HOROSCOP Minerva 1-7 iulie 2019. LUNA NOUĂ aduce SCHIMBĂRI MAJORE pentru zodii

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019. E, aici avem câteva ceva de spus. În primul rând, avem o eclipsă totală de Soare pe 2 iulie, la gradul 17:53 Rac peste Nodul Nord, care ne va obliga să ne întoarcem, toți, în Trecut, și să vedem care sunt consecințele.

01 iul. 2019, 07:25
HOROSCOP Minerva 1-7 iulie 2019. LUNA NOUĂ aduce SCHIMBĂRI MAJORE pentru zodii

Luna Nouă, Nodul Nord și Eclipsa sunt conjuncte în Rac. Cum spunea o prietenă, Nodul Nord în acest context este o busolă care ne arată încotro trebuie să mergem, adevărata transformare va avea loc abia în momentul în care vom fi gata să renunțăm la lucrurile de care nu mai avem nevoie fiind depășite, spiritual vorbind.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Berbec. Din motive financiare sau din cauza problemelor personale, este posibil ca planurile să fie întârziate sau reprogramate. Evită aventurile riscante sau jocurile de noroc. În schimb, ține pasul cu reparațiile sau renovările necesare acasă. Conversațiile sau ținerea unui jurnal, te vor ajuta să intri în legătură cu amintirile pierdute sau să restabilești o conexiune spirituală.

Citeşte şi HOROSCOP MINERVA IULIE 2019. Agitaţie mare în Casa Iubirii, trigon Marte-Chiron. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie

Ia-o ușor când vine vorba despre încheierea unei înțelegeri luni, când Venus se va confrunta cu Chiron tranzit. Unele răni vechi se redeschid tocmai pentru a fi tămăduite. Fii foarte atent și asigură-te că totul este în ordine înainte de a semna ceva.

Mercur conjunct cu Marte, este în Leu, sectorul creativității, a romantismului și a petrecerii timpului liber, iar șederea lor aici te poate încuraja să îți promovezi munca. Dacă ai un hobby sau un talent, este timpul ca și cei lalți să știe despre asta.

Dacă îți dorești o afacere pe care să o controlezi de acasă, joi ai putea găsi exact ceea ce vrei. Lasă-te condus de intuiție și nu vei regreta.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Berbec Relaţional

Bucură-te în această săptămână de pasiune intensă și conexiuni. Ești profund absorbit de idei și planuri iar o/un iubit/ă, un bun prieten, sau cineva din familie, va fi mai prezent în mintea ta ca niciodată. Dacă te lupți cu tine însuți/însăți, cere ajutor. Acest lucru este mult mai bun decât suferința în izolarea inutilă. Sarcinile sociale pot fi dificil de focalizat, pe măsură ce planuri mai pasionate îți încing fantezia. Indiferent ce dai acum, vei primi înapoi, așa încât tratează-i pe ceilalți așa cum ai vrea să te trateze pe tine. Îndrăznești să riști în relații. Îndrăznește să fii profund astfel te vei cunoaște.

Luna în Gemeni la începutul săptămânii, înmoaie starea de spirit și te face să fii iubitor dar inconstant. Cu cât înțelegeți mai mult, cu atât îți este mai ușor să cunoști pe cineva.

Există multe de spus atunci când Mercur va intra în retrogradare, săptămâna viitoare și îți va fi greu să te oprești. Asigură-te că ai aranjat întâlnirea pe care o dorești în câteva cuvinte. Vorbind peste alții este cea mai mare greșeală acum.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Berbec Profesional

Pentru a merge mai departe de locul de muncă, va trebui să fii mai agresiv decât de obicei. Simte-te liber să ridici vocea dacă asta este ceea ce e nevoie pentru a-ți impune punctul tău de vedere. Tactica deciziilor poate să nu fie stilul tău, dar cu siguranță este eficientă.

Poate fi o perioadă deosebit de fericită și norocoasă pentru tine. Universul promite o nouă explozie de optimism și bucurie. Acordă o atenție deosebită dramelor altor persoane. Orice situație în care se află un coleg de muncă pe care l-ai ținut aproape, ar putea crea o criză minoră. Fă-ți timp pentru a aborda problemele mici pe măsură ce apar. Eforturile echipei vor fi mai interesante și mai productive acum. Timpul este bun pentru delegații.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Berbec Financiar

Există o activitate intensă în zona care reglementează viețile, visele, karma și legăturile cu trecutul, deci este un moment deosebit de fertil în nivelul inconștientului. Poți descoperi că ai un talent nebănuit pentru planificarea financiară, chiar dacă banii nu sunt încă acolo și care poate fi o rămășiță a trecutului. Un aspect astral promite că îți poate testa răbdarea acum, dar dacă poți păstra o comunicare calmă și neutră, nu personală, vei obține ceea ce ai nevoie.

Profită de această perioadă de concentrare sporită. Solitudinea poate fi necesară pentru ca să te pui în ordine cu gândurile tale. Convingi o persoană iubită despre chestiunile care te aparțin. Deschide-te în fața prieteniilor și eliberează-te de stres exprimându-ți îngrijorările. Încercă să te ușurezi din presiunile pe care le întreține o rudă, deoarece ești familiarizat cu cei care te stresează. Oferă ajutor deschis. Poate că ești ocupat, dar te vei simți împlinit.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Berbec Sănătate

Nu lăsa presiunea vieții cotidiene să ajungă la tine. S-ar putea să fii foarte ocupat la locul de muncă, unde problemele te pot face să te simți mai tensionat decât de obicei. Adaugă la aceasta, tendința de a-ți asuma unele riscuri inutile și poți vedea de ce este mai bine să rămâi calm dacă te simți emoțional sau acționezi în grabă. Vrei să ai succes, dar fă-ți timp și pentru tine.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Taur. Ușurința cu care vorbești este admirată de ceilalți. Poți reuși să faci mai multe lucruri deodată, acum. Comunicarea, telefonică sau în persoană este mai mult decât probabilă. Ajungi să stai de vorbă cu vecini, frați sau alte rude. Nu agita lucrurile nărunte și evită supraîncărcarea cu informații. Afacerile comunitare te pot angaja din plin. Contactele potrivite și variate sunt cheia succesului pe mai departe. În ceea ce privește oamenii se simte o ușurare în realații acum. Ai o cale prin cuvânt și spiritul tău este deschis și gata să încerce noi concepte. Horoscop Minerva luna iulie 2019 TAUR. Vei fi răsfățat din toate părțile

Cu Mercur conjunct cu Marte în Gemeni, în zona Casei familiei și a eredității, este un moment bun pentru a te organiza și, probabil, a scăpa de aglomerația din sertare sau de pe biroul de acasă. Dacă grămezile de hârtii te provoacă să te simți anxios, acesta este momentul potrivit pentru a le recicla.

O întâlnire, joi la prânz, îți poate oferi informații sau o oportunitate care pare prea bună pentru a fi și adevărată. Verifică. Cu toate acestea, dacă ești pregătit să mergi înainte aceasta ar putea să îți revoluționeze viața.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Taur Relaţional

Nu judeca curiozitatea altora pentru că nici ei nu te judecă pe tine. Este firesc pentru tine. Aruncă o privire măcar o secundă la cineva care a întors capul. Este posibil să se înfiripe o adevărată poveste de dragoste. Acordă atenție unei persoane apropiate de tine. A fi un bun ascultător acum ar putea lega o relație importantă.

Ai fi minunat să dai câteva SMS-uri în plus, să arați că ești pus pe fapte mari, sentimental vorbind, deoarece Soarele este în Rac încă trei săptămâni de acum încolo. Asigură-te că avansurile tale au succes înainte de a merge mai departe.

Luna petrece timpul în Fecioară la sfârțitul săptămânii, vezi ce faci cu bugetul pentru familiei, aspectul ar trebui să te ajute să planifici lucrurile. Îți permiți să elimini toate hiatusurile sau ar trebui să fii mai mult pe fugă? Faci o impresie bună oricum.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Taur Profesional

Echipa cu care lucrezi nu poate face un alt pas înainte până când nu te vei ocupa de un anumit aspect al proiectului la care lucrați. Simte-te liber să iei astăzi câteva decizii îndrăznețe, pe baza propriei judecăți și abilități de conducere. Vei avea succes.

Oamenii te arată cu degetul la birou, deci ai grijă. Nimeni nu vrea să își asume vina pentru situația dificilă care a apărut. Fii diplomat, dar nu încerca să înșeli. Asumă-ți vina pentru partea de care ai fost responsabil. Veți simți mai mult curaj și încredere decât de obicei. Obișnuiește-te într-un mod cât mai pozitiv posibil să stai pe loc atunci când este necesar. Această perioadă susține marketingul și contactele cu ceilalți. Poți fi un lider elocvent și priceput. Totuși, sfatul meu, pune accentul pe preocupările familiei. Interesele profesionale vor ocupa locul doi, pentru a putea satisface nevoile oamenilor apropiați ție. Acordă o atenție deosebită detaliilor.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Taur Financiar

Fă-ți publice planurile și vei fi mulțumit de rezultatele promovării în sine. Ocupă-te însă și de reparațiile necesare, indiferent dacă sunt în propria casă sau sau în casa unei rude.

Evită supraîncărcarea cu informații financiare sau deven epuizante. Fă față problemelor reale, nu celor pe care le creezi. A fi o minte practică îți va permite să reușești. Dă dovadă de maleabilitate în opiniile asupra lucrurilor și fii deschis pentru a răsturna opinia cuiva cu privire la anumite chestiuni financiare.

Birourile din care faci parte ar putea fi nevoit să fuzioneze cu un altul pentru a face unul nou. S-ar putea să te gândești să devii mai responsabil cu privire la finanțele tale. De asemenea, te lupți și cu faptul că contul tău s-a subțiat mai mult decât este normal. Cultivă alte resurse financiare cu ajutorul unui job cu jumătate de normă.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Taur Sănătate

Universul te poate încuraja să devi propria autoritate cu privire la nivelul de sănătate pe care îl poți atinge. Nu gândi prea mult – mișcă-te. Acesta este cel mai potrivit moment pentru a elimina modelele de gândire care spun nu pot și adoptă noi moduri de a fi cel care spune pot. Ești mai potrivit decât crezi. Ia în serios discuțiile pe care le-ai avut cu privire la seriozitatea de a atinge rezultate excelente.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Gemeni. Ai grijă acum cu banii și evită viciile sau achiziții impulsive. Este momentul potrivit pentru a privi în interior, pentru a examina credințele spirituale și a le explora pe deplin. Ascultă-ți instinctul pentru a găsi răspunsuri. Ai în minte fluxul de numerar, veniturile și puterea de câștig. Ești mai practic și mai rațional în abordarea domeniului financiar acum. Poate fi o perioadă extraordinară pentru colectarea ideilor noi de a face bani. Comunicarea ar putea aduce câștiguri neașteptate. Horoscop Minerva luna iulie 2019 GEMENI. Fii deschis să primești

Mercur conjunct cu Marte se mișcă prin Casa Comunicării și a comunității în care trăiești, în Leu, și aduce o oportunitate sporită de a te conecta cu oameni cu bun simț care te vor ajuta să îți promovezi munca. Poate fi momentul potrivit să te concentrezi pe afaceri sau pe plăcerea de a cunoaște mai profund niște oameni preocupați de același lucruri pentru tine.

Cu o atenție deosebită asupra axei financiare, săptămânile viitoare reprezintă un apel pentru eliminarea oricărei piedici în găsirea unor modalități de a-ți mări veniturile, dacă este necesar. Joi te-ai putea întâlni cu cineva pentru ale cărei idei merită să plătești. Dacă lansezi un curs pe care îl ții sau o carte ar putea fi un succes de box office.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Gemeni Relaţional

Discută despre temerile și preocupările tale cu cineva apropiat și drag ție. Planurile de călătorie ar putea să aștepte deoarec alte probleme trebui rezolvate și triate . Apelează la credințele tale pentru a avea acces la liniștea interioară și la îngrijirea de sine.

Mintea este acum la preocupări practice. Sentimentele și iubirea e dai la spate. Banii vor cântări greu în gândurilor tale. Este posibil să cauți venituri suplimentare sau speri să cimentezi unele planuri de a avansa, cu un obiectiv personal de care ești pasionat. Ia-te după dorințele tale, inclusiv cele romantice, atâta timp cât nu ești prea ocupat. Încearcă să nu analizezi lucrurile acum. Grijile ar putea fi inutile. Pătratul dintre Venus în Gemeni și Chiron în Berbec, la începutul săptămânii, produce câteva momente tensionate, extrem de inconfortabile, poate chiar dezamăgitoare. Acest tranzit îți reamintește că nu poți controla totul atunci când vine vorba despre iubire.

Gândirea rapidă te scoate din necaz atunci când Luna se îndreaptă spre semnul Fecioarei în weekend și reacțiile tale sunt nemaipomenite. Spargerea ghieții cu o persoană caldă și afectuoasă, este la fel de ușoară ca și cum ai oferi un compliment, sincer sau nu, asta depinde de tine.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Gemeni Profesional

S-ar putea să te simți săptămâna aceasta în afara elementului tău și acest lucru este bine. Nu îți fie frică să recunoști altora că anumite sarcini le simți ca fiind ciudate sau incomode. Încearcă să te asociezi la ceva mai potrivit pentru abilitățile și talentele tale. Acest lucru este mai bine decât încercarea de a fi fals.

Este posibil să trebuiască să ți se forțeze mâna într-un anumit subiect fără însă a fi ofensator. Colaboratorii te vor respecta dacă ești cinstit și sincer. Ieși împreună la o cafea și socializează. Este un moment excelent pentru eforturile în a fi apreciat de clienți. Dacă trebuie să lucrezi, găsești motive pentru a fi fericit. O abordare mai destinsă este cea mai bună în acest moment. Culcatul la ore fixe și un somn suficient te va ajuta să te simți mai echilibrat, indiferent de situația la locul de muncă.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Gemeni Financiar

Obți sfaturi cu privire la problemele financiare de la un expert de încredere. Lucrezi pentru a păstra cheltuielile sub control chiar și în perioadele de stres.

Analizează fluxul de numerar acum. Evaluează chestiunile financiare și asigură-te că exploatezi tot ce poți. Idei noi de a face bani pot apărea în curând. Dacă ai discutat despre o propunere cu ceva timp în urmă, ar putea fi momentul să o repui pe tapet. Comunicarea clară în afaceri teva ajuta să îți stabilești și să îți atingi obiectivele. Numai o conduită profesională încrezătoare îți poate aduce banii pe care îi dorești.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Gemeni Sănătate

Ești într-o dispoziție imprevizibilă și pregătit pentru orice. S-ar putea să observi că anumite emoții se ridică la suprafață și te încurajează să îți asumi mai multe riscuri ca de obicei. Nu face nimic periculos, mai ales dacă ești supărat. Frustrrile pot provoca accidente minore pentru că nu ești atent. Respiră profund și relaxează-te.

Continuarea horoscopului pe huff.ro.