna decembrie! Se bucură din plin de cadouri și de atenții din partea celor dragi.

Horoscop Scorpion

Nativii scorpion vor fi nevoiți în această perioadă să-și consolideze poziția, atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. Este momentul să iasă la iveală și să-și recâștige autoritatea.

Horoscop Săgetător

Se anunță o perioadă delicată pentru nativii zodiei săgetător! Acțiunile lor sunt în centrul atenției și contează foarte mult felul în care ei se vor comporta în această lună.

Horoscop Capricorn

Pentru nativii zodiei capricorn, urmează o lună axată pe comunicare. Este momentul în care aceștia vor spune tot ce au acumulat în ultima perioadă.

Horoscop Vărsător

Luna decembrie este una cu vacanțe, călătorii, surprize plăcute pentru nativii vărsător. Este perioada în care se pot plimba după bunul plac.

Horoscop Pești

Pentru nativii pești, luna decembrie se anunță una de bun augur. Ei vor face un salt măreț, esențial în existența lor, la sfârșit de an.